Наш Гришо пада с три позиции – 24-и в АТР

Димитров с най-слабо класиране от лятото на 2016 г.
23 яну 2019 13:23, Веселин Коларов
66
Наш Гришо пада с три позиции – 24-и в АТР
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще падне с три позиции до 24-ото място в световната ранглиста по тенис след края на Откритото първенство на Австралия. 

Димитров загуби в четвъртия кръг на надпреварата в Мелбърн след поражение в неделя от Франсис Тиафо (САЩ) в четири сета и не успя да защити точките си от четвъртфинала през миналия сезон.
 
Това ще бъде най-слабото класиране на хасковлията от 28 август 2016 година, когато той също беше 24-и в света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен9Абе 100 тенисисти по-добри от Григор няма, Ама 25 може.
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо само 3?
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен13много малко от тенисистите са богаташки деца.Включително и Григор.та не си прав.Ако се види, че имаш талант ще се намери спонсор.
11
6
 
4
 
! Отговори
Огнян преди 5 години
Няма късмет момчето и това е.!
10
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трети в ранглистата на АТР не означава 3-ти в света.Тенисът се практикува от сравнително ограничен брой хора - не повече от 3 000, имам предвид професионалния.Той не е и точно спорт, а по-скоро развлекателна игра за богаташи комплексари.Обикновените деца нямат възможност да се появят там, най-малкото защото е доста скъпо забавление.
9
10
 
17
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Айде стига бе, бил 3-ти в света. Беше една седмица 3-ти в листата на АТП, която е динамична и се мени непрекъснато. В момента има поне 100 тенисисти над класата на Григор, като не включвам младите попълнения, които тепърва настъпват.А Гришо вече гони 30-ка и така и не дочакахме да видим предричаните големи победи.Е, тук таме ги има, основно над аутсайдери.
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво като е само на 20 години? ДОбре има потенциал може и да е следващото чудо.. ама аз кво говоря с такива типове.. отстрани изглеждате като фенГЪРЛИ които се мятат от единия победител на другия и не одобряват ако не си 1 в света и всички те обожестяват. Като изтървани момичета на концерт на елвис сте бе! Само на някакъв Елвис искате да се слагате! Ехоо?!
7
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като бълвате помия под новини/постове във фейсбук на там тая приятелката му на която не съм фен, ама ако излезете замалко от помийния си манталитет кой излагате освен себе си и страната си и то жестоко когато бълвате фантазми за някакви буркани, някакво хасково под нейни постове.. ? Навън хората не мисля че разбират че това не са някакви луди с тежки проблеми пуснати извън лудницата... помийни хора които пръскат неадекватна помия и излагат себе си но не ви го казват навън щото кво да се говори
6
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше будали които го слагаха за наследник на Федерер а той милия няма да види финал от големи шлем дори !
5
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тва наистина развалена генетика. Нашия беше 3-ти в света бе! ТРЕТИ! А вие веднага гледате някъв новак грък как му ръкопляскат ДРУГИТЕ и сте готови да го обожествявате докато плюете нашия човек. WTF... закривайте държавата
4
9
 
18
 
! Отговори
Защо се скри Мишо преди 5 години
Мишо се скри от турнира в София по една елементарна причина! На турнира ще има поне 6-7 човека, които са определено по-силни от него и той знаеше, че ще падне най-много във втория кръг. И какво щеше да стане с трита мъки щяха да уредят Мишо да почива в първия кръг, във втория да играе с някой слаб, ама като налети на Циципас и ще пада с 1:6, 1:6 и цялата зала ще го изпрати с мощни освирквания!
3
7
 
19
 
! Отговори
theGhost преди 5 години
Няма лошо че пада, да е жив и здрав ако играе ще се изкачи. Проблема е че след Григор Димитров на хоризонта на родния тенис НЯМА НИКОЙ който да го смени в световния елит. Ще се получи нещо като американско футболно лято 1994. Който имал късмета да го изживее - имал. Който няма - ще чака десетки години
2
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде стига бе, докога ще ни занимавате с тоя - видя се че не става.Погледнете какъв фурор направи 20-годишното гърко-русначе Стефанос Циципас.Това е тенис талант, Гришо е изпята песен.Да гледа до края на годината да се задържи поне в Топ-100.
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най ме радва Гришо като пада и като излезе нова руска ракета