Ранна загуба в повторното завръщане на Надал

Рафа бе победен на корта с неговото име
18 апр 2024 07:35, Петър Бойчев
15
Ранна загуба в повторното завръщане на Надал
Снимка БГНЕС

Повторното голямо завръщане на Рафаел Надал на корта приключи след едва два мача и при първата среща с играч от елита на тениса.

В мач от втория кръг на турнира от категория АТР 500 в Барселона и на корта, носещ неговото име, 12-кратният шампион от надпреварата загуби с 5:7, 1:6 от австрлалиеца Алекс де Минор.

Това бе едва петия мач за Рафа не само през сезона, но и в последната над година.

Все пак позитивните новини за Надал са, че той успя да се завърне в игра и дори записа два мача. Очакванията са той да натрупа ритъм в предстоящите Мастърс турнири в Мадрид и Рим, преди да дойде време за "неговия" "Ролан Гарос".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: надалминорзагуба
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Няма титла за Ноле преди 1 седмица
Джокович е симулант.
13
1
 
2
 
! Отговори
do 12 преди 1 седмица
Явно за едни може. за други не. Англосаските още не могат да преглътнат, че един сърбин им потроши лицемерните тимберици.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Когато преди няколко години излезе информация кои тенисисти взимат допинг с разрешение, Надал беше в списъка, както и Серина Уилямс.
11
1
 
1
 
! Отговори
do 11 преди 1 седмица
Явно и Ланс Армстронг спечели 7 титли на Тура е ползвал от същия препарат, за да не го хванат 7 лета, ама шило в торба стои ли? Истината винаги излиза на яве
10
1
 
1
 
! Отговори
Селски учен преди 1 седмица
Препарата който използва Надал се нарича тетра-нано-метан-диметил-анапоанавар-деканоат-рафаилохидрат ! Това е анаболен стероид от 12 поколение и не го хващат тестовете. Разработен е от тайна селска лаборатория около Мадрид с участието на български анонимни форумни учени от Карапелит, работили за 15 отдел на Държавна Сигурност по времето на Вълко Червенков.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Надал просто си дава вид, че още е активен тенисист и не обявява оттеглянето си, защото има действащи рекламни договори за стотици милиони вероятно .Ще си избута и тай година, къде с игра, къде ще се лекува и после ще мисли. Предполагам и той е наясно, че няма как вече да спечели турнир даже и от ранг 500
8
1
 
1
 
! Отговори
do 8 преди 1 седмица
До До ***: Хаха свръхтренировки. Виждал съм го как влиза съблекалнята след като губи от Джокович, едва поемайки си дъх. И след това излиза и припка като младо яре. Големи тренировки ще да е правил за 5 мин между сетовете в съблекалнята. Но продължавай да си вярваш, няма лошо
7
4
 
3
 
! Отговори
До идиот преди 1 седмица
Ако Надал използваше нещо забранено, отдавна е чао -> обяснявате си нещата в живота като дете или дядо от някое Родопско село. Надал отдавна е съсипан не отзабранени препарати а от свръхтренировките и мачове които е играл и от особените методи на испанската школа, които са погрешни и съсипват физически човек
6
2
 
2
 
! Отговори
do 6 преди 1 седмица
До Bg: Надал използва забранени субстанции. То е видно за всички. А те съсипват организма. Надал е чао
5
5
 
2
 
! Отговори
Bg преди 1 седмица
Профаните пишат глупости. Рафа като влезе в ритъм и в час ще разрита всички. Нали го погребвахте през 2017 и 2022 и кво стана ? Профани защо пишете глупости без смисъл ? Играчите от голямата тройка не са дупки като вас, както Федерер разкъртваше всички на 39, същото важи и за Надал и Джокович !!! Надал има още 3 години през които ако е здрав и влезе в ритъм може да бие който иска и да вземе шлем който иска !
4
0
 
4
 
! Отговори
Още колко ще зоба? преди 1 седмица
Някой да не му внушава, че за него биологичните закономерности не важат и може да бута поне до 40 с "терапевтичните изключения" за препарати, заради които други ги изритват до живот от спорта? И терапиите със стволови клетки за богаташи престават да помагат в един момент, ако цялото тяло вече е купчина от травми. Негова си работа, но картинката стана съвсем жалка.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сега анаболите се отплащат. Надалката вече е амортизиран. Тия шишенца дето си ги редеше така старателно до столчето не са били с портокалови сокчета. Ако беше руснак, щяха да го изгорят още в началото на кариерата.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вече не става.
1
1
 
15
 
! Отговори
Евала преди 1 седмица
Човек трябва да знае кога да спре. За да не стане за резил!