Новият треньор на Лудогорец: Ще играем доминиращо!

Шампионите представиха Валдас Дамбраускас
3
Новият треньор на Лудогорец: Ще играем доминиращо!
Снимка: БГНЕС

Родният шампион Лудогорец представи новия си наставник Валдас Дамбраускас. Специалистът от Литва заяви, че не се страхува от предизвикателството и е амбициран да постигне успехи в Раград.

"Искам първо да пожелая щастие и здраве на всички през новата година. Много съм щастлив, че съм тук пред вас. Мариус Киндерис, Станислав Генчев, Фран Олеко, Йън Коул и Рафаел Ферейра и Здравко Здравков ще са в щаба ми. Д-р Валентин Великов ще е ръководител на медицинския отдел", започна Дамбраускас.

"Знам, че Лудогорец има високи цели, които ние трябва да се стремим да постигнем, но е важно и да практикуваме добър и доминиращ футбол, който ние ще се опитаме да предадем на играчите още на лагера в Турция. Всеки един войник мечтае да стане генерал, смятам, че имам необходимите качества, за да помогна да спечелим десетата поредна титла. Няма от какво да се страхува човек, когато е треньор на отбор. Напрежението може да идва от външни фактор", посочи той и продължи:

"От понеделник започваме тренировки и ще се стремим да се запознаем възможно най-бързо. С треньорския щаб вече обсъдихме неща около отбора. Следих Лудогорец в последните три години, откакто играхме срещу отбора с Жалгирис. Гледал съм доста видеа и следях кампанията в Европа. Знам, че пет-шест играчи от 2017-а са все още в състава".

Специалистът посочи, че неговите отбори играят атакуващ футбол.

"Моите амбиции са да печелим купи, титли и да играем в Европа. Мисля, че се препокриват с тези на Лудогорец. Мисля, че шампионатът е добър и не получава заслуженото уважение, което му прилага", отсече той.

Какво още каза Валдас Дамбраускас четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неподходяща среда е много меко казано. Защо Станимир Стоилов отказа и пропя какви са схемите в този клуб пералня на пари? Няма как да си сложи главата в торбата, не знаейки коя нощ мутрите на Домусчиев ще го чакат пред входната врата за респект по случай не задоволителни резултати. Както с останалите избягали треньори от там.
2
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Според мен е умен и интересен човек,но попада в неподходяща среда .
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отде се пръкна па тоя? Има физиономия на психопат убиец. След два месеца ще тренира някой друг отбор.

Спонсорирани публикации