Канибала от Странджа: Ще ви ям наред!

Голямо Буково пак е настръхнало от буйствата на шизофреника
7 окт 2009 16:23,
156
Канибала от Странджа: Ще ви ям наред!
Снимка: Булфото

Хората от село Голямо Буково отново са настръхнали от ужас заради съселянина си Николай Гьоргов, известен с прозвището си Канибала от Странджа.

Оказало се, че заради отказа му да се лекува в психиатрия мъжът отново е върнат в селото и заплашва със саморазправи, пише БГНЕС.

Последните дни изблиците му отново взели връх, след като полицията забранила на търговците в магазините да му продават алкохол, защото така се отключвала агресията му и той ставал опасен.

След забраната мъжът обикалял из селото и крещял: "Ще ви ям наред!"

Още по темата

На всеослушание обяснявал как има подготвен списък с хора от селото, които са следващите му жертви.

48-годишният Гьоров е шизофреник и има зловеща биография.

През 1995 г. мъжът убива две жени и яде от телата им.

През 2004-та той прави опит да изнасили 13-годишно момиченце от селото, но е заловен.

През есента на миналата година той преби от бой строителен работник, нает в селото да гради триетажна вила.

Нееднократно полицията и прокуратурата са настоявали пред Окръжния съд в Бургас да вземе решение за изпращането му за постоянно в специализирано заведение.

Съдът обаче изслушвал експертите психиатри, които твърдели в експертизите си, че е антихуманно Гьоргов да бъде затварян в такъв дом, защото всъщност той не носел отговорност за постъпките си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
G преди 14 години
tc tc pulna ludnica
72
0
 
0
 
! Отговори
Тонеф преди 14 години
Искам на тия "експерти психиятри" да им изтребе,изнасили и изяде децата,че да им доийде акъла в главата!
71
0
 
0
 
! Отговори
луд преди 14 години
Този става за министър.
70
0
 
0
 
! Отговори
20 годишна преди 14 години
експертите психиатри, които твърдели в експертизите си, че е антихуманно...О, напротив, най-хуманно е да го затворят. За да не казват и за него после - ако бяха ги затворили тогава, нямаше сега да ги заравят..
69
0
 
0
 
! Отговори
Re: 67 добавен от: преди 14 години
Има лекарства за такива ! И за "съдията" мамичката им - 9 мм. хапчета, на съдията в корема, че да има време за размисъл!
68
0
 
0
 
! Отговори
отвратена преди 14 години
Отвратителни психиатри, как един не сбърка инжекцията с отрова че да не берат страх хората от това село. Срамота. Дано някой нормално болен да му види сметката докато не си е хапнал човешко този ***.
67
0
 
0
 
! Отговори
Калина преди 14 години
Да му изпишат някакви лекарства ,които да го окротяват.В двадесет и първи век живеем ,не може да няма някакви медикаменти.или пък някой наркотик да взема ,който да му подтиска агресията.
66
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
Тоя пич яде хора за какви права ми говориш.Като си толкова хуманен що не го поканиш Николай Гьоргов на вечеря у вас да видим тогава колко ще си смел.
65
0
 
0
 
! Отговори
Димов преди 14 години
За мен дилема в случая няма.Дебелите *** от парламента да напишат закон който гласи, освидетелствано луд в болницата,като отказва да се лекува значи осъзнава какво прави,директно в затвора в такъв случай.Или луд в лудницата, или престъпник в затвора, не виждам дилема тук.
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако искаш да вършиш престъпления и да Не влизаш в затвора, то само трябва да те поставят под запрещение. :) И си оставаш на свобода- хем да трепеш хора, хем да ги папаш.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нехуманно е да го приберат в психиатрият!?! Боже мой ... Моля преджеизказалите се да не бъркат това поредно доказателство за липсата на нормални закони в нашата родина с ЕС и хуманизъм и да плюят наедро! Абсолютно убедене съм, че във всяка нормална европейска страна този луд ще е заключен зад най-малко 10 врати и единственият му достъп до хора ще е с изследователи, които да го изучават!
62
0
 
0
 
! Отговори
Di - до Онбашията преди 14 години
Тъй като нямаше ръчички за гласуване в горния ляв ъгъл на твойто писание, аз все пак отговарям - ИМАШ ОТ МЕН "+".Иначе не знам какво да кажа. Най- ми идва от вътре да изкрещя - МАМКА МУ. УЖАС.
61
0
 
0
 
! Отговори
none преди 14 години
Ne, ne mojem dori i da iskame da vzemem smartnoto nakazaniq, za6toto kolkoto i absyrdno da zvy4i ne bi bilo savmestimo s konvenciqta za 4ove6kite prava koito tozi 4ovek ima.
60
0
 
0
 
! Отговори
diamir преди 14 години
Как е възможно такова нещо? Доказан убиец да ходи по улиците?Това може да се случи само в България...Нека тези който го защитават да се поставят на мястото на жертвите и техните близки, а после да видим дали ще го съжаляват.
59
0
 
0
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
Трябва да върнем смъртното наказание.Да го духат ЕС . Ако искаме да останем живи трябва върнем смъртната присъда това е решението.Иначе с какво ще уплашим гадовете на свобода.
58
0
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
глей сега, не разбираш ти явно от хуманизъм. според хуманистичните ***, ако вземем че му пръснем кофата на тоя, това ще е варварски акт, все едно да убиеш дете, което нямайки представа какво прави, е дръпнало шалтера на подстанцията и е убило работещите хора. хуманистите разбира се са напълно прави, трябва ясно да се осъзнае това, преди да бъдат натъпкани в газовата камера. за съжаление това няма да стане скоро, но все някой ден....
57
0
 
0
 
! Отговори
Napushen-Buhal преди 14 години
to e qsno che durjavata nishto nqma da napravi PAK ami pone nqkoi ot seloto da go prechuka toq ***... s edna lopata v glavata, na kuchetata i nikoi nishto ne znae...
56
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
хубаво де, кофти ем ако си от селото, че ще те намерят. ама си мисля, от бургазлии дето четат тук няма ли някой да отиде до селото една нощ и с една самоделка да му пръсне тиквата и да се прибере да си легне, че е сжършил едно добро дело. не вярвам някой много да ги търси
55
0
 
0
 
! Отговори
до с. Г. Буково преди 14 години
Е толкова ли не се намери кой да му прати една анонимна "молотовка" на тоя :)докато си сънува разни месца :)
54
0
 
0
 
! Отговори
Х преди 14 години
Абе нехуманно било, а хуманно ли е там да ги убива/изнасилва? 'Ми то да беше някоя мутра - да се измъкне, а то селския луд и него не го лови закона.