Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно

Той благодари за подкрепата на всички, които вярваха в него
225
Пулев след загубата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно
Снимка: Lap.bg

„Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно”. Това написа Кубрат Пулев в социалната мрежа Facebook.
Той благодари за подкрепата.

Още по темата

„Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата”, написа Пулев.

Той загуби битката с британеца Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория. Българинът загуби с нокаут в края на деветия рунд.

По този начин Антъни Джошуа успя да защити световната си титла при професионалистите в тежка категория и поясите си на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и IBO (Международна боксова организация).

За Кобрата това бе втори шанс да се превърне в първия българин световен шампион при професионалистите, но отново не успя, след като в края на 2014 година бе нокаутиран от тогавашния доминатор в категорията Владимир Кличко в Хамбург.

Джошуа доказа, че е голям шампион и вече има 24 победи (22 с нокаут) и само една загуба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: джошуаКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината според мен е че Пулев знаеше, че ще загуби, просто искаше да вземе макс. голяма сума за боя- един вид пенсия. Нито технически, нито физически беше подготвен за тоя мач. Но каквото и да направи- просто той толкова може. Да вземе да се приземи малко и да се смири. Видя се, че на ринга е на около средното ниво. Ако боя беше с оня дебел мексиканец- щеше да го отнесе още в първия рунд и щяха да го изнесат с носилка.
126
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачът беше като Чарли Чаплин на ринга, ама по-комичен.
125
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си каже истината! Който е гледал мача, видя колко е зле нашият, поне да си каже, че беше заради 5 милиона лири, които взе. Няма срамно, и аз бих отишъл да ме натрупат за тази сума. Само като виждаш победите и титлите на Джошуа, сравниш телосложението им, ти става ясно какъв дроб е нашият.
124
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема ли да каже, че пак е бил като срещу Кличко. Горкия така му надуха егото, че се взе за много добър. Да си се бие с 3-то класни боксьори да ги бие в кръчмарски стил и да си верва...
123
0
 
9
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Вземи си милионите , закачи ръкавиците на стената , отивай с гаджето на остров и почвайте да правите деца !Ако не зачене , почвайте да осиновявате по пътя , черни , жълти , бели и да не ти пука!
122
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селският тарикат получи каквото заслужава. Срам ме е от него, ни какво спортсменство, никакво уважение към колегите му. Е научиха го да мълчи. Вече няма да има арена за изява.
121
23
 
12
 
! Отговори
СА преди 3 години
Поне е българин. А ония черничкия е англо афро саксонец.
120
2
 
35
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Стига с този патриотизъм! Коментарите не са толкова, че беше с класи по-слаб! А че хората не одобряват птостотиите му преди и след мача! При такава разлика, трябва да показваш смирение и уважение. Дори Кличко и кюфтето говореха с респект към Джошуа. Както и Джошуа към тях. А нашие е *** и не се съобразява! Поне накрая трябваше да отдаде уважение, а той пак с глупостите си. Уайлдър е подобен, но поне е много по-добър. Но и той беше пребит и мълчи сега.
119
1
 
1
 
! Отговори
Варна преди 3 години
Ох моето момче... Нямам думи 😅😅😅
118
3
 
23
 
! Отговори
До 143 преди 3 години
Ами, моето момче, не си следиш децата ни които славят България с постижения в областта на науката. На всяка олимпиада по математика, физика, роботика печелим първи места.А прославянето на България от хора като тоя *** - тенк ю ама нема нужда.
117
1
 
7
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
А КАКВО РАБОТИ ЗНАЕШ ЛИ?? НА 2 ГОД ПО ЕДИН МАЧ,ПО ЕДИН БОЙ.ПЪК НЕ МИ ХАРЕСА ДА СЕ МЛАТЯТ ДО ПОЛУДА. ПО ЩЕ МЕ КЕФИ ДА СИ ИГРАТ НА ЧИЧО ДР. НЕ СМЕ ЗЛОБНИ ПРОСТО НЕ ХАРЕСВАМ ТАКИВА СПОРТОВЕ.. ПОСЛЕ СТАВАТ МУТРИ. АКО НЕ СА ВЕЧЕ. ЩОМ НАЙ ВЕЧЕ МУТРИТЕ МУ ПОЖЕЛАВАТ УСПЕХ Е ЯСНО. А ЗА ПАРИТЕ ДА СИ ГИ ХАРЧИ СЪС КЕФ. ЗАСЛУЖИЛ СИ ГИ Е. ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЯ ДА ИМ ВИДИ СМЕТКАТА.
116
36
 
14
 
! Отговори
до коментиращите преди 3 години
Ало,ало -говори Зависта -злобни,прости,примитивни неудачници !Колко е приятно анонимно да плюеш един успял човек ? , вие колко пъти сте прославили България ? колко спечелихте този месец ?
115
2
 
17
 
! Отговори
Ник преди 3 години
*** Балкански 1:1
114
16
 
17
 
! Отговори
Бау преди 3 години
ще стане като със Стоичков. Всички го плюят (*** и прочие), той си изкара милионите и ще го помнят много много години. Аз не съм му фен, но е факт, че човека е постигнал ужасно много за българин.
113
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се казваш С. Костадинова или Х. Марков например е наистина гордост, но Пулев е далеч от представата ми да съм горд. По скоро проява на лош вкус, простащина, прекалено самочувствие и нищо общо със спортни качества.
112
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 114 . Благодаря.30 мача за цялата си кариера в професионалният бокс достатъчно ли са за финал? Явно този спорт не е на почит в България, след като даже не са ги отразили.
111
4
 
19
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Да ходи да си търси работа за пазач на някое цехче или паркинг!
110
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Дай боже всеки му, да се пенсионира на 40 - милионер ''.....................Дай боже, но дразни негативизма и комплекса за малоценност на по-простичките и по-възрастните българи ... разбирам, че преминавате през комунизъм и преход където всеки ви рита и унижава, но ... младите са съвсем други ... и слава Богу !
109
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да достигнеш дори само до участие на това ниво в бокса и да спечелиш 6 Милиона това е Огромно постижение !Да накараш цял Свят да слуша Българската народна песен това е Родолюбие и Патриотизъм !Ако всички обичаме България колкото Кубрат ще я превърнеме в Рай !
108
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джош го носи по ринга като *** блажен вестник :D