Славия отново победи Левски

Белите обърнаха срещата
12 ное 2022 19:50, Росен Стойчев
47
Славия отново победи Левски
Снимка: БГНЕС

Левски записа седми пореден мач без победа в efbet Лига, след като загуби у дома с 1:2 от Славия, съобщи Gol.bg

В средата на полувремето Ивелин Попов откри резултата с глава след отлична асистенция на Вандерсон Цунами. След почивката Попето можеше да сложи точка на спора от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Галин Иванов. Но Светослав Вуцов хвана удара на бившия национал в долния десен ъгъл.

Още по темата
И това се оказа повратен момент, след като в 78-ата минута Емил Виячки вкара за 1:1, а в 90-ата минута Ерол Дост донесе успеха за "белите", който е втори над Левски в рамките на точно месец.

В класирането хората на Станимир Стоилов остават с 28 точки и вече се намират на 7-мо място, докато Славия има 32 пункта и се изкачи на 4-та позиция. Освен това "белите" спечелиха и 7-ия от последните си 10 мача с Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: игралевскиСлавия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
22
 
! Отговори
Слава на Царя преди 1 година
Много ясно! Подуяне от 108 години са ни абонати... Само Славия! Бели шампиони!!!
15
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, гледайте си вашите отбори, било то с тирета или цифри, там си концентрирайте положителната енергия. Стига с този хейт. Футболът в България е олицетворение на държавата. Масово хората повече мразят и завиждат на другите, вместо да постигнат сами нещо.
14
4
 
2
 
! Отговори
Смяната на местата преди 1 година
Франция и французите носят пълната отговорност за употребата на химическо оръжие през 1та световна война според ОБРЪЩАЧ-мустачките на Адолф Хитлер давани в Германия като награда за жертвите на химически оръжия...............Адолф Хитлер преди да се самоубие издава неизпълнената заповед Париж да бъде превърнат в нива за садене на картофи а Чърчил след войната побратимява София с Париж по това направление..........Велик е германофилския сикаджийски мустакат обръщач дирник
13
3
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Краварските ултраси нападнаха агитката на Славия и имаше бой. Познайте дали Левски ще бъде наказан с лишаване от домакинство?
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както казва Венци Търбуха - Ние ги създадохме Левски за да има с кого да си играем и да го бием!
11
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изваждане от групата на престъпниците от Гейарена и забрана за четене на името на Апостола. Това ако бяхме бяла държава. Но със сигурност и сега ще се размине, защото законите не важат . Ще ги помилват даже ще им дадат и две дузпи . Долни смешници . Какво са им виновни феновете на Славия че са наркомани, престъпници и всичката долна част .
10
2
 
7
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
и двете дядо шопе. И двете! Няма проблем ако някое надвие турците, ще е добреА ти кой Лесни подкрепяш, дето клати гората? Хвърлям се само на ЦСКА и след това умират! НЕОСТЪР ОТБОР И РУКОВОДСТВО.
9
6
 
25
 
! Отговори
Червен Гявол преди 1 година
Народа е казал: "Не е лесно, да си Гооовеедоо!
8
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Феновете на Литекс-София да мълчат. Кое ЦСКА подкрепяте???
7
1
 
12
 
! Отговори
ха преди 1 година
е все пак на раев пари му трябват :)
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставка,Мъри.
5
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ви казвам. Чакам да видя мача с Лудогорец за купата. Ако там бием на 100% продаваме мачовете за първенство, за да се избегне фалита.
4
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре бе, 14 удара 1 гол от другта страна 2 точни удара 2 гола. Какво става? Това е отбора взел купата, победил ПАОК в 2 мача(четвърт финалист от лигата на конфериенциите), Победил богаташкия отбор на ЦСКА с 2:0 -този сезон!! Момчетата са побеждавали и Лудогорец и други големи отбори. Кава е тази работа?? Не е да не струват - струват играчоте. Каква е тази работа 7 мача без победа?
3
3
 
20
 
! Отговори
Борис III преди 1 година
Нормално е царският софийски отбор да победи отбора на Цола Драгойчева, Ангел Солаков, МВР и Държавна сигурност!
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хахаха,сега пак съдиите ще са им виновни
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Левски във В група.Оле.