Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно

Той благодари за подкрепата на всички, които вярваха в него
225
Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно
Снимка: Lap.bg

„Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно”. Това написа Кубрат Пулев в социалната мрежа Facebook.
Той благодари за подкрепата.

Още по темата

„Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата”, написа Пулев.

Той загуби битката с британеца Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория. Българинът загуби с нокаут в края на деветия рунд.

По този начин Антъни Джошуа успя да защити световната си титла при професионалистите в тежка категория и поясите си на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и IBO (Международна боксова организация).

За Кобрата това бе втори шанс да се превърне в първия българин световен шампион при професионалистите, но отново не успя, след като в края на 2014 година бе нокаутиран от тогавашния доминатор в категорията Владимир Кличко в Хамбург.

Джошуа доказа, че е голям шампион и вече има 24 победи (22 с нокаут) и само една загуба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: джошуаКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко бой на българина никога няма да му навреди. Дали на ринга или извън ринга няма значение.
106
7
 
32
 
! Отговори
Край преди 3 години
Аз ако съм на мястото на Пулев ще потъна в земята от срам!Толкова години големи закани,големи надъхвания,големи зъбения и накрая какво..???Пак яде поредния бой!Дано да изчезне повече от телевизора че ни писна от него?Претенции без покритие!Досада!
105
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярвайте ми тоя посредствен, просттоват боксьор Пулев един ден в нашата посредствена държава ще го предложат за министър на спорта!
104
0
 
14
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
До HushikawaМани това, ами на Антон и ръцете беха по-дълги и достигаха до главата на Кубрат! Немаше ли некой по-късорък като Анди? Ама и по-старичък, да не бега много бръже, та да може нашия да го лупне поне един път. Мачо требеше да е у Арената в София. Там да видиш кой с какви ръкавици че се бие. Нашите щеха да са поне цинкови.
103
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не се беше пърчил толкова, можеше и по-ласкави коментари да получи... Както се казва - куче, което много лае, не хапе. Признавам му, че стигна 2 пъти до финала( със слаби противници), ама за къф чeп - като бухат, като брашнян чувал там. Дргото е, че все едно 60 годишен да скача на бой на 30 годишен спортист...
102
0
 
7
 
! Отговори
Вижте хубавото преди 3 години
Все пак финалът беше европейски, даже от ЕС. Като световното по футбол през 1966г пак в Англия, защото Унгария попиля Бразилия. Верно че един от финалистите се държа меко казано.. айде да не почвам с критиките. И това в спорт където американците господстваха десетилетия.
101
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преби го като по учебник. Първия втория рунд Джошуа само загряваше ...за да може мача да продължи по дълго. В какво блажено невидение беше Пулев тогава
100
3
 
14
 
! Отговори
Бау преди 3 години
да си вземе милионите и да се пенсионира. Дай боже всеки му, да се пенсионира на 40 - милионер :D
99
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимендо 101Кубрат има 30 мача на професионалния ринг...28 победи и 2 загуби.------------------------------------------------------------------------------Победите му на непрофесионалния ринг са още повече. Има много посетители на дискотеки, потърсили лекарска помощ след като непредизвикано са влезли в полезрението му. И аз познавам един такъв.
98
3
 
28
 
! Отговори
Анализ преди 3 години
Трябваше вместо Кобрата да се бие Баце. По-тежък е от Антончо с поне 30 кила и няма да падне за десет рунда, защото 157 дни му викат да падне, ама на инат не пада! А и от удари в главата му няма нищо. Там е най-як. А от футболната му кариера знаем, че реферът си знае работата, когато Баце е на терена и случайности нЕма! Извод: само в него ни е надеждата.
97
1
 
23
 
! Отговори
681 преди 3 години
До Анонимен 118 Виж какво момче не си мисли че ти си съвестта на нацията и че си открил топлата вода! Това което се вижда с просто око е некадърност,желание за изява без подготовка и самочувствие без покритие.
96
0
 
24
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Другият път ще бъде -"Бой с възглавници" там Нашият е силен в този спорт!!
95
0
 
15
 
! Отговори
До117 преди 3 години
Ръкавиците му са големи щото така са по меки и по безопасни!Ако са малки и твърди щеше да отнесе главата на нашия за 10 секунди
94
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пулев е добър човек.
93
2
 
18
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
Ейр боксът е тежък спорт и иска мнооооого тренировки и лишения! А тоя нашичкия си мисли ,че боксът е като да ч.ук.аш разни софийски ша,нт.онерки и ч.ал,гарки.
92
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма злоба и ненавист обзе компютърните мишки и те с неистова страст започнаха да пишат против Кубрат. Те, които не могат да си платят билета за такъв мач, които люпят семки с бира 2.5 литра, че е по-евтино и не са имали мечта, повече от това да видят съседката през прозореца как се преоблича...
91
6
 
7
 
! Отговори
Hushikawa преди 3 години
Ок, Пулев бе боксова круша.Но друго ми направи впечатление - колко големи ръкавици имаше Джошуа,а на Пулев беха нек'ви малки ?! Такива ли са правилата или ръцете на АДж са огромни?
90
2
 
28
 
! Отговори
Fate преди 3 години
В силово и техническо отношение все едно гледах дете срещу мъж
89
2
 
27
 
! Отговори
Коментатор Петеля преди 3 години
Боксовата Круша завършила така трагично кариерата си ще остане забравен в историята като" Вечно ядящия бой претендент"!Не знам отсега нататък какво шоу ще измисли защото шоуто "Световен шампион" свърши окончателно!
88
0
 
33
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Пулев, радвай се, че остана жив от железните юмруци на Джошуа! Ще полежиш една седмица в креватчето и ще можеш отново да дрънкаш алабализми. Спечели добри парици, ха сега изпълни своето обещание и дай половината от тях на бедните. Тогава всеки ще разбере, че си личност, а не жалък бърборко! Моите съболезнования на всички патриотари, които очакваха победа от Пулев, Реалността е безпощадна като вируса Ковид - 19. Хора, не се ядосвайте за загубата, на всички пожелавам хубав неделен ден!