Много силен Везенков при загуба на Сакраменто

Александър вкара 14 точки за 17 минути игра
Обновена: 17 яну 2024 08:01 | 17 яну 2024 07:51, Петър Бойчев
9
Много силен Везенков при загуба на Сакраменто
Снимка БГНЕС

Александър Везенков направи една от най-силните си изяви за своя Сакраменто Кингс въпреки загубата след обрат от Финикс Сънс с 117:119 точки като гост в среща от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (NBA). "Кралете" имаха преднина от 22 точки, но съумяха да я пропилеят и да загубят от "Слънцата".

Нашият вкара 14 точки, добави 2 борби и 1 асистенция за 17 минути в рамките на два престоя на паркета, които получи от треньора Майк Браун. Българският национал отбеляза 2 тройки от три опита. Едната беше феноменална и влезе в социалните мрежи. Везенков я направи от левия ъгъл, точно пред очите на своя треньор Майк Браун и пейката на отбора си.

Най-резултатен за Сакраменто, а и в двубоя, беше Де'арън Фокс. Той приключи с 33 точки. Литовецът Домантас Сабонис изигра нов феноменален мач за Кингс, регистрирайки трипъл-дабъл от 21 точки, 12 борби и 11 асистенции, но и те не бяха достатъчни за успех в срещата.

За победителите Грейсън Алън и мегазвездата Кевин Дюрант бяха най-добри, съответно с 29 и 27 точки.

С успеха Финикс излезе на 8-а позиция с актив от 22 победи и 18 загуби. Сакраменто са точно пред тях с 23 успеха и 17 поражения като тимът на Майк Браун е в негативна серия от 3 поредни двубоя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: нбавезенковсакраменто
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да не е объркал кошовете?
7
1
 
8
 
! Отговори
браво преди 3 месеца
Браво, Саше!Силен мач на Везенков. Той класата си я има, а вече и слепците могат да я видят.Колкото до мрънкачите - като не ви итересува - подминавате статията!
6
4
 
1
 
! Отговори
Зоран за дръжавата преди 3 месеца
Това момче да не си товари сърцето за кефа на хора които не са повдигнали една тухла в живота си. На негов гръб бизнесмени печелят пари, на нали е българин и трябва да го мачкат.....
5
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато играе гордият елин Везенкос, Сакраменто пада. Толкова много е добър, че Майк Браун се чуди на кой отбор да го пробута.Всъщност 3 отбора се карат за Везенкос, всеки казва, нещем го ние вземете го вие!
4
6
 
8
 
! Отговори
Седераст преди 3 месеца
Дали някой се интересува ежедневно от Везенков, освен майка му и dnes.bg?
3
6
 
3
 
! Отговори
афроамериканец преди 3 месеца
Ако хасковлията не мачка, Сакраменто ще пада още по-лошо.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде ся, цял новинарски сайт, а не можахте да намерите една снимка на Везенков със Сакраменто.... човекът вече няколко месеца е там!
1
6
 
6
 
! Отговори
Марчело преди 3 месеца
Ами как няма да е силен,нали нашите евроатлантически *** го направиха спортист на годината?! Даже се коментира дали да не го направят най заслужил спортист в света,търкащ резервната скамейка на НБА

Спонсорирани публикации