Фантастичен Гришо се справи с Агут и е на 1/2-финал в Пекин

Българинът спечели след трисетова битка
Обновена: 6 окт 2017 10:18 | 6 окт 2017 10:12, Веселин Коларов
80
Фантастичен Гришо се справи с Агут и е на 1/2-финал в Пекин
Снимка: Reuters

Ракета №1 на България Григор Димитров се класира за 1/2-финалите на турнира от сериите  ATP 500 в китайската столица Пекин, след като надви 13-ия в света испанец Роберто Баутиста-Агут след 7-6(5), 4-6, 6-2.

Това бе и четвърти мач между двамата, както и трета победа за хасковлията срещу този противник.

Двамата обаче не се бяха срещали от 2014 година.

В спор за място на финала нашенецът ще срещне Рафаел Надал или Джон Иснър, които играят в момента.

Подробности за мача четете в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
9
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Завърши мача на Надал-Иснер. Трудна победа на Надал с 6:4 и 7:6, така че следващият противник на Гришо е ясен - Надал, когото Гришо е побеждавал и сега също може да го направи. И двамата имат своите големи шансове за победа.
50
8
 
6
 
! Отговори
да ама не преди 6 години
Стоичков носеше повече победи и радваше много повече хора,но пак си остана *** .А този измислен тенисист стана на 28 г и няма ОП .Хайде по -полека.Само като спечели в Австралия,Англия,Франция и САЩ ,победи някое величие ще има право да се обижда на народа си ,че го харесвал.А и си има куп фенове готови на всичко само и само да се шуми .
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕБъркате едно дребнаво "Е" с всички. Нормално за хора с Вашия проблем!
48
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, Григоре ;)
47
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разни хора, които не разбират нищо от тенис, коментират. Жалка работа. Тениса не е толкова лесен като любимия на всички ни Цар Футбол! Тениса е много по-сложна игра и не бива да се говори неподготвен. Този не знаел Агут, онзи не знаеш Джумур, третия пенсионирал Хуан Мартин дел Потро, петия слага Григор на 40-то място... Абе трайте си и не се излагайте, толкова хубави български поговорки има за хора като вас.
46
7
 
7
 
! Отговори
Тенис спец 2 преди 6 години
... Опасната близост с Шарапова , в Пекин , може би му е дала това НАСТРОЕНИЕ , с което играе сега ............ Особено пък , ако са се УСЪМОТИЛИ в хотелската му стая ......... :) ;) :) А за тези , които за пореден път го "плюят" тук ......... Като сте толкова ... "ВЕЛИКИ" ... И Гришо побеждавал само ... "слабаци" ... според вас ?!?! ... Излезте срещу КУЛАТА ОТ ТАНДИЛ , или срещу АГУТ да Ви видя колко разигравания ... НЕ - гейма ... КОЛКО РАЗИГРАВАНИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ?!?! ОЗЛОБЕНИ СМЕШКОВЦИ !!! ..
45
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета тука коментарите на разни криворазбрани патриотари ще си помисля, че Григор побеждава, воден от патриотизъм а не за наградните фондове.
44
8
 
6
 
! Отговори
до 43 преди 6 години
Българин, но с АМЕРИКАНСКИ ПАСПОРТ.Нека това не се забравя и омаловажава.
43
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ,че си победил Агут не те прави патриот .Това ,че не си част от стадо блеене на псевдо величие не те прави българофоб.
42
4
 
8
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Сега ако нашия Гришо победи и в следващия мач срещу Надал или Иснер, на българофобите пак ще им е малко и пак ще пишат същите безмислици против българина Гришо.
41
7
 
4
 
! Отговори
Е преди 6 години
Явно вие имате някакви проблеми и превърнахте форума в лични нападки към всички!
40
3
 
9
 
! Отговори
Тенис спец преди 6 години
:) Браво , Гришо ! :) ... Утре с интерес ще очаквам полуфинала срещу Надал или Иснър ... Но по - скоро Рафа ще да е , като гледам как се развива мача в момента ..... :) ;) :) Няма да му се даде БЕЗ БОЙ , със сигурност ! ... Както в знаменития полуфинал на Откритото на Австралия тази година ... Надявам се , обаче този път с успех за нашето момче ! :) Гришката е в форма ... и още по- доброто за него - играе с ГОЛЯМО НАСТРОЕНИЕ !!! Което при него е доста водещ фактор ..... Да НЕ Е ядосан и унил !
39
3
 
5
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
То и на сайта на ATP пишеше размаза за победата на Гришо над дел Потро - delPo, както пишеше на сайта на мъжкия тенис, така че вземи им направи забележка да пишат правилното, т.е. твоето мнение, а не какво е станало реално.
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕЕмпирично.
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВеличиеИмате интересната халюцинация, че човек, който е в ТОП 10 на най-елитния индивидуален спорт в света е "редови спортист". Вземате ли антихалюциногени, или така Ви е добре?
36
5
 
5
 
! Отговори
Е преди 6 години
И как установихте ,че съм дребно озлобено човече?
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи отговарям веднага на феновете на Григор.Вижте още в заглавието ФАНТАСТИЧЕН Григор СЕ СПРАВИ ...Ами това дразни. Можешее да се напише просто ГРИГОР ДИМИТРОВ ПОБЕДИ ...Какво му е толкова фантастичното - да не би да е Робокоп или Батман.Нима Джокович и Надал не са фантастични като от години са на световния тенис-връх ?Или пък друго заглавие Григор РАЗМАЗА ...Какво е размазал - филия с конфитюр ли ?И това с РАЗМАЗВАНЕТО се използав за мач, който примерно е завършил 6-5 , 5-6 и 7-6
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29Уважаеми госоприне, това, че не харесвате Григор не Ви прави "по-интелигентен", а просто човек с различно мнение / нещо, на което имате пълно право!/. Фактът, че сте убеден в обратното директно Ви изпраща в групата на хора с ясно видими ментални проблеми.Съчувствия!
33
6
 
5
 
! Отговори
Величие преди 6 години
Аз разбирам да е номер едно и да не бие агутовци по 100 пъти ,а да е взел 10 ОП на САЩ ,....Нали разбирате ,че възхваляват е един редови спортист и нищо повече!
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До еТова, че сте озлобено дребно човече не е обида, защото е факт. Както не е обида и това, че Григор е "никой" в тениса. Защото не е факт.Приемете го спокойно.

Спонсорирани публикации