Ансамбълът ни спечели среброто във финала на пет обръча

На първо място е ансамбълът на Израел
21 май 2023 16:54, Анисия Иванова
6
Ансамбълът ни спечели среброто във финала на пет обръча
Снимка: Българска федерация художествена гимнастика

Българския ансамбъл по художествена гимнастика спечели сребърен медал във финала на пет обръча на Европейското първенство по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан.

Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова получиха оценка от 35.250 (19.1 за трудност, 7.600 за изпълнение и 8.550 за артистичност), като останаха единствено зад ансамбъла на Израел, който записа резултат 35.800. На трето място завърши тимът на Италия (34.950).

Вчера родните грации, водени от Весела Димитрова, Михаела Маевска и Ясена Стойнева, спечелиха титлата в многобоя. По-късно днес те ще участват във финала на три ленти и две топки. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Истина преди 10 месеца
Най-после пристрастните към българките съдии за оставят и на други отбори и състезатели да пробият до златните медали както заслужават, но е направо чудо заради бг стари лаври, връзки със журито, на известни гимнастички като българите дори и да сгрешат и изпуснат уреди им дават медали, а коментанорите ги прикриват омаловажават грешките им а тях превъзназчсят и често оспорват оценки да манипулират жури.А явно златния медал на Израел е заслужен като новоизгряли звезди.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На Израел все им подаряват.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 3 Русия ще играе на Марс. И да се върнат, вече никой няма да ги лансира напред.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
При обръчи трябва да подобрят щом Израел им взе титлата.