Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Разградчани завършиха 2:2 с милионерите насред Париж
Обновена: 6 дек 2016 23:45 | 6 дек 2016 23:37, Красимир Ангелов
165
Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Българският шампион Лудогорец завърши с престижно равенство 2:2 участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Разградчани обаче продължават напролет във втория по сила турнир - Лига Европа.

Тази вечер клубният ни шампион бе много близо да триумфира в Шампионската лига срещу звездния отбор на ПСЖ.

Разградчани бяха на секунди да победят с 2:1, но в продължението на двубоия Анхел Ди Мария направи 2:2. Освен гръмкия успех българският първенец си осигури участие в елиминациите на Лига Европа догодина.

Тимът на Георги Дерменджиев изнесе перфектно тактически мач, с много самочувствие срещу милионерите от Париж. Мисиджан даде аванс на нашите в 15-ата минута, а чак след час игра Кавани изравни. В 69-ата Вандерсон срази ПСЖ с втори гол. В 92-ата минута обаче разградската съпротива рухна и Ди Мария изравни.

Нашите имаха и доста късмет, след като Тиаго Силва на два пъти удари гредите.

Така Лудогорец се класирана трето място в група "А" на Шампионската лига с 3 точки - след двете равенства с Базел и днешното равенство на "Парк де Пренс".

Подробности за срещата и отзиви след нея четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отбор без публика=отбор без бъдеще! С резани фенове не се стига далеч.
34
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ли биха представлявали софийските грандове,ако се окажеха в една и съща група от Шампионската лига на Лудогорец от миналата и тази година с моментните им състояния от същите!!Резилът щеше да е пълен!!!Виждам ви твърдо на четвъртото място с актив-нула,зеро,зироу точки!!Ама съдбата си знае работата,отсява кое става и кое не още в предварителните групи!Били някакви си преди 35 години на полуфинал и още живеят с него!!!35 години!!То и Стяуа беше европейски,Цървена звезда,а сега какво са!!
33
9
 
40
 
! Отговори
666 преди 7 години
Ако това което Лудогорец постигна на два пъти в групите на ШЛ и веднъж на Лига Европа беше го направил някой от софийските смешни отбори щеше да се говори с месеци какъв велик успех било, а сега от злоба не се виждат колко са жалки с коментарите си - визирам йовов който би трябвало да е неутрален малко ако не пристрастен защото е българин и коментира български отбор, за пишман феновете няма шопите дори няма да коментирам, изпушил е мозъка който и без това нямат от много трева ! *** ! ! !
32
4
 
1
 
! Отговори
w преди 7 години
До чичото velik si
31
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При единственото си участие в ШЛ, небезизвестния Подуенски отбор имат само загуби и вкаран единствен гол и то от *** пандишпанче! А тогава участваха в ШЛ , защото със задкулисни номера прецакаха ЦСКА и станаха шампиони, но бяха прокълнати и от тогава нямаха успешен мач в чужбина, падаха от неизвестни и слаби отбори за които никой не бе чувал, че съществуват. Преди мачовете смешковците виреха носове и бяха на 100 % сигурни, че ще бият, но след това винаги падаха и това продължава вече 10 год
30
8
 
24
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
фЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА ИМА МНОГО ДА УЧАТ КАК СЕ ПОДКРЕПЯ ОТБОР. ЯЗЪК ЧЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ ТЕЗИ ВЕЛИКИ КЛУБОВЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА ВЪВ ФАРС ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН АСПЕКТ.
29
3
 
2
 
! Отговори
ела гошо преди 7 години
тка се обръща бизнесмена, де го уволни
28
8
 
23
 
! Отговори
чичото преди 7 години
До АнонименСмешник .Лудогорец вече е постоянна велечина в българският футбол ЛеФски са по смешни и от теб
27
2
 
3
 
! Отговори
w преди 7 години
predi 5 godini kvi mite tam komentari praveha eeey ..do godina 6teli da vidAt /po 6opski/.Ludogorets na... ne znam......v koe selo da igrae... seA zarkat ta kat se kefat dori ama ne si priznavat .6opska rabota ey ..
26
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Български шампион , от България , представящ България в Европа, трима национала и в агитката им се вее българския флаг, не свастики и простотии,
25
10
 
14
 
! Отговори
Атлас преди 7 години
Браво на лудата гора...ЕВАЛА..........Само ЦСКА
24
5
 
18
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
христо йовов ГЛЕДА КАТО ГЛЪТНАЛ БACTYH
23
7
 
30
 
! Отговори
Йовов инфантила преди 7 години
А бе този христо йовов как говори против лудогорец и как умаловажава успехите им. Ама така е левскарче си е йовов. Завижда... но трябва да приеме реалностите левскии неможе да мери с лудогорец.левски е едно средняшко квартално отборче а йовов да си злобее по бтв колкото иска. Посредствен хейтър.....
22
3
 
3
 
! Отговори
w преди 7 години
До =)te sa trolove ili leFskari nyama kak da gi ubedi6 ..
21
23
 
15
 
! Отговори
Petrov преди 7 години
Лудогорец играеха 10 души защита и ритаха напосоки а Дерменджиев се правеше че играят по схема. И пак им вкараха гол в края.
20
6
 
34
 
! Отговори
есхач преди 7 години
Левскари само със злоба не става трябва и класа а вие не я притежавате. Последните години Лудогорец не само е най-добрият български отбор последните години но и играе футбол колкото и да не му харесва на Йовов. Беше ли успех на Левски щяха да продънят ушите на цяла България - аман от завист и злоба.
19
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Йовов е пътешественик в пространство-времето, гледал е мач от паралелна вселена. Иначе хубав мач.
18
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Злобните левскари налазиха форума.Сега, по примера на техния герой Христо Йовов- един посредствен, дори и за България футболист, започнаха да злобеят и да омаловажават успеха на "лудите"Нещастни, дребни левскарски душички.
17
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се прави футбол само с футболна история драги привърженици на бивши грандове!!Някога,някъде сте били някаква сила!!Сега никой в Европа не се сеща ни за ЦСКА, ни за Левски,които отдавна не могат прескочи предварителната група!!Колко години още ще са необходими да ги прескочите,а??И на всичко отгоре плюете,че някой си върши по-добре работата в някакъв си селски отбор!!Сто пъти предпочитам да гледам Лудогорец в Шампионската лига с неговите загуби,отколкото резилите ви от предварителни групи!!
16
7
 
59
 
! Отговори
=) преди 7 години
Добре бе, крепостни селяни, Лудогорец е шампион на република България, играе в А ПФГ на република България , те идват от българския град Разград, в състава им има трима национални състезателя, чисти етнически българи и нито един турчин ??? Защо са турски отбор аз не разбирам ??? "Гостите", както ги нарича цяла нощ коментатора на Босфора Екшън са най-добрия БЪЛГАРСКИ отбор по футбол, и то не от днес, а през последните 5 години и не спират да се развиват, на черното бяло не се казва селяни !