Дани Ятом от Мосад: Парламентът не може да е скривалище за бандити

Бившият шеф на израелските служби за сигурност е в България "като представител на световната общност, която се бори със злото"
27 юни 2009 17:02,
9

"Парламентът не може да бъде скривалище за бандити", каза Дани Ятом, бивши ръководител на службата за сигурност на Израел Мосад.

Дани Ятом е на посещение във Варна заедно с водача на листата на РЗС Димитър Абаджиев.

„Не съм тук като политик, а като представител на световната общност, която се бори със злото”, каза още бившият шеф на Мосад.

Според Ятом основата на една държава е договора между правителството и гражданите.

Съществуват 3 стълба, на които трябва да се опре държавността. Първият стълб са политици, гласуващи правилните закони.

Вторият стълб - независима полиция извън правителството, която да разследва корупцията и да има оперативни и разследващи функции.

Третият стълб - правилно функциониращата съдебна система. Във всеки един от тези стълбове трябва да работят честни и отговорни личности, за да могат да изчистят държавата, добави Дани Ятом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
19
 
! Отговори
pichaga преди 14 години
abe slushaite kakvo vi govori choveka be,mama vi i prosta:(( ako pone edno ot tezi trite koito toi izbroi raboteshe i nie bihme bili mnogo po dobre,choveka vi kazva istinata kak tochno stoi kato vanshen nabludatel..istinskite shushumigi sa vav vlasta i da im *** maikata na vsichkite :(((taka i ne se uiadoha..samo tochat li tochat li tochat parichki otkade li ne sega dorim i poveche ot predi..
7
2
 
20
 
! Отговори
муспи преди 14 години
Докъде стигна цинизма! Ченге на Синедриона, тази ориенталска мафия, която е яхнала света и нас покрай другите, ни говори благородно, приятелски. Това се нарича - самопризнание в сатанизъм.
6
1
 
17
 
! Отговори
666 преди 14 години
Дани заедно със съекипника си полковника от КГБ Аркадий Гайдамак с вноса на оръжие в Ангола предизвикаха конфликт довел до смъртта на 500 хиляни невинни граждани. Разбира се под техен контрол попаднаха златото, диамантите и петрола на тази африканска страна. Дани и Гайдамек който се издирва от френския съдия следовател Филип Куроа не са дошли в България за да се борят с тероризма. Те са част от този тероризъм. Присъствието им означава, че у нас има големи количества от тези благородни метали.
5
3
 
17
 
! Отговори
Кумчо Вълчев преди 14 години
Баш пък този тип ще ми разправя за демокрация. Идва от държава, чиято официална политика е расизма и терора, където местното население е лишено от вскякакви права, техния президент си напусна поста поради обвинение за изнасилване, министър-председателя им напусна поста заради корупция, страната им е оградена със стена по-висока от берлинската, рекетират останалите с ядреното си оръжие, да не говорим за многобройните им концлагери за палестинци.
4
0
 
19
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Г-н 3: има много други, които могат да напарвят България нормална държава. Какви хора управляват в Германия, Франция, Швеция, Великобритания, Ирландия? Да не са някакви извънземни, та могат да се справят с това, с което ние не можем?? Безспорно обаче мосадци ще въведат ред по най-зрелищен начин, за радост на местното население, което ще изпадне в еуфория ако види натръшкани или в оковани в пранги Галевци, Догановци, Маргиновци и ред други герои на капиталистическия труд. :)))
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе май само евреите могат да въведат ред в тая държава...
2
0
 
18
 
! Отговори
ЕК преди 14 години
А ние нямаме нито един от тези стълбове , на които да се опре държавността !
1
0
 
18
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Дани Ятом сигурно е в някой ционистки заговор за разрушаване на BYLGARIQ. Пратен е тук да подкопае основата на демокрацията, която върлува у нас, като вкара в затвора изтъкнати PATRIOTI като Слави Бинев и Кузов от АТАКА, братя Галеви и други световноизвестни борци за свобода. :)))Народе!!! Не вярвай на ционисти!!! Гласувай за наште!!! Те ш'те оправят!!! АТАКААААА!!! :)))