Красоти! Но не от Бевърли хилс, а от Марково

Вижте какви имоти ще проверява прокуратурата в Пловдив
Обновена: 12 окт 2010 19:49 | 12 окт 2010 19:47,
141

 

Снимка: НАП - Пловдив

Басейни, езера, дори минизоологически градини. Това са гледките от родния Бевърли Хилс – пловдивското село Марково.

Приказните имоти усъмниха пловдивската окръжна прокуратура, която реши да проверява богатството на местните тузари.

Още по темата

"Проверяваме информация за лица, които притежават грубо казано лъскави имоти, защото се съмняваме, че са ги построили с честно спечелени пари", заяви пред Dnes.bg говорителят на Окръжна прокуратура – Пловдив, Гавраил Гавраилов.

"На практика ние проверяваме както сградите – жилища офиси, така и банкови сметки, включително и участия в търговски дружества, изобщо всичко, което може да ни наведе на мисълта точно какви доходи е реализирало конкретното лице през годините и дали може да си позволи тези имоти", заяви още Гавраилов. 

Ако се докаже престъпление в особено големи размери, нарушителите ги грози затвор до 8 години или конфискация на имуществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
29
 
! Отговори
ТТТ преди 13 години
И гърците яли , пили и крали , но поне са вдигнали стандарта на народа си , а при нас шепа хора се облагодетелствали за сметка на мнозинството мизерстващи българи .
113
0
 
14
 
! Отговори
сиси преди 13 години
от какво се лишавахте,да спестявате толко бе гадове мръсни, хората няма какво да ядат.Цялата ни държава е такава.
112
0
 
12
 
! Отговори
siko преди 13 години
има хора който днес не могат да си позволят хляб ,а има хора с къщи и коли за по милиони.баси държавата
111
0
 
18
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Твърде късно е за овене по такива "неща". Вика му се първоначално натрупване на капитали.Ако не всички , то 90 % от застрахователните дружества , компании с национално значение , банки и медии са собственост на "откровени" пестъпници. Нали не се заблуждавате , че е възможно да бъдат осъдени 90 % от движещите мизерната икономика на държавта? Лошото е друго. 100 % от тях са свикнали само да присвояват и не са се научили да работят в реалната икономика. А това е трагедия.
110
0
 
6
 
! Отговори
коко преди 13 години
Защо се чудиш-гарван гарвану пари не вади.*** коко
109
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
че тези имоти били повече на прокурори и съдии и митничари.в затвора
108
0
 
7
 
! Отговори
nali преди 13 години
...a тези и онези които ги предадат доброволно /палатите/ да се наградят с орден за чест и храброст и немедленно да се обявят за борци срещу капитализма и фашизма..
107
0
 
6
 
! Отговори
t3d1 преди 13 години
До 111:Като гледам, оправили сте се, та чак сте вързали.
106
1
 
5
 
! Отговори
kiko преди 13 години
vsi4ko triabva daim vzemat
105
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
крадеца вика дръжте крадеца ли?
104
1
 
4
 
! Отговори
Lukanka-men преди 13 години
Samo taka moi chovek ! Koito ima akul danapravi sustoto a ne Slavi da mi se chudi zashto nis sme 7 000 000 narod i ne mojem da si uredim durjavata. Az susto sum v chujbina i moga da ti kaja che vseki dolar v smetkata mi se znae ot kude idva i kude otiva a zashto tova ne e vuzmojno da se kaje za Bulgaria . Otgovorut e edin zashtoto na upravliavashtite taka im uturwa i te kradat washite pari . W mutna voda naj lesno se lowi ribata .....( sorry za latinicata ....)
103
2
 
23
 
! Отговори
ЗАМИНАВАЩ преди 13 години
Национализация! Управяйте се сами!Съжалявам,че се прибрах. В събота изчезвам! Полетът ми е сутринта за Германия. Не работя по специалността си, но пак съм доволен. В малък град съм и всичко ми е осигурено - квартира, режийни, храна, осигуровки.Заплащането е 1 200 евро, но ако не пиеш и не пушиш може и 100% да спестиш - бирата в магазина е 60 евроцента. Такива палати има и там, но всичко е изкарано с труд. Който знае ГОРЕ-ДОЛУ немски и е съвестен да заповяда.
102
0
 
26
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
А НИЕ,"ОБИКНОВЕНИТЕ"БЪЛГАРИ,ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ С КАКВИ ПАРИ Е ПОСТРОЕНО ВСИЧКО ТОВА,ОТКРАЙ ВРЕМЕ... С К-Р-А-Д-Е-Н-И ПАРИ Е ПОСТРОЕНО!!!! - И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ! РАЗГЕЛЕ,ПОЗНАВАМЕ И ДРУГИ СТРАНИ,КЪДЕТО ЖИВЕЯТ БОГАТИ ХОРА В БОГАТАШКИ КВАРТАЛИ... САМО ДЕТО ТАМ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,ИЛИ ОБРАЗОВАНИЕТО СА В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ,ВЛАКОВЕТЕ ЛЕТЯТ С 300 КМ.В ЧАС,МАЛКИЯТ БИЗНЕС ПРОЦЪФТЯВА,А МЛАДИТЕ ХОРА НЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИЗБЯГАТ ПО-НАДАЛЕЧ,БЕЗ ВЪОБЩЕ ДА СЕ ОБРЪЩАТ НАЗАД..... И Т.Н.,И Т.Н.....
101
2
 
13
 
! Отговори
Имигрант преди 13 години
И какао от това че имат такива имоти, те пак ще си останат жалки мутри и живеят в Чалгария.Номера е не по там да ги направят, а там където наистина са богатите по света и да имат мозък да зввършат техните университети
100
19
 
7
 
! Отговори
ъ преди 13 години
Оставете на хората домовете на мира. Като няма с какво да нахраните стомасите на народа им храните очите с това.
99
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
PRAH V OCHITE NA HORATA ... nqkolko drebni mishoci ste go otnesat ... Zasto ne vzemat da snimat po ulica Sekvoq v Boqna, ili v mestonst kambanite i zatvorenoto selishte ot 900 dekara, v koeto sa edni ot nai luskavite palati v BG ...
98
0
 
35
 
! Отговори
АМИ ТАЯ МУТРА?! преди 13 години
Бившата социална министърка Емилия Масларова, също се уредила със сарай. Не става въпрос за луксозния й дом в тузарския квартал на столицата Бояна, а за имение, което се намира близо до Стара Загора. След като министър Дянков наскоро оповести, че двата луксозни хотелски комплекса в местността Баните, недалеч от града на липите, са строени с крадени пари, държавата започва процедура по отнемането им. Има множество доказателства, че капитали от европейски програми са инвестирани в построяването на недвижимостите. Освен огромните хотелски комплекси, Масларова се сдобила и със сарай, пак в същата местност. Имението й е много скромно само 1500 кв.м. Пазарната цена на това нейно имение възлиза на повече от милион и половина лева. Хора, които работят в сарая, се кълнат, че сградата се ползва само от червената дама и нейното семейство. А иначе по документи имотът се води на съвсем друго име типична практика на всички, които въртят нечисти пари и далавери.
97
5
 
2
 
! Отговори
Волов преди 13 години
нищо странно не виждам, на Цецо недовоството освен, ***!
96
0
 
12
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
И защо подготвяте защитата на собствениците с такава предварителна обществена информация ?
95
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и това е от нашите данъци - 100%