Какви са предимствата на мобилната Бет365 апликация

21 окт 2021 18:05, Красимир Ангелов
Какви са предимствата на мобилната Бет365 апликация

Проучване на авторитетна хазартна организация показва, че близо 70% от потребителите залагат дистанционно. Това принуждава операторите да разработват сайтове за телефони и интуитивни приложения, с които участието през преносими устройства е максимално улеснено. Сред най-добрите апликации за онлайн залози се нарежда Бет365 Андроид, която включва всичко необходимо за спокойна и пълноценна игра. Кои са най-важните ѝ предимства и как може да се изтегли, разказват от Nostrabet.
 
Как се сваля Bet365 апликация

Британският букмейкър, който оперира свободно на българския пазар, разполага с отделни приложения за спортни залози и покер. Поддържат се от най-разпространените операционни системи и осигуряват удобен досег до игралната платформа.

Апликацията за iOS може да се изтегли директно от App Store, където е публикувана информация за основните ѝ спецификации. Необходимо е да разполагате с версия след iOS 12.0 и около 100 MB свободна памет. Съдейки по рейтинга, даден от потребителите, приложението е сигурно, добре структурирано и съдържа цялостния асортимент от услуги.

По-различна е ситуацията със софтуера за Android, който е нужно да се изтегли от официалния уебсайт на оператора. Освен това е необходимо да промените настройките за сигурност на устройството и да позволите сваляне на файлове от други източници. Апликацията се поддържа от версии след 4.4 и се адаптира към размера на дисплея, независимо какъв е той.
 
Основни предимства на мобилното приложение на Bet365

Удобствата да залагате навсякъде и да следите развоя на активните фишове през телефон се оказват ключови при избора на букмейкър. Ако последвате този линк към BTV, ще научите повече за модернизацията в сферата на залаганията и защо се увеличава мобилният трафик към онлайн операторите.

Приложението на Bet365 за спорт съчетава пре-мач и лайв залози. Без значение дали сблъсъкът ще се състои след седмица, или се намира в заключителните минути, можете да направите своите залози. Достъпни са множество маркети за прогнозиране на победител, голове, хендикап, първо полувреме, голмайстор, предлагащи стойностни коефициенти.

Когато усетите, че селекциите Ви не се развиват по план, насочете се към опцията за затваряне на залога. Bet365 mobile предоставя Cash Out от последно поколение, който оферира потребителите с цена за ранно изплащане на печалби. Тя се базира на ключови фактори като резултат, картони, удари, оставащо време и дава възможност за минимизиране на загубите. Освен това са добавени опции за автоматично и частично затваряне, които са полезни в случаите, когато не следите мачовете или не искате да предприемате голям риск.

Възможно е да активирате известия за всеки мач, които Ви информират при голове, резултат на полувреме, корнери, картони, краен изход.

Залагащите на живо през приложението на Бет365 могат да се доверят на актуална статистика и лайв тракер. Част от срещите са съпътствани от пряко предаване, достъпно единствено за регистрирани участници с активен баланс.

Почитателите на покер игрите могат да свалят отделен софтуер, който съдържа множество кеш маси, бързи надпревари и турнири с мащабни наградни фондове. След като изберете прякор в bet365 mobile poker, ще получите бонус до 365 евро за игра в платформата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации