На 58 години Ромарио отново ще играе

Той е президент на Клуб Америка в Рио де Жанейро
17 апр 2024 20:55, Инна Ангелова
5
На 58 години Ромарио отново ще играе
Снимка: БГНЕС

Бразилският футболист Ромарио, който в момента е на 58 години, се картотекира в отбора на Клуб Америка от Рио де Жанейро, където заема поста президент. Клубът играе в бразилската Серия D. Поводът за подновяването на кариерата на футболиста е, че той иска да играе заедно със сина си.

"Не се боря за титли, но искам да изиграя няколко мача за отбора на сърцето си. Освен това ще сбъдна още една мечта: да играя със сина си“, каза Ромарио. Синът му Ромариньо е на 30 години.

Ромарио е световен шампион с националния отбор на Бразилия през 1994 г. Играл е за нидерландския ПСВ Айндховен, испанските Барселона и Валенсия, както и много бразилски клубове, сред които Вашко да Гама, Фламенго, Флуминензе и др. Той изигра последния си мач за Америка през 2009 г. / БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименДобро утро,Здравейте аз съм ВАЩА леля кой е пъв на биберона (грамаден чернож затворник току що слизащ от автобуса!)Тези 2% ще ни се усещат като 20% със всякакви такси, скрити в договора! Договора първо през Комисия за защита на потребителите и тогава евентуално подпис ! при съмнения за нелоялна практика 10 000 лева глоба ,втора 50 000 трета 100 000 !
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Със съвременната медицина ... кой знае какво е възможно ...