Раева към Гришо: Родината ти е една!

Бившата гимнастичка критикува тенисиста заради купа "Дейвис"
23 сеп 2015 11:14,
114
Раева към Гришо: Родината ти е една!
Снимка: архив Булфото

Бившата гимнастичка и настоящ президент на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева избухна срещу топтенисиста на България Григор Димитров.

Повод за това стана скандалът с неговия отказ да подкрепи страната ни с участие в купа "Дейвис".

"Много съм разочарована от Григор Димитров! Много!!!", започна Раева. По думите на легендарната ни гимнастичка когато човек е голям, когато е радост за сънародниците си, когато е от малкото истински радости за страната, човек не може да откаже да се състезава за родината си. Нямаш право, каквито и оправдания да имаш", допълва тя.

"Много те обичам, талантливо момче! Вярвам в неоспоримия ти талант, но не мога да приема отказа ти да се състезаваш за България и българския отбор! Дано си разбрал огромната грешка, която допусна! Победи и загуби - много! Родината - една", завършва Раева.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
32
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Тази Родина, за която съм работил ден и нощ,така си направи законодателството,че ми отпусна пенсия 220 лв.!Дали я обичам и съм патриот?!
18
10
 
21
 
! Отговори
me преди 8 години
Аз пък не го обичам Гришо. Даже не ме интересува. Той отдавна е отказал да е българин - не говори на български никога в интервюта, не участва в каузи в България, освен ако не му платят много, не му пука за България. Тогава защо да ми пука за него? Да не е единственият млад и талантлив тенесист, или спортист? Айде моля ви се. Той да си печели парите, да си се радва на успеха но престанете да ни го натрапвате като българин, щото не е. И не виждам защо трябва да ни интересува изобщо. ***.
17
2
 
4
 
! Отговори
SD преди 8 години
До TulskiСъгласен съм с теб.
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 9Е, ееее...... къде отиде със Стоичков, бе? Как може да сравняваш успехите на Стоичков с На Григор постиженията? Стоичков беше номер едно 94 година във футбола. Това е все едно Григор да измести джокович от първото място в тениса. Стоичков стигна върхът в своята кариера, като 94-та стана Голмайстор на световното в САЩ и стана Номер едно в Европа взимайки Златата токпа. Григор даже не може да си помисли, че може да вземе някаква титла от Мастърс...камо ли титла от ГШ.
15
9
 
13
 
! Отговори
До Tulski преди 8 години
Много ми е интересно ти с какво се занимаваш, че така омаловажаваш постиженията на Григор Димитров. Погледни в своята градина, преди да постваш.
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато става въпрос за много пари , тогава няма Родина няма Националност
13
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Раева да отчете преди това факта, че за нормалните хора тук/ не мафиоти и политици / Родината не е майка, а мащеха. Какво прави Родината за развитие на спорта например? Хората сам финансират развитието си и после да се очаква патреотизъм, е лицемерие.
12
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не харесвам Гришо когато на едно интервю започна да показава, че е забравил Българския. Имам приятели в САЩ от 30 години които не са забравили езика. Той за 8 години го забравил,??? Селски манталитет който не може да заличи ако ще и да спре да говори Български. Той си е тръгнал от селото а то не. Нека печели, побеждава, труд е това. Вижте Джокович, характер, сила, истински патриот. Ето защо го обичат.
11
2
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 4Салахадин, брачед, той Педраг никога не изключва фаровете. Даже и да не е пил, очите му са като на заварчик трети разряд. Това му е и предимството- не можеш да го уловиш кога е махмурлия или трезвен!
10
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гришо си е взел поука от Бербатов, интелигентно момче е. Хайде сега почвайте да го плюете
9
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не крие произхода си, както и че обича родното си място!Виж това дали ще се състезава за държавата България вече е съвсем друг въпрос и няма нищо общо с глупавите лозунги, които издига тази жена.Веднъж не си затоври устата ей, то не е фуния, то не е чудо, а само глупости бълва.Как някой я изтрайва все още...?
8
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я кажи, как събираше пари за кампанията си...
7
11
 
63
 
! Отговори
4x4 преди 8 години
Раева, ти си Соц-произведение (какъвто съм и аз) и Родината е малко напомпано с емоции понятие. Това момче е родено през 90-а и живее извън България от 8 годишен. За него родината е светът. Това не го прави по-лош, по-несимпатичен или по-малко родолюбив. Предпочитам той или Бербо да са лицето на Родината ни пред света, вместо надъхани и кухи чалги като теб, Наско, Стоичков, Пулев, Мулев, мазни пехливани, допингирани щанги и т.н. и т.н.
6
30
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е права. А Гришо търси повод да оправдае слабата си позиция. Не всичко става с пари. За да си победител е нужен талант!
5
12
 
26
 
! Отговори
Naseto преди 8 години
*** овца. Руптае, защото губи тя много, а и като не й играят по свирката става още по-злобна. А колко талантливи момичета е порязала само защото е *** печалбарска О-В-Ц-А!!!
4
7
 
18
 
! Отговори
НАСКО СИРАКОВ преди 8 години
Салахадине, малко тактичност, бе мой!
3
7
 
28
 
! Отговори
Салахадин преди 8 години
Илияно ***,какво прави Педраг Пажин ? :)
2
13
 
45
 
! Отговори
валентина преди 8 години
Гришо не е виновен,а разочарован,то да се бориш за родината си,но ТЯ какво прави за тебе?не може на голия си патриотизъм да се осланяме цял живот.И аз 10 години скитах по държавите,и то все заради тая родина,която нямаше нито закони нито хляб да ми даде.Айде стига с тия изказвания,родината като си иска децата да им осигури нормален живот,както социалните взимат децата на родители,които не могат да се грижат за тях,така е с много от българите по света,някой някъде ги приема за ХОРА,и ги обгрижва
1
21
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наско, я и бий два шамара на тази, че нещо излишно се е превъзбудила.