Двама са в болница след верижна катастрофа на Околовръстното

Пет автомобила са се сблъскали. Трафикът е затруднен
Обновена: 30 ное 2010 13:00 | 30 ное 2010 13:00,
22
Двама са в болница след верижна катастрофа на Околовръстното
Снимка: Булфото

Верижна катастрофа е станала на Околовръстния път в София, в района на „Бистришко шосе“, съобщи МВР.

По първоначална информация са се ударили четири леки коли и товарен автомобил.

На мястото са изпратени екипи на на "Бърза помощ" и КАТ.

Двама души са откарани в болница.

Трафикът в района е силно затруднен. Образували са се опашки от автомобили, а движението се извършва по една от лентите.

Пътни полицаи регулират трафика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти не се прави много на гражданин и се научи на книжовен български : казва се успели, слезли и т.н. Писна ми от софиянци дето се правят на много културни. Със сигурност не си шоп, а и да си, си неграмотен значи !
18
7
 
4
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Ти си селяка (да не се бърка с провинциалист), бе ***! Стой си на село и дори и не си помисляй да идваш в големи град (или както го нарекоха село по-долу). И как според вас София няма да е най-голямото село, след като всичките селяци се преселихте тук, че цяло село да ви завижда как сте успяли?! Запомнете - това, че сте слязли на Централна гара София не ви прави Софиянци!!! Хайде, много здраве от мен и да си дозатворите компотите, че иде зима!
17
0
 
3
 
! Отговори
Nasko преди 13 години
Do Naturisten. V Germania, primerno praviloto po zakon e - Distancia = na polovinata ot kilometraja. Toest ako karash sas 100 km, sledva da si na 50m distancia.Znachi za 10km, sledva -5m.
16
3
 
8
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Хахахаха. *** нещо се засегнаха! Отворете си залепналите с кал очички от нивите и се вижте самите вие! До вчера каруци карали и сега се мятат на някой бърз "гоулффф" и вече са най-великите! А до коментара по-долу, че ПТП не са по моя вина - ами то няма как да избягаш от убиеца! Което е можело да се избегне, съм ибегнал! Ама я ми кажи, как да избягам акто съм трета кола на светофар и *** от Благоевград ме нацепи с минимум 80 отзад и помля 4 коли!!! Много сте ми смешни селяците!!!!
15
6
 
7
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
Че по-големи *** от софианци имама ли ве?
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти от кое село изпълзя бе лалугер
13
1
 
7
 
! Отговори
naturisten преди 13 години
Спазвайте НЕОБХОДИМАТА дистанция: На всеки 10км/ч скорост добавяте по 1 метър дистанция.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
карам карачки
11
6
 
7
 
! Отговори
do 13 преди 13 години
Това ми хареса много "нямам нито едно ПТП по моя вина" ама все пак имаш :)))))))) като си такав отворко предодвратвай всички възможни ПТП. "Най-добрия" шофер. Само искам да коментирам и факта, че човек никога пред себе си не се признава за виновен. Винаги ще изкара другия виновен. Даже и когато полицията го спре с превишена скорост пак коментира, че полицайте са *** и т.н и никога нее той виновния. Сега и ти приятел - "най-добрия" :))))))))) - това със софииско гражданство ли ви го дават :)
10
14
 
10
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Какъв е извода - селяците да се донаучат да карат. Аз карам по София от повече от 10 години и нямам нито едно ПТП по моя вина. Друг е въпроса, че до сега са ми чупили колата поне 7 пъти... и все пришълци от село! Като не можете да карате - има градски транспорт! Така поне няма да правите задръствания и ПТПта. А, да, щях да забравя - не се опитвайте да ни показвате колко добре карате и какви тарикати сте! Ние си знаем да се пазим от вас!!!
9
0
 
1
 
! Отговори
оня преди 13 години
то това новина ли е?
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ох знае се и ти от кое село си
7
10
 
25
 
! Отговори
we преди 13 години
"Минах покрай колите и камиона- най-отпред беше кола с рег. номер С, след това РА, СО и накрая РВ."С други думи вижда се кои са селяните неспазвали дистанция.
6
0
 
24
 
! Отговори
Дедка преди 13 години
Те там много обичат да карат и в насрещното на аварийки, писнало ми е от такива *** - и много ясно, че до нищо добро няма да доведат тия селски простотии.,.. и колко още такива катастрофи ще стават там. Хората просто са *** и безотговорни, а полицията не си върши работата и всеки си прави каквото си иска.. все така ще сме си, за съжаление:-/
5
0
 
19
 
! Отговори
jJ преди 13 години
За сега ли става дума, защото снощи към 22.00 имаше на същото място катастрофа от поне 3 коли(толкова видях) и мнооого полицаи. Вчерашната беше предизвикана от поредният *** минаващ на червено с 60км........
4
5
 
36
 
! Отговори
Свидетел преди 13 години
Минах покрай колите и камиона- най-отпред беше кола с рег. номер С, след това РА, СО и накрая РВ. Камиона беше последния и мисля, че беше чузденец.
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KOCTOB !
2
3
 
27
 
! Отговори
dsadsa преди 13 години
Толкова си оригинален, че направо чупиш ***....
1
3
 
20
 
! Отговори
Кан Крум преди 13 години
Сигурно пак някои от шофьорите *** е карал с превишена скорост или с някоя друга изпита биричка.