Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Разградчани завършиха 2:2 с милионерите насред Париж
Обновена: 6 дек 2016 23:45 | 6 дек 2016 23:37, Красимир Ангелов
165
Лудогорец на минута от победа над ПСЖ, продължава в Лига Европа

Българският шампион Лудогорец завърши с престижно равенство 2:2 участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Разградчани обаче продължават напролет във втория по сила турнир - Лига Европа.

Тази вечер клубният ни шампион бе много близо да триумфира в Шампионската лига срещу звездния отбор на ПСЖ.

Разградчани бяха на секунди да победят с 2:1, но в продължението на двубоия Анхел Ди Мария направи 2:2. Освен гръмкия успех българският първенец си осигури участие в елиминациите на Лига Европа догодина.

Тимът на Георги Дерменджиев изнесе перфектно тактически мач, с много самочувствие срещу милионерите от Париж. Мисиджан даде аванс на нашите в 15-ата минута, а чак след час игра Кавани изравни. В 69-ата Вандерсон срази ПСЖ с втори гол. В 92-ата минута обаче разградската съпротива рухна и Ди Мария изравни.

Нашите имаха и доста късмет, след като Тиаго Силва на два пъти удари гредите.

Така Лудогорец се класирана трето място в група "А" на Шампионската лига с 3 точки - след двете равенства с Базел и днешното равенство на "Парк де Пренс".

Подробности за срещата и отзиви след нея четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, домузи. Парите не миришат, дори и насред Париж.
54
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много грозно впечатление ми направи снощи йовов левскарчето нещастна дущица предател отвсякъде въпреки добрият резултат на Лудогорец този родоотстъпник не престана да плюе по него как щял да падне най малко с три на нула ивъпреки позитивният резултат не каза една добра дума за лудогорец напротив през цялото време се хилеше иръсеше простотии НЕЩАСНИК
53
5
 
21
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
До ЛайногорецТа колко французи имаше снощи в ,, Пари сен Жермен,, казваш?
52
12
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Само да ви напомня ,че ЦСКА игра 2 пъти полуфинал за Купата на шампионите -през 1967г срещу ,,Интер,, и 1982г срещу ,,Байерн,, ...
51
4
 
37
 
! Отговори
Reo преди 7 години
Не мога да не се радвам на успех на български отбор. Мръсни пари в България има в много ръце, но много малко водят до нещо добро и видимо за България. Независимо какво стои зад този клуб, успехът си е успех, и той е за България.
50
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До рМного си прав,всякакви *** се навъдиха в София след 1990-а особена като махнаха жителството.
49
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви постижения има лудогорец в своята история в евротурнирите? НИКАКВИ. 7 български отбора са играли 1/2 и 1/4 финали в Европа и то в мачове на директни елиминации а не формат с някакви измислени групи в които има по един два по сериозни отбора и другото ПЪЛНЕЖ.
48
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До рИ кои са най добрите в света на които е скочил лудогорец????????????
47
4
 
36
 
! Отговори
р преди 7 години
5:14 не е като 1:17 .......... Затова може да се радваме на този наш макар и бразилско африкански отбор с двама българчета.Истината е че Лудогорец скача на най -добрите в света ,а нещастниците в Левски и ЦСКА само ходят из прованса да доказват какви *** са се навъдили из София след 1990 ........
46
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Победа над истински европейски гранд,КОГА?
45
11
 
29
 
! Отговори
кк преди 7 години
Не ми пука откъде са му на Кирил Д парите. Имал глава на раменете, спечелил ги. Никой не му ги е дал даром, нито има откъде да открадне толкова.Важното е, че е направил най-успешния български отбор някога кръстосвал европейските футболни терени.Дай боже да продължава все така!
44
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО, Луди горски орли!Класа!От РазградОт България
43
2
 
9
 
! Отговори
до снейпера преди 7 години
добре, ама тия пари той от де ги набра? нищо лично. от закуски е пестил както казваше едно време един дупетат.
42
5
 
44
 
! Отговори
РККА преди 7 години
не знам шефа на Лудогорец краде ли,пере ли но поне ми дава възможност да гледам някой мач от време на време с малко тръпка и емоция,аре стига сте плювали бре ,и сте все едни и същи,добре че сте малко и се разсейвате ,запазете малко злоба за напролет то се знае че нямаме шанс да вземем лига Европа.......тогава ще изпъплите от дупките и ще мучите на воля...
41
3
 
18
 
! Отговори
българин преди 7 години
Слабото място на Лудогорец е ЗАЩИТАТА ! Ако това им беше наред, сигурно щяха да са поне втори в групата !
40
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Футболистите на Лудогорец може да са футболисти на всеки един отбор ,но не всеки може да ги събере в един отбор и да ги Накара да играят за България !Не знам ,дали са "добри "или "лоши" футболисти ?!Ако ,Вие се чувствате по-добри от тях ,къде бяхте до сега ?!?!?
39
5
 
50
 
! Отговори
Дуле преди 7 години
Никой май не си дава сметка, че благодарение на Лудогорец две години гледаме все готини отбори на живо. Ако не бяха те щяхме да си ги гледаме по телевизията и тайно да си мечтаем за един такъв отбор, който да ни позволи поне веднъж годишно да гледаме хубав футбол.С уважение от мен.
38
4
 
45
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Лудогорец можеха да бият Базел първата среща и да направят равен с Арсенал в София и дабият днес и PSG. Един отбор да отсрами българския футбол.
37
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 62 снайпераМислиш ли,че ако разполагаха грандовете с парици нямаше да натъпчат с негърчета софийските грандове??Ама хората спонсори дават пари за ФУТБОЛНИ успехи,не за футболен БАЛЕТ и РЪЧЕНИЦА по терените!!Кога изкарате някой друг лев от европейските турнири може да ви се получи нещо!!Дотогава,играчи от 3-4 дивизия на тънка лайсна и каквото може да се направи с тях,ако успее да се направи!!Отдавна футбол са прави с много пари,не с хъс!!Един аналгин за възстановяване не можете да си купите!
36
4
 
18
 
! Отговори
Лески, оле! преди 7 години
Подуенския обор е препълен с миризлива тор в която се въдят само недъгави футболистчета-чалгарчета! Но вместо да се дадат пари за дезинфекция и даже закриване на обора се дават пари за нови ритнитопковци, дошли от някъде си! Е как да се очаква го-ведата сами да се оправят, цялото им стадо е ***!