БФС с четири варианта за нов треньор на националите

Дотук Ивайло Петев записа едва една победа
13 окт 2015 09:37,
36
БФС с четири варианта за нов треньор на националите
Ивайло Петев. Снимка: Булфото

Ръководството на Българския футболен съюз вече все по-усилено работи по намирането на нов селекционер на националния отбор, пише "Тема спорт".

Двубоят с Азербайджан днес се очаква да е последен за сегашния треньор на "трикольорите" Ивайло Петев. Специалистът има договор за още две години, но по всичко изглежда, че няма да го изпълни, така както не изпълни поставената му цел - класиране на бараж. Днес дори при загуба "лъвовете" може да останат на пето място и да се превърнат в малки мишлета.

Шефовете на "Иван Асен II" 26 вече са обсъдили четири имена за нов селекционер. Сред спряганите са Георги Дерменджиев, Петър Хубчев, Красимир Балъков и Илиан Илиев. От тях само Хубчев е с отбор в момента - Берое. Опция №1 пък е бившият наставник на Лудогорец.

Очаква се до края на месеца Петев да даде своя отчет за края на квалификациите пред членовете на Изпълкома, който би трябвало да се събере в началото на ноември, за да обсъди ситуацията. Все пак съществува малка вероятност Петев да остане, но това едва ли ще се случи. Твърдо против него са няколко от челновете на Изпълкома - Кирил Домусчиев, Венцеслав Стефанов и Йордан Лечков. Не е изключено централата да прибегне и до чужденец.

Дотук Ивайло Петев води България в 7 мача, в които записа само една победа - 1:0 над Малта като гост, две равенства и четири загуби.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквито са националите, такъв трябва да е и треньора.В нашия случай, най-подходящ би бил Бруно Рибейро, или ако сте против чужденци, то тогава Петър Пенчев - славният треньор на Ботев, когато загубиха от Монтана с 6:0.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РАЗКРИХА ФИФА , УЕФА РЕД Е НА БФС....
23
0
 
1
 
! Отговори
ИВАН преди 8 години
ПЪРВИ ВАРИАНТ СМЯНА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ.....
22
1
 
2
 
! Отговори
Христов преди 8 години
Дотук Ивайло Петев записа едва една победаС тези балерини какво да прави,или пак тренера е виновен?
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Oт всичките последни, само Пената вършеше някаква работа....защо го махнахте?"Съгласен съм. Националният ни отбор имаше облик единствено при Любо Пенев.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откакто Мокета е президент се смениха 9 /девет!?!?!?/ треньора на Националния отбор, горе-долу по един на година и слязохме с 90 места в ранглистата на ФИФА. И всичко това по "мъдрото" ръководство на "несменяемия". То не става само с наливане с алкохол и кючеци с Преслава. ВЪН!
19
1
 
4
 
! Отговори
bez ime преди 8 години
Rakovodstvoto tryabva da se smeni
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То треньора хубаво, пак ще го сменят, ама кога ще се започне от тъй наречените "национали"?В един отбор, освен че, все някой трябва да може да играе, добре би било и да е на терена, и то не от време на време.А както вече мнозина отбелязаха, само с развитието на ДЮШ и даването на равен шанс за игра и доказване на талантливите деца, без преклоняване пред всякаквите претенции на родители и роднини, след време може да ни върне в играта.
17
0
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Каква е ползата от смяната на една кукла на конци с друга? Какво ще се промени ако продължават да бъдат викани резерви в клубовете си, като Александров, Терзиев, Иванов, М. Александров, Неделев и др., или се пускат на постове, на които никога не са играли, като пускането на Живко Миланов на поста ляв бек?Нищо няма да се промени ако БФС и клубовете на развият детско-юношеските школи, и не ограничат драстично броя на чужденците до максимум 5 титуляра в мачовете от А група.
16
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Злобата чорбарска няма край,Сложете чорбар за да рахатясате временно!Боби *** в Европа да си гледаш кефа,иначе и Европейски да станем,няма угодия!Те са готови да сринат и малкото ,щом не е тяхното!Каквото и да направиш ти си лошия!Цунг цванг!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато има остър дефицит на истина в думи ,мисли и дела,резултата е такъв .
14
1
 
19
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Спрете с тоя цирк бре ....всеки знае че треньора е най малко виновен в случая ! Търсете вината в БФС и самите футболисти ! Моуриньо няма да се оправи с тоя отбор ! Сменихте 10 треньора ...същия у* ....май те са най удобно за плакнене на ръце !
13
1
 
10
 
! Отговори
User преди 8 години
В "Б" група и кадърни треньори, и добри играчи! Но липсват в отбора!И когато отборът се подрежда от от разни "съветници", а не от треньора, се вижда какво се получава!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъчо Танев много му е ядосан ,ако съдя по атаките от пресата .
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При такова БФС и Клоп, Моу и Гуардиола едновременно да дойдат, все тая.
10
4
 
19
 
! Отговори
dsdsa преди 8 години
Oт всичките последни, само Пената вършеше някаква работа....защо го махнахте?
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВЪН ПЕРУКА!!!
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересното е едно. Как срещу Италия играем прекрасно и водим цял мач 2:1, а в следващите мачове настроението липсва. Не са футболистите слаби, показвали са, че могат да играят, но липсва желанието, липсва идеята, липсва духът. На какво се дължи е трудно да се каже. Но фактите са, че могат да играят и са го показвали. И трябва да го показват във всеки мач.
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А БФС има ли нов вариант за президент!Нямаме национален отбор! Има отбор на перуката!
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фалшива коса - фалшив футбол! РУК за БФС! Вън перуките от българският футбол!