Голямото завръщане? Бербатов заема шефски пост в ЦСКА до дни

Разговорите са в заключителен етап
30 апр 2024 14:42, Красимир Ангелов
46
Голямото завръщане? Бербатов заема шефски пост в ЦСКА до дни
Снимка: Lap.bg

Ръководството на ЦСКА води заключителни преговори с Димитър Бербатов за завръщането му в Борисовата градина, твърди "Блиц".

Още по темата
7-кратният футболист №1 на България и група мениджъри вече работели усилено по лятната селекция на 31-кратните шампиони, се допълва в информацията.

Както стана ясно по-рано днес, Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглиха официално от управлението на червения клуб.

Дали завръщането на Бербатов в ЦСКА ще стане факт предстои да се разбере в близките дни.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от НОТИФИКАЦИИ
Гриша Ганчев и синът му официално напуснаха ЦСКА
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Джамия София СМЕЕ СЕ преди 2 седмици
ДЖЕНТЪЛМЕНЪТ културният и цивилизован СЪР Карл Маркс НЯМА НИЩО ОБЩО с русофобският български червен унтермешинг на Димитър Благоев тире БЛАГОЕВГРАД преяждал и препивал на корем с РУСКИ МОНАРХИЧЕСКИ РУБЛИ постоянно русофобско рубладжийсо присъствие вътре в ИМПЕРИЯТА РУСИЯ............Джентълменът СЪР Карл Маркс е Честен,Достоен,Морален за разлика от българският етнос които са турската дума БЕРБАТ преведено от турски език мръсни,подмолни,нечестив червен етнос
42
4
 
0
 
! Отговори
RED MACHINE преди 2 седмици
Благодарим на г-н Гриша Ганчев, че спаси ЦСКА в най-трудния момент! Успех на новите собственици и ръководители в ЦСКА! Дано ЦСКА се върне там където му е мястото а именно винаги да е номер 1 и винаги на върха!!!
41
7
 
3
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 седмици
Ромът Бербатов се завръща ,за да строи козирка с благоволение на просещи пред Армията фенове от Филиповци и Факултета. Сегае започнат и дискусиите дали Армията е на Литекс или на ЦСКА.Или на другите две ЦСКА. Аз лично,като някогашен фен на Армейците, предпочитам да си спомням за един велик Червен отбор,в който ако не друго,то пене ромите бяха малцинство. След като турците вкараха ромът Стоичков Моят ЦСКА престана да бъде Български и Армейски. Жалко за ония години!
40
1
 
4
 
! Отговори
Кухи лейки преди 2 седмици
Какво сте се разплюли на чорбари и левскари? Големи сте фенуви, ве! Мач от един отбор играе ли се? Уважавайте съперника си, дръжте се достойно и тук, по пътя за и на стадиона, защото мач само с Левски или ЦСКА няма!
39
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
жена му с нищо не го храни защото цял живот е *** този свърши парите и търси служба с големи пари за да си поддържа стандарта не му се става треньор че там има работа и нерви само мафиоти и перачи на пари във футбола и ниско ниво всички футболисти си уредиха синовете по клубовете илиев, пенев, груев край нямат не знам как може да давате пари да гледате българското първенство - пародия на футбол с играчи татуирани филмирани чалгари
38
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 36 Чолрбар жалъъъък, вие чорбарите крякате че Гонзо даже нямал 8-ми клас завършен. И основното ли образование си е купил? След това и средното ли си е купил, че да запише висше? Толкова сте смееешни че няма накъде повече.
37
7
 
6
 
! Отговори
Веган преди 2 седмици
Жена му с какво го храни Бербо.Много е заслабнал
36
2
 
5
 
! Отговори
До до 22 преди 2 седмици
Купена диплома за инжИнер в Габрово , добро образование?Ти майтапиш ли се?
35
6
 
1
 
! Отговори
Забранете футбола преди 2 седмици
След хазарта, забранете и футбола - и то е хазарт.... Искрено ваш :Вова Путин....... Всички мъже на фронта..!!
34
1
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Мечтата на Бербатов за президент е на път да се сбъдне.Сега да го видим колко може.Критиката и коментарите са различни от работата.
33
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
След края на мача да който пишете, Бербатов излезе и разплакан със сълзи каза, че се отказва от футбола. Смешна и жалка сценка.
32
0
 
0
 
! Отговори
баси преди 2 седмици
Прибахтизаторите не се ли научихте да не работите поне с тях? А?
31
1
 
0
 
! Отговори
чичо Дрънчо преди 2 седмици
Голяма измислица е футбола у нас. Залъгват малчуганите да ритат от малки и докат връстниците им учат, смятат, четът и напредват, кандидат ритнитопковците зяпат на терена как мухите летят. Е дали казват на кандидат футболистите какви общи работници ще стане от тях като пораснат и как когато ги заболят краката и не стават вече за футболисти, ще карат баничарките за да има какво да ядът. Гооляма мечата е да си футболист у нас
30
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 24 Чорбар, Гонзо не само има 8-ми клас, а има и висше образование за твоя информация.
29
2
 
3
 
! Отговори
баси преди 2 седмици
Гриша защо отборът е продаден на мафиот убиец лежал заедно с брат си за поръчково убийство на двама свои колеги, като братът е работодател на жената на радостин василев, който беше министър на спорта? А?
28
2
 
2
 
! Отговори
До22 преди 2 седмици
Не зная, че някой може да придобие добро образование без да мине през 8клас. Повтарящите тази мантра за 8клас, сигорно не са стигнали и до там.
27
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 22 Няма да забравя в последната минута на Левски - ЦСКА как Гонзо с глава с окървавеният бинт с който беше на главата си вкара на ЦСКА за победата в един мач. Беше зрелищно. Гонзо е разплаквал най-много пъти Чорбата в историята на Левски. ФАКТ!
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В кое ЦСКА?
25
2
 
5
 
! Отговори
леля Гинка преди 2 седмици
Гонзо виелицата беше много смешен в кукленото шоу, да не би тоя Гонзо да е същия
24
4
 
2
 
! Отговори
До 22 преди 2 седмици
Пропусна да напишеш,че за Гонзо е песента" ти си само осми клас".