Левски подписа с бразилския нападател Рикардиньо

Договорът с 21-годишния футболист е за 3 години
21 дек 2022 08:13, Елка Василева
10
Левски подписа с бразилския нападател Рикардиньо
Кадър: YouTube

Левски подписа договор с нападателя Рикардо Виана Фильо-Рикардиньо, потвърдиха от клуба във вторник. Контрактът на "сините" с бразилския футболист е за 3 години.

Рикардиньо е роден на 23 април 2001 година в Гуарульос (Бразилия). Юноша е на едноименния клуб, а през 2020 година преминава в академията на Гремио Порто Алегре, като подписва първия си професионален договор с бразилския гранд. Изиграва 32 мача и вкарва 9 гола за тима.

През лятото на 2021 година преминава под наем в португалския Маритимо, където има 12 мача и отбелязва 1 гол. През юли 2022 година нападателят е преотстъпен на бразилския Атлетико Гоянензе, с чийто екип изиграва 6 мача.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
фен преди 1 година
Нали уж,нямаше,да има селекция.Дойде новият спонсьор,с голямата кесия,живнаха.А ПОТОМ,ПОМОГИТЕ,ФЕНОВЕ.ДАЙТЕ,НЯКОЙ ЛЕВ,ДА ИЗКАРАМЕ,,ЗИМАТА''.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6 хахахаха, събудете се комунизма свърши преди 33 г. Всеки един гражданин на България носи отговорността за себе си.
3
3
 
14
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Докато БГ отбори дават милиони за наемници вместо да инвестират в ДЮШ и българските деца не очаквайте класиране нито на ЕП нито на СП..Я вижте Лудогорец!!! Ми те са като френските национали - от черен по черен.А я вижте Хърватска- инвестират в ДЮШ и биха Бразилия.Поколението от САЩ 94та бяха плод на държавна политика за спорта на лошия Бай Тошо, когато имахме ясна стратегия и бюджет за "Олимпийски Надежди" а сега братче Боби Преславски маА кючецци пияннн на мотика.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бели хора нямаше ли?
1
3
 
5
 
! Отговори
Петров преди 1 година
зашо трябва да се дават пари за очевидни убитаци, този изгонен отвсякъде левски ги взима