България записа труден успех над Литва с 1:0

Единственото попадение беше на Ивайло Чочев в 82-ата минута
Обновена: 5 сеп 2021 21:32 | 5 сеп 2021 21:03, Анисия Иванова
33
България записа труден успех над Литва с 1:0
Снимка: БГНЕС

Футболните национали на България записаха изключително труден успех с 1:0 над Литва в среща от световните квалификации в група “С”. Единственото попадение на стадион "Васил Левски" вкара Ивайло Чочев в 82-ата минута.

В групата ни Италия е лидер с 10 точки, пред Швейцария (6), България (5), Северна Ирландия (4) и Литва (0). По-късно днес е дербито между "адзурите" и "кръстоносците".

"Лъвовете" изиграха много здрав мач, контролираха изцяло събитията на терена, създадоха половин дузина положения и в крайна сметка заслужено вкараха и записаха първа победа в официален двубой от 17 ноември 2019 година (1:0 над Чехия).

Това бе и дебютен успех за Ясен Петров начело на България. До този момент при Ясен имахме четири загуби - от Швейцария (1:3), от Италия (0:2), от Русия (0:1) и Франция (0:3), както и три равенства - Северна Ирландия (0:0), Словакия (1:1) и Италия (1:1).

Следващата среща на националите ни е на 8 септември - контрола с Грузия.

Как премина срещата четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: БългарияфутболЛитва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
17
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Предния мач от 1 положени 1 гол, а сега от 7 положения 1 гол от засада , скъсаха се да изтърват явно толкова и са тренирали и това са хора на по 25-33 години колко години трябва да ги учат как се отиграва положението и се бележи гола, нямат мозъчен капацитет, мозъчния капацитет не им е за това докога ще ги викате просто да се закрие този отбор, това не е национален отбор а сбирщина дискотечни хвърлячи на салфетки и пияници, които не знаят как се отиграва положение и се скъсват да изтърват
11
5
 
17
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Те дори не са научени как да бележат голове, а получават космически заплати
10
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак е победа!!!Взимаме каквото има!!!
9
7
 
11
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Поне 10 човека дето са извикани ги бутат в тоя отбор,защото са роднини на бивши ритнитопковци трансферират ги в б група на Италия и там дори не участват и ги връщат в б в а окръжна груяа, днес даже им признаха гол от засада ако трябва да изреждам Десподов,Антов,Илиев,Вуцов,Йомов,Малинов,Цонев,,Илиев и тнт какво да коментирам с такива състезатели ще гледаме как губят от другите микродържави винаги докато закрият тоя отбор, трябва да вземат хора с други професии и ще гледаме как взимаме титлата
8
14
 
21
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Докога ще викат татуирания чалгар Десподов с джип в тоя отбор, те всички са татуирани чалгари с джипове не трябва да бъдат викани в тоя отбор, но неговото ниво е за а окръжна група, докато не се вземат аматьори но не татуирани чалгари, а хора с други професии тоя отбор никога няма да се класира и да спечели европейско или световно.
7
3
 
38
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Татковото получи червен картон,защото забрави,че това е маждународен мач и тате Боби няма думата.Не че е голяма загубата,че ще пропусне мача в Литва.
6
7
 
15
 
! Отговори
ДО 2 ЕМО преди 2 години
КАТО СИ МНОГО ДОБЪР ОБУВАЙ ШОРТИТЕ И ДА ТИ СЕ ПОСМЕЕМ МАЛКО...ЛИТВА ДА НЕ СА ОТ А- ОКРЪЖНА НА КАСПИЧАН.
5
17
 
9
 
! Отговори
Азимов преди 2 години
Гол от засада.
4
18
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Трябва да черпят съдията. Не заслужават победа.
3
9
 
15
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
НА МОМЕНТИ СРЕЩУ ИТАЛИЯ ИГРАХА РАВНОСТОЙНО.... КОЕТО ОЗНАЧАВА,ЧЕ КАЧЕСТВА ИМА НО САМОЧУВСТВИЕТО НИ Е СМАЧКАНО... ОЩЕ НЯКОЯ ДРУГА ПОБЕДА И ВИЖ СМЕ МИНАЛИ ШВ32ЕЙЦАРИЯ.
2
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси измъчената победа! Ясен Петров чак се просълзи. Докъде стигнахме, да плачем от радост при победа над Литва!
1
16
 
9
 
! Отговори
Абе преди 2 години
При гола нямаше ли засада?И ВАР не се гледА.