ГЕРБ дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно

Дарението се разпределя в Сливен, Котел и Градец
Обновена: 2 фев 2011 19:30 | 2 фев 2011 19:30,
142
ГЕРБ дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно
Снимка: Булфото

Един тон картофи и голямо количество брашно дари на Ромската младежка организация в Сливен Областното ръководство на ГЕРБ .

Хранителни продукти получиха семейства, чийто деца са включени в проект за образователна интеграция и учат в смесени паралелки в Сливен, както и деца, които показват добър успех и се интегрират успешно в училище.

Критерият за разпределение на дарението е определен от Ромската младежка организация.  

Ръководителят на организацията Стела Костова благодари специално на областния координатор на ГЕРБ Сливен Десислава Танева, за подкрепата на процесите по обществена, социална и образователна интеграция на ромската общност, като припомни, че това е второто дарение, което получават от ГЕРБ Сливен.

Освен в Сливен, картофи и брашно ще получат и ромите от Котел и Градец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
27
 
! Отговори
Пази боже преди 13 години
А като си помисля колко трудолюбиви и ученолюбиви българчета има, които искат да излязат от мизерията, в която живеят, ми се плаче. За 20 години не помогнахме на едно българче със стипендия да ходи да учи в Англия, а помагаме на ***, които искат да учат. Да го *** в ЕС, да го *** в тая пуста толерантност. Дадеш ли пръст, взимат ти цялата ръка. ***, турци не заслужават интеграция ако искат да учат и в Харвард. Помагайте на българи, *** ще има вечно, българи вече почти няма
67
0
 
21
 
! Отговори
Хейтър преди 13 години
А съседната новина е за българи, които живеят в спешното отделение от немотия!!!СРАМ и ПОЗОР.
66
2
 
13
 
! Отговори
Милен преди 13 години
Искам да сам ***,мазен мръсен ***.Да не си плащам тока,водата,данъците и да живея на Българите га гърба.Това искам аз.
65
7
 
14
 
! Отговори
Гурелив Циганин преди 13 години
Аз избрах партия ГЕРБ !!!
64
2
 
8
 
! Отговори
1 ton sapun преди 13 години
6tasliv sum 4e ne sum glasuval za nego ina4e sega 6te6e da se gurmna koi pita bulgarite dali sa gladni i bedni.toi misli 4e *** 6te glasuvat za nego glupak
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЯма значение дали са сини или червени. Всички работят срещу държавата от Луканов насам
62
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ колкото и да хранят ***, на следващите избори те няма да гласуват за ББ.
61
0
 
24
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Вчера ли бе, или оня ден по Нова ТВ социалния министър Тотьо се похвали,че миналата 2010 г. са платили над 1 млрд. лева само по оперативна програма "Човешки ресурси", въз основа на сключени над 1 700 договораИмало и други оперативни програми със стотици милиони левовеПомощите и детските са отделноИма данни че *** вече ни струват над 5 млрд годишно
60
1
 
25
 
! Отговори
Идва края преди 13 години
Искам и аз да съм се родил ***. *** кефа да си миризлива ***.Нямаш никви ядове, кефти нещо да си краднеш, или пък да убиеш някой българин или пък да изнасилиш жена му или пък може за разнообразие дъщеря му. Пък някой добър и загрижен за малцинствата и интеграцията продажен българин вземе, че насила те затрупа я с картофи, брашно, кайма, кебапчета та чак да ти омръзне.Е няма такъв кеф (няма такава държава)
59
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От кого ще загуби ГЕРБ изборите?От катастрофиралия червен файтон с престъпници ли?
58
2
 
24
 
! Отговори
Уорлик преди 13 години
Ние трябва да унищожим славянският етнос и да го заменим с ромски,ислямски такъв!!!Защото славяните са симпатизанти на Руси ,а русия е нашият най голям враг!!! Чудесно е че славяните разбират поставената им задача и сами се унищожават!!
57
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Единствената утеха е ,че герб ще загубят КАТАСТРОФАЛНО изборите.В следващия парламент ще имат 5 депутата - Боко, Цоко, Цецка, Фидоска и Лъчо Мозъка.
56
3
 
16
 
! Отговори
hasan преди 13 години
що за хора сте вие българите щом позволявате да ви се подиграват така? Дали сте хора изобщо? Само животните не се оплакват като ще ги колят.
55
0
 
24
 
! Отговори
бледолик преди 13 години
Искам да стана ***!!!...Като българин никой не ме е....а!
54
1
 
17
 
! Отговори
Калинка Бръмбарова преди 13 години
Подозирам,че след 20 години,ние ще бъдем малцинството от Гетото,но дали за нас ще има картофки....,че с този прираст....Не стига,че се раждат малко деца,ами и разни некадърни доктори ни ги морят още в невръстна възраст.
53
1
 
30
 
! Отговори
Бравос ! преди 13 години
Почнаха предизборната кампания. Утре от ДПС и БСП ще подарят на магустите 5 тона картофи :) На *** помощи, за българите по-високи цени и данъци. Бравос БЪЛГАРСКИ политици !
52
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нормално е ГЕРБ да се грижат за *** - та нали те ще са основната част от избирателите им на следващите избори.
51
1
 
26
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Придобивки за *** (основния електорат на Тиквата) като цената ще бъде поета от ***-будалите :) Гарантирано от ГРОБ :) Все пак Тиквата си постила, че избори идат :). А за ***-будала все тая, той отдавна не ходи да гласува, а и в редките случай които го прави си избира ***. Кво да се прави, докато има овце, ще има и доячи :))) Честита ви нова поредна по-висока цена на дизела, а скоро очакваме в София билетче от 2 лв. за гр. транспорт. Гарантирано от ГРОБ :)
50
3
 
30
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
ГЕРЦ Граждани за Ефективно Размножаване на ***
49
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ-партия на ***.