Чочев отново блести при победа на ЦСКА 1948

"Червените" удариха Септември и се бетонираха на третото място
14 апр 2023 18:07, Александър Попов
1
Чочев отново блести при победа на ЦСКА 1948
Снимка: Lap.bg

Ивайло Чочев вкара два гола за победа на ЦСКА 1948 с 3:1 срещу Септември в мач от 26-ия кръг на българската футболна efbet Лига. Така "червените" се доближиха на пет точки от втория в класирането Лудогорец, който играе днес с Арда.

В 38-та минута Ивайло Чочев откри резултата от пряксвободен удар и увеличи преднината си на върха в класирането при реализаторите. Само три минути по-късно Бирсент Карагарен засече с глава центриране от ъглов удар и покачи преднината на ЦСКА 1948.

Септември успя да върне един гол в последните секунди на първото полувреме, когато Педриньо игра с глава след центриране от ъглов удар и изпрати топката в мрежата на национала Даниел Наумов за автогол.

Надеждите на Септември за изравняване обаче бяха попарени още на старта на второто полувреме. В 52-та минута Ивайло Чочев получи топката пред наказателното поле и преодоля отново Шейтанов със силен шут, вкарвайки 19-ия си гол от началото на сезона.

Септември остана 13-и място в класирането с 22 точки - с една пред Пирин и по две зад Берое и Ботев Враца.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Ивайло Чочев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Чорбаръ преди 1 година
Интересно какво прави Спас Дърво Делев в Националния а голмайстора на Ефбет лига даже не е поканен.Верно бе Спас е вкарал.на Динамо Москва преди 10г.с левия рог на главата.с летящ плонж на празна врата.