Венгер с хвалби: Лудогорец ще става още по-силен!

Дерменджиев съжалява за изпуснатата точка срещу Арсенал
2 ное 2016 07:28,
4
Венгер с хвалби: Лудогорец ще става още по-силен!
Снимка: Булфото

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер остана много доволен от успеха с 3:2 при визитата на родния шампион Лудогорец.

"Преди мача казах, че Лудогорец е добър отбор и не бях изненадан от това, което показаха, но бях изненадан от скоростта им и доброто им начало. Много бързо успяхме да се върнем в мача и до почивката да изравним. Лудогорец е опасен отбор", коментира Венгер.

Още по темата
По думите му на Лудогорец липсва опит на топ ниво и прогнозира, че разградчани ще стават все по-силни.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали своите футболисти за силния мач срещу Арсенал, макар и загубен драматично в последните минути с 2:3.

Дерменджиев остана доволен, въпреки загубата, защото отборът играл като равен с равен. "Нашият отбор продължава да се учи от такива мачове. Добре е, че играем срещу толкова силен съперник и трупаме опит", коментира той след края на двубоя.

"Мисля, че оправдахме очакванията публиката. Успяхме да ги изненадаме Арсенал с нашите атаки. Лошото е, че не успяхме да победим, но няма кой да виним", допълни треньорът.

"Нотката на съжаление е, че можеше мачът да свърши равен, което щеше да е добър резултат. Видял съм много във футбола, за мен това беше голямо удоволствие да ги изненадаме в началото, вкарахме два гола, но 15 минути не са 90", завърши Дерменджиев. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
15
 
! Отговори
Велик преди 7 години
когато Арсен Венгер ти каже, че ще ставаш още по-силен и опасен - значи така ще стане
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре си е мача, достойно представяне, браво. Иначе, ако Арсенал не водеше 6 гола щеше до изрови терена и да ни смаже, какво ти катеначо.