БФС с четири варианта за нов треньор на националите

Дотук Ивайло Петев записа едва една победа
13 окт 2015 09:37,
36
БФС с четири варианта за нов треньор на националите
Ивайло Петев. Снимка: Булфото

Ръководството на Българския футболен съюз вече все по-усилено работи по намирането на нов селекционер на националния отбор, пише "Тема спорт".

Двубоят с Азербайджан днес се очаква да е последен за сегашния треньор на "трикольорите" Ивайло Петев. Специалистът има договор за още две години, но по всичко изглежда, че няма да го изпълни, така както не изпълни поставената му цел - класиране на бараж. Днес дори при загуба "лъвовете" може да останат на пето място и да се превърнат в малки мишлета.

Шефовете на "Иван Асен II" 26 вече са обсъдили четири имена за нов селекционер. Сред спряганите са Георги Дерменджиев, Петър Хубчев, Красимир Балъков и Илиан Илиев. От тях само Хубчев е с отбор в момента - Берое. Опция №1 пък е бившият наставник на Лудогорец.

Очаква се до края на месеца Петев да даде своя отчет за края на квалификациите пред членовете на Изпълкома, който би трябвало да се събере в началото на ноември, за да обсъди ситуацията. Все пак съществува малка вероятност Петев да остане, но това едва ли ще се случи. Твърдо против него са няколко от челновете на Изпълкома - Кирил Домусчиев, Венцеслав Стефанов и Йордан Лечков. Не е изключено централата да прибегне и до чужденец.

Дотук Ивайло Петев води България в 7 мача, в които записа само една победа - 1:0 над Малта като гост, две равенства и четири загуби.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
11
 
8
 
! Отговори
uu преди 8 години
Драмата на Националния отбор по футбол на България започна в онзи момент, в който на някого му хрумна, да го даде на Ицето Стоичков да се учи на треньорство.От една страна направиха лоша услуга на Стоичков, защото се разбра, че от един много добър футболист, може да стане много лош треньор, а от друга, вече хората започнаха да не вземат на сериозно Националната гарнитура.Не е въпроса в Ивайло Петев.Целият Изпълком на БФС, заедно с всички комисии трябва да си ходят и да се тръгне отначало.
4
1
 
18
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
Рибата се вмирисва от към главата. В БФС главите са много и излишни.
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ни е слаб материала как да направим силна ракия?Дали казанджията е виновен???
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този, че не става беше ясно от самото начало. Перуката го монтира за да му е бушон и сега изгаря. Проблема е в работата с деца и юноши. Никой не работи с тях, а тези които работят са на нивото на маймуните, необразовани, прости, пияници, некултурни, бивши безславно угаснали в талаша звезди. БФС е една миазма пълна с далавераджии които гледат да изкарат по някой лев от трансфери, влияние и предлагане на играчи. Също така и ЕТ на Перукеров в която играе родата му. И при следващият ще е същото.
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да измислят и няколко варианта за ново ръководство на БФС.