Тайсън Фюри: Тъжно, човекът, на когото съм кръстен, ще е в другия ъгъл

Майк Тайсън ще е секундант на противника му Франсис Нгану
15 сеп 2023 13:33, Петър Бойчев
51
Тайсън Фюри: Тъжно, човекът, на когото съм кръстен, ще е в другия ъгъл
СНИМКА БГНЕС

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри призна, че не е доволен от факта, че бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън помага на бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану да се подготви за битка с него.

"Мисля, че е тъжно. Човекът, на когото съм кръстен, легендата, трябва да се изправи срещу мен и след това да загуби от мен. Тъжно е и мисля, че той трябва да е в моя ъгъл, а не в този на врага, но бизнесът си е бизнес.

Без значение на какво учи този човек (Нгану), без значение колко се е боксирал, всеки има план, докато не получи удар в лицето и не помня точно кой го каза, но е истина. Всеки има план, докато не бъде ударен по зъбите", каза Фюри пред Sky Sports.

Фюри и Нгану ще се бият на 28 октомври в Рияд, Саудитска Арабия. Двубоят ще се проведе в 10 рунда. Титлата на WBC няма да бъде на заложена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 5.Гледал си ти нищо не си гледал.Виж бързината на Тайсън срещу Лари Холмс например и колко беше бавен срещу Холифийлд.В началото на 90 и на Луис и на Холифийлд им беше предлагано да се бият но те отказваха.Единственият срещу когото Тайсън не искаше да се бие тогава беше Джордж Форман.
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 4 Майк Тайсън имаше цяла една година след излизането си от затвора за да се подготви за втория мач срещу Холифийлд и той си върна формата до него мач на 100% и Холифийлд пак го надигра. Или викаш една година е малко да си върнеш формата? Кефиш от тъпотияяя!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 5 Гледал съм всички мачове на Тайсън бе! Във втория мач с Холифийлд играта му по нищо не се различаваше от тогава когато стана световен шампион. Същата бързина и агресия. Само че Холфийлд го надигра отново и Майк Тайсън от безсилие му загриза ухото. За мача с Ленъкс - да! Там вече беше поизгубил форма.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 2.Аз ти говоря преди затвора когато нито Луис,нито Холифийлд искаха да се бият с Майк Тайсън.След затвора беше загубил скоростта си и вече искаха да се бият с него.Гшедай малко мачове на Тайсън преди и след затвора за да видиш разликата в силата и скоростта.Самият Мохамед Али признаваше Тайсън за най голямата боксова машина на всички времена,че ти ли ще кажеш че бил слаб?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Фюри да не се занимава с такива аматьори като тоя Франсис Нгану, ами да казва кога ще се бият с другия световен шампион Усик за обединяване на всички пояси и за битка за абсолятен световен шампион. Фюри ще откъсне главата на украинския фашист стига да е във формата в която беше срещу Уайлдър в последния им мач.
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 1 Майк Тайсън беше машина ама срещу посредственяци. Дойдоха Холифийлд и Ленъкс Люис и му разказаха играта, въпреки че беше по-млад от тях и в разцвета на силите си срещу Холифийд.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този нещо се размечта да победи Майк Тайсън.Майк Тайсън на младини беше абсолютна машина,която мачкаше наред всичко що мърда.С онази агресия и сила която имаше Майк Тайсън щеше да смачка Фюри още в първият рунд.