Меси си тръгва от Барселона без пари, разочарован е

Аржентинецът щял да бъде свободен агент
3 сеп 2017 10:52,
39
Меси си тръгва от Барселона без пари, разочарован е
Снимка: Reuters, архив

Сензационна новина долетя от Испания. Голямата звезда на Барселона Лео Меси е решил да напусне "Камп Ноу" като свободен агент през следващото лято, съобщава Onda Cero.

Петкратният носител на Златната топка се разбра с каталунците за нов договор през юни, но изненадващо отлага подписването му. Настоящето споразумение на аржентинския гений е до следващото лято, което означава, че от 1 януари той е свободен да парафира с всеки клуб като свободен агент.

Меси е останал крайно разочарован от трансферната политика на Барса. Напускането на Неймар за 222 милиона евро в ПСЖ го е разтроило изключително много и провалените опити за купуването на Фелипе Коутиньо (Ливърпул) и Анхел Ди Мария (ПСЖ) допълнително са засилили желанието му да си тръгне, твърди още изданието.

Името на Меси е свързвано с Манчестър Сити, където работи близкият му приятел Пеп Гуардиола, а Чики Бегиристайн е спортен директор. Тяхното присъствие на "Етихад", редом с арабските пари, превръща английските богаташи във фаворит за подписа на аржентинеца, ако той наистина се реши да си тръгне от Барселона.

Очаква се настоящето ръководство на каталунците да получи вот на недоверие и при смяна, не е изключено Меси да промени решението си. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: месиБарселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
26
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
То така и аз мога да играя - да му купят всички добри играчи и той само да си разцъква пред вратата.Е не става.
13
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-великият играе ОЩЕ футбол и се казва Роналдо . CR7.Меси е посредствен играч и без халфовата си линия е 0. След разпада на шави и иниеста ...Меси приключи със златните топки. Неможе да играе високи топки , трудно може да надбяга някой , не е играл в друг отбор, не става за лидер ....Роналдо даже се подигра с Европейска титла с Португалия ! Меси с голямата Аржентина ...НИЩО.
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, клаузата за разтрогване на договора на Меси е 300 милиона евро. Но и да предложи някой клуб толкова пари, Меси пак няма да се съгласи.
11
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня ден разплака едно дете, когато в Уругвай влизаше в хотела и един от охраната го спря и тръгна да го отвежда и Меси видя това и каза: върнете детето!След това се снима с него и му даде автограф!Детето беше на седмото небе.
10
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-великият играл някога футбол!
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Ти вярваш на жълтите медии? Още един тъппанар!
8
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахахахаах... днес. бг тази новина в жълтите медии се тиражира от 1 месец, а Меси след това заяви, че това са пълни глупости. Заврете си новината знаете къде. Меси е щастлив в Барселона и след 3-4 години ще се откаже от футбола, но в Барселона- клубът който му помогна за лечението на растежа като малък и на който винаги ще бъде благодарен!Разбрахте ли мадридски скапаняцци?Още дъъълго ще ви трови!
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тунджа ЯмболИзтървал си три нули...
6
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един, който забрави откъде е тръгнал. Ако не бяха Барса никой нямаше да знае за този миньон, а и целият отбор играе за неблагодарника. В аржентина като не го броят за футболист и нямам никакви успехи. Интересно, какво ще кажат по кюрдската телевизия от Маями!
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никак не е сензационна, излиза по 5-6 пъти годишно една и съща новина. Сенационно сте нагли
4
3
 
30
 
! Отговори
Е, бре, фонда преди 6 години
DMS: MESI Събираме песос за Месос.
3
3
 
34
 
! Отговори
Тунджа Ямбол преди 6 години
Още малко и ще го купим. Трябват ни 499 999 евро и е наш.
2
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"аржентинския гений" - тая простотия може да я изръси само някой "гений"
1
10
 
37
 
! Отговори
меси преди 6 години
Да отива в отбора на затвора, баси алчните тарикати, по 50 млн. му превеждат на година и крие данъци, да не вземе да се прекара нещо...