Любо Пенев отнесе 2 мача наказание и глоба от БФС

Четирима футболисти на "червените" пропускат мача с Царско село
15 апр 2021 16:38, Красимир Ангелов
19
Любо Пенев отнесе 2 мача наказание и глоба от БФС
Снимка: Lap.bg

Българският футболен съюз наказа старши треньора на ЦСКА Любослав Пенев да не води отбора в два последователни мача - един за получения червен картон, и един по доклад.

Това означава, че той няма да бъде край тъчлинията при гостуването на Царско село, както и в двубоя с Монтана на стадион "Българска армия". Освен това наставникът е глобен и с 2000 лева.

Повод за това е невъздържаното му поведение по време на вчерашното дерби срещу Лудогорец за Купата на България, спечелено от "армейците" с 2:1 в Разград.

Още по темата
В 85-ата минута Алекс Сантана извърши грубо нарушение срещу Митко Митков, при което Пенев реагира остро към футболиста на разградчани и преждевременно пое към трибуните, откъдето изгледа оставащите минути.

Ето какво пишат от Българския футболен съюз на официалния си сайт:

По доклад за навлизане на терена след края на срещата, на основание чл.34, ал.1, т.6, т.7, предложение 4 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва Любослав Младенов Пенев – старши треньор на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София със забрана за изпълняване на функции за 1 среща и глоба в размер на 2000 лева.

Освен Пенев, четирима футболисти на ЦСКА бяха наказани за по 1 мач и ще пропуснат срещата с Царско село от efbet Лига.

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз лиши от състезателни права за един двубой Тиаго Родригес, Юрген Матей и Брадли Мазику заради натрупани жълти картони.

Тримата си изкараха по един такъв във вчерашния 1/2-финален сблъсък с Лудогорец за Купата на България. Иван Турицов пък ще пропусне визитата на "царете", тъй като видя червения цвят от Георги Кабаков.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Колеги, вечна памет на ЦСКА. А Любо няма какво да го мислите. Той е отлично запознат с нефутболните български реалности.
7
1
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 години
Любо има право. Съдиите са силно обвързани с мафията, която създаде Лудогорец като "велик". Всъщност именно тази гнусна мафия извърши зловеща унищожителна политика срещу най-уважаваният в света български отбор-ЦСКА. Бойко Борисов е ***.
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да духа супата.беше много слаб футболист.
5
0
 
3
 
! Отговори
А К.Д. преди 3 години
още в България ли е. Той е още по-голямо шубе от ментора си Боцко. Та с тенденциозното свирене вчера и картоните Кабака май си купи фабрика на 9ти септември.
4
1
 
3
 
! Отговори
Минувач преди 3 години
До Домуса още е наНАП ЗАПОЧВАТ уЕФСКИ. Нападжиите вече няма кой да ги спира и Уефски ще слага тирето. Направо ще ги задраскат тия сини ***
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не стига, че нямаме много на брой кадърни млади футболисти, че БФС действа като филиал на К.Д., но и питомците на Коце Гиргинов действат като тайната полиция Гестапо. Правят наколенки пред Лудогорец, порязват с повод и без повод Локо Пд и ЦСКА, а обади ли се някой от треньорите следват тежки, унижаващи треньорите наказания, та да се знае кой кой е и че СК за един отбор е майка, а за останалите - мащеха... Затова нац. отбор ще го бият като тъпан, а хора като К.Г. ще се кланят на ближните на ББ
2
1
 
16
 
! Отговори
А Кабаков преди 3 години
Ще бъде ли наказан?Абсолютно тенденциозно съдийство.
1
4
 
20
 
! Отговори
Домуса още е на преди 3 години
власт, но до днес! Боко подаде оставка и дойде Видов ден, това е краят и на Домуса, язък за профуканите му пари, вече е никой!

Спонсорирани публикации