Реал Мадрид надви Кадис с 3:0, все по-близо е до титлата

"Белият балет" чака издънка от Барселона
4 май 2024 20:15, Нели Христова
0
Реал Мадрид надви Кадис с 3:0, все по-близо е до титлата
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид победи Кадис с 3:0 в мач от 34-ия кръг на Ла Лига. В следващия случай, в който "белият балет" спечели точка или Барселона загуби, възпитаниците на Карло Анчелоти ще спечелят титлата, пишат от Gol.bg

Домакините отправиха два точни изстрела в хода на първото полувреме на стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид, но до гол не се стигна.

След почивката Браим Диас откри резултата. Полузащитникът проби в наказателното поле и отправи фалцов удар в горния далечен ъгъл за 1:0.

Испанецът бе замесен и във второто попадение на тима. Той подаде по земя към Джуд Белингам, който стреля от движени и удвои аванса.

Хоселу демонстрира желание да запише името си сред голмайсторите в добавеното време, но стреля в дясната греда. За негово облекчение, нападателят получи втори шанс за гол. Той завърши контраатака в последната минута и се разписа на празна врата, за да оформи крайния резултат.

Реал Мадрид оглавява класирането с актив от 87 точки. Кадис се намира в зоната на изпадащите, като заема 18-ото място в подреждането с 26 пункта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Спорт
Арсенал направи още една крачка към титлата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари