Трагедия! Жертвите на самолетната катастрофа са 76!

Само петима оцеляха, трима със сигурност са футболисти
29 ное 2016 12:33, Друми Георгиев
3
Трагедия! Жертвите на самолетната катастрофа са 76!

Жертвите на самолетната катастрофа в Колумбия днес са 76, твърди електронното издание Goal.com, позоваващо се на официална информация на властите в Колумбия.

Както е известно, бразилския футболен клуб Чапекоензе е пътувал в самолета, който се е разбил недалеч от колумбийския град Меделин. 

Елитният бразилски тим трябваше да играе финал за Копа Судамерикана с колумбийския Атлетико Насионал. Само преди час английският вестник "Сън" излезе с новината, че "жертвите са поне 25, но има вероятност за голям брой оцелели". 
 
За съжаление прогнозата за броя на оцелелите пасажери не се сбъдна. Сред оцелелите са двама футболисти - Алан Ръшел и Данило. Британското издание съобщава, че от ръководството на Чапекоензе са променили полета в последния възможен момент.
 
Само преди минути беше съобщено, че спасените са шест, но единият от тях е починал в болницата. Информацията е на Мартин Селдес - пратеник на Goal.com в Колумбия.
 
Още новини по темата можете да намерите в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Самолетът не е Боинг, а е BAe 146 или още мисля че е познат като avro jet. Това е стар самолет вече и например Swiss ги ползват още, но тази и следващата година ги пенсионират.
2
3
 
13
 
! Отговори
Хахо преди 7 години
Самолетна катастрофа, отново в Америка с Бойнг!! Жалко за загиналите и техните близки!!!
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко тъжно!

Спонсорирани публикации