БФС реже новия ЦСКА за елита?

Прекръстеният Етрополе няма шансове за "А" група
30 май 2016 10:22, Красимир Ангелов
28
БФС реже новия ЦСКА за елита?
Снимка: Булфото

Прекръстеният отбор на Етрополе няма никакъв шанс да играе в елита от новия сезон. Това е разкрил високопоставен източник от БФС пред "7 дни спорт". Както е известно, хората на Гриша Ганчев преименуваха Чавдар на ПФК ЦСКА 1948 с надеждата да бъдат пуснати в подготвяната суперлига. За целта те купиха Литекс, а се очаква сливане и със София 2010.

Според изданието от БФС са се запознали внимателно с идеята. Направени са консултации с най-добрите юристи, както и с хора от УЕФА. Отвсякъде отговорът е бил един и същ - няма никакъв шанс новото ЦСКА да получи професионален лиценз. Така ще бъдат нарушени куп закони и най-вече феърплеят към останалите клубове. Затова Александър Томов е готов с протестно писмо до УЕФА, а се очаква и останалите родни грандове да протестират пред европейската централа.

Президентът на БФС Борислав Михайлов не даде ясен отговор, но също намекна нещо подобно. "Адвокатите разглеждат варианта, който ЦСКА предложи. За да го приемем, трябва всичко да е законно. Няма как да се нарушат законите на България, на ФИФА и на УЕФА", заяви Михайлов пред БТВ.

"Проучваме дали всичко е в рамките на феърплея. Трябва да видим и дали другите клубове ще са съгласни", допълни шефът на БФС.

Гриша Ганчев вече е уведомен за това развитие на нещата и заради това трескаво е започнал да търси пари за оздравяване на ЦСКА. Той вече е водил разговори с познати банкери по този въпрос. Желание за спасяване на автентичния ЦСКА има и от страна на Васил Божков. От "Нове холдинг" вече са напълно готови с всичко за целта, като имат подписани договори с най-важните кредитори за оттегляне на претенциите.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: ЦСКАА група
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
факт преди 7 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техния символ ЦСКА. # Трябва ли отново с кървави народни пари да плащаме за реанимацията на комунистическото iz4adie ЦСКА, както реанимирахме Д.С.-iz4adieto ЛЕВСКИ ? ? ?
17
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Как ви не омръзва да пишете глупости и лъжи не знам - такова дружество като ПФК ЦСКА 1948 никога не е подавало документи, че желае да участав в никакви А групи Висши лиги и т.н. - така че е невъзможно да му откажат - капиш....а Литекс като получи професионален лиценз никой не може да му забрани как да се казва, кой да го купува - това е - ясно и точно....
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
проблема е че гувядоспор пак тръгнаха за дубълл . сега, ако не пуснат супата в А група, гувядата ще духат за купата. а делиорманспор ще са шампоани. така че е добре некак си по сдържана лексика от едни хора, за които двоинствените стандарти не са нещо за което пишат в балгериа ин орбит.
15
1
 
0
 
! Отговори
КЗЛ преди 7 години
няма купа няма титла само синя тишина .... и така с години хаххахахахха ... дерзайте хейтъри
14
8
 
8
 
! Отговори
vrvm do 13 преди 7 години
Та какво излиза. Тити Папазов "ревльото", яде и пие и изпуска газове, после регистрира нов Левски, само, че 1914 и не плаща едни 12 милиона. И новият клуб пак е елита. Е това говедата сте супер нагли.
13
4
 
11
 
! Отговори
vrvm do 13 преди 7 години
Българската федерация по баскетбол е направила сериозни компромиси, за да допусне до участие в първенство новия отбор БК Левски 1914.Както е известно наскоро Константин Папазов подаде документи в съда за регистриране на ***, който трябва да е правоприемник на стария отбор. Досегашният Левски пък ще фалира, а причината е повече от ясна огромните задължения, които клубът е натрупал през годините. Сумата е стряскаща 12 милиона лева.
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че са ФИФА и УЕФА да ни надзирават, че иначе веднага щяхме да потъпкаме законите и да пуснем ЦСКА-то в А група.
11
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
Всъщност Гриша ганчев си постигна главната цел , а именно да ликвидира Литекс по един сравнително полуинтелигентен начин....Ловеч си е село ,както и Разград. Същото го чака и Лудогорец. Новото ПФК ЦСКА София създадено от Чавдар Етрополе и Литекс плюс някаквъв София 2010 ще си тръгне от А окръжна......Ако на Гриша Ганчев не намери пари/ ако въобще търси/ спасението на ЦСКа е само Божков....за добро или за лошо...
10
5
 
12
 
! Отговори
Левскар преди 7 години
На всеки чорбар в устата му ЛЕВСКИ....Никой не ви е длъжен да ви дава пари, да ви нарушава закониЯдете и пърдите и после се чудите защо фалирате
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е колко е голям цееска.? Блика от интелект с Ицето.
8
2
 
11
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Ама нещо мисленето ви е изначално сбъркано , "държавата да намери 33 млн. лева" и откъде накъде държавата ще намира и налива пари на едно окрадено частно дружество !? Има си закон за фалитите така всеки по своя ред иначе всеки закъсал ще иска държавата да му даде и никой няма да си плаща дълговете ! Сравнението с КТБ е неуместно ,защото загубите се поемат от гаранционен фонд , който е от пари на частните банки , а не от държавата ! Освен това има и УЕФА , която следи изкъсо маневрите около цска
7
11
 
12
 
! Отговори
SSWW преди 7 години
ЦСКА показа, че е голям колектив и отбоp. Сpам и позоp за Лефски, с толкова спонсоpи и дъpжавна помощ пpи това им оставиха едва 8 отбоpчета и ни една титла, купа, че и козиpка....
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко много се спазват всякакви закони в Територията на законността!Браво!Това е справедливо!А сега,може ли тези "пазители на законността и справедливостта",с какви закони и на основата на каква справедливост,първо позволиха да бъдат окрадени 4 млд.лева от КТБ(издъжала с отличие "стрес теста"),след това наляти 4 млд.лева от взетия по терлички 16 млд.лв.заем на гърба на стадото и накрая,пак фалирали КТБ.А сега държавата не може да намери 33 млн.лева и спаси ***,след което да потърси сметка .
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В равностранния триъгълник няма *** ъгъл - проверка на цензурата
4
1
 
16
 
! Отговори
Никола преди 7 години
Като казах преди няколко дни , че няма как нов отбор да не тръгне от А-окръжна група ми наслагаха минуси , а сега ко праим !? Спасение може да има само, ако се платят дълговете на старото дружество , които от ден на ден набъбват ,другото е някаква невероятна схема , която в днешни дни няма как да мине . Вече не сме 90-те , а и на Гр. Ганчев му е сложена примката заради ДДС измамите , чудя се само Стоичков наистина ли е толкова *** колкото го мислят някои , които му викат "кюрда" ?!
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аве аиде ганчев е *** и хитрец на които не му се дават готови парици от незаконната захар ами големите спецове като боби чалгата идруги знаини и незнаини спецове не знаят ли че тая работа като да влезнат червените в елита е напълно незаконна аиде на тиквата е простено но те стова си вадят хляба и трябваше да знаят че фифа и уефа не биха го допуснали това
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ганчев да извади 30-на млн дето е заделил от контрабандата и рекета, да плати дълговете на чербетата, па после ако иска да играят и ганкиното пред народното събрание.Ама понеже тия всичките са тарикати и все гледат да минат по тънката лайсна, вместо да играят по правилата и като им отрежат мераците започват *** като прасета на заколение, че лошите бюрократи убивали спорта у нас, който те самите са закопали.
1
17
 
16
 
! Отговори
Чорбалан преди 7 години
Разбира се,че няма да са в елита.Чорбата вече е история.