Славия с победа над Етър

Гол на Галин Иванов
Обновена: 18 юли 2023 06:31 | 17 юли 2023 23:10, Росен Стойчев
1
Славия с победа над Етър
Снимка: БГНЕС

Славия победи завърналия се в елита Етър като гост с 1:0 в последен мач от първия кръг в първенството по футбол. Гол на Галин Иванов точно преди почивката осигури точките в полза на столичани, чиито старши треньор Хосе Мария Бакеро направи своя официален дебют в Първа лига.

Още по темата

Първото опасно положение беше в полза на домакините, които можеха да открият резултата чрез Мартин Тошев, който стреля от наказателното поле, но вратарят Николай Кръстев се справи с опасността, дошла в десетата минута, съобщи Gol.

Последва контузия на новото попълнение на "белите" Георги Търтов, който се контузи и беше заменен принудително от Ертан Томбак.

В 43-ата минута гостите поведоха в резултата чрез Галин Иванов. Йон Бакеро изведе Тони Тасев, който върна за капитана Иванов и бившият национал технично прати топката във вратата на "виолетовите" след рикошет в гредата.

След почивката Славия контролираше напълно събитията на терена. Пропуск в 69-ата минута направи Томбак, който шутира на сантиметри покрай страничната греда по диагонала.

Четири минути след това Ертан Томбак центрира от фаул, а оставеният непокрит Велко Йеленкович би в напречната греда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Велико търновоСлавия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Белите в атака !!!