ГЕРБ дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно

Дарението се разпределя в Сливен, Котел и Градец
Обновена: 2 фев 2011 19:30 | 2 фев 2011 19:30,
142
ГЕРБ дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно
Снимка: Булфото

Един тон картофи и голямо количество брашно дари на Ромската младежка организация в Сливен Областното ръководство на ГЕРБ .

Хранителни продукти получиха семейства, чийто деца са включени в проект за образователна интеграция и учат в смесени паралелки в Сливен, както и деца, които показват добър успех и се интегрират успешно в училище.

Критерият за разпределение на дарението е определен от Ромската младежка организация.  

Ръководителят на организацията Стела Костова благодари специално на областния координатор на ГЕРБ Сливен Десислава Танева, за подкрепата на процесите по обществена, социална и образователна интеграция на ромската общност, като припомни, че това е второто дарение, което получават от ГЕРБ Сливен.

Освен в Сливен, картофи и брашно ще получат и ромите от Котел и Градец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
11
 
! Отговори
ГЕРБaв преди 13 години
"Почти всеки втори български ученик има проблеми с четенето и разбирането на текст на родния му език. 41% от учениците у нас са в някаква степен неграмотни. България има сериозен проблем и с ранното напускане на училище - българчетата, които не довършват образованието си, са 38%." Добрe, че само *** ca трудолюбиви и ученолюбиви! Koлko картофи и брашнo cмe cпecтили caмo!
87
9
 
6
 
! Отговори
кранта преди 13 години
Ми естествено, че за ГЕРБ ще гласуваме - те поне построиха магистрали, ако не друго и ограничиха миризливото ориенталско тютюнопушене - предните даже и това не можаха да направят.. и то за цели 20 години.. Някви предложения за друг избор?
86
2
 
25
 
! Отговори
Васко преди 13 години
ГЕРБ се грижи за утрешните си избиратели
85
0
 
7
 
! Отговори
сливналия преди 13 години
Бах му! Тоя ЛЕЧКОВ Е НАЙ-ГНУСНОТО *** В БЪЛГАРИЯ И НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ ОТ 1000 ГОДИНИ НАСАМ! Той сега се крие зад гърба на партията, кято го издигна и пак иска да купи гласовете на ***, че да може още един мандат да влачи квот може и да съсипе това, което още не е напълно съсипано в града! Ако щете вярвайте, но този *** ПРОДАДЕ ПОЛОВИНАТА ЦЕНТРАЛЕН ПЛОЩАД НА ЧАСТНИ ФИРМИ И СЕГА НА ПЪПА НА ЦЕНТЪРА В СЛИВЕН СЕ СТРОИ МОЛ!
84
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ просто са нормална партия. С предната държавна субсидия си платиха масрафите по изборите. По добре за гладните, отколкото за хонорари за партийните функционери.
83
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на преброяването ако се пиша 'ром' , ще има ли и за мен картофи ? ще плащам ли ток ? вода ? данъци ?????????????????????????????????????????///
82
0
 
5
 
! Отговори
kj преди 13 години
Избори идват
81
0
 
3
 
! Отговори
toni преди 13 години
a za kogo da glasuvame we Machiaveli ?!
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами много ясно *** си отстояват правата,ходят и на избори не са като българите по цял ден се налива с бира и ракия и псува наред.
79
4
 
22
 
! Отговори
ГЕРБ = БСП преди 13 години
ГЕРБ оправиха българите, взеха за *** да се грижат !!!!Ето още едно доказателство, че ГЕРБ са същите като предишните !!!!
78
1
 
17
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХАХА преди 13 години
БАСИ УНИЖЕНИЕТО. ТИЯ...ГЕРБ НЕПРЕКЪСНАТО НИ ЗАЛИВАТ С ПОСТЪПКИ ЛИШЕНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕЛЕКТ. ТАКА АЧИК-АЧИК ДА СИ КУПУВАТ ЗА ИЗБОРИТЕ РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ - СРЕЩУ КИЛО БРАШНО И ДЕСЕТИНА КАРТОФА. ОТКОГА УПРАВЛЯВАЩАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПАРТИЯ ВЗЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ХУМАНИТАРНА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ? КАТО МНОГО ИЗПАДНАЛА ПАРТИЙКА СЕ ДОКАЗВАТ. ТЕЗИ ХОРА СА И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ЗАЩО НЕ ИМ ОТВОРЯТ РАБОТНИ МЕСТА, АМИ САМО СЪС "СОЦИАЛНИ" ТРОХИ ГИ "ПООЩРЯВАТ". ЗА 4-КАРТОФ,ЗА 5-БРАШНО,ЗА 6-ВАФЛИ..?
77
0
 
11
 
! Отговори
сливналия преди 13 години
Бах му! Бас цепя,че тая простотия е рожба на ГЛАДКОТО МОЗЪЧЕ НА ЛЕЧКОВ! Той и за предишните избори си плати на ***-ГАРАНЦИЯ! Не вярвам, че Боцко има нещо общо с това, щото той *** ги мрази отвсякъде.
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Политиците ли ви са виновни сега??? Кой плаща данъците???
75
1
 
18
 
! Отговори
Machiavelli преди 13 години
И не забравяйте на следващите избори да гласувате пак за герб.....умници.
74
13
 
2
 
! Отговори
Гочоолу преди 13 години
Ромите в Котел и Градец..!!!!!! Кошмар. Бил съм там. Ужас!!!!! Да нямаш взимане даване с тях!Макар, че като цяло инициативата е похвална..
73
0
 
5
 
! Отговори
избори преди 13 години
хе,от далече започват да ги зарибяват за изборите,за това не гътнаха ни едно гето,но след изборите дупе да е им яко.
72
1
 
26
 
! Отговори
Пази боже преди 13 години
И аз плащам данъци, за да храня ***, а те да ми се правят на образовани? Аз *** образован не познавам, те освен да крадат и мамят друго могат ли? Хубава работа, ама ***.И такава ще си остане. *** не мож промени. Ако ще и образован да бъде. Колко орбазовани българи не получават шанс, а се дава на ***?Българийо, докъде стигна, че ни наказваш така.Бачкам като луда, за да гледам как политиците, които избрахме, дават картофи на ученолюбив ***.То такъв се ражда 1 път на 300 год
71
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** на *** помагат!
70
2
 
19
 
! Отговори
Милен преди 13 години
Този който ми слага минуси.Ти *** в данъчното виждал ли си?Защото аз ги виждам само в социала.
69
2
 
10
 
! Отговори
ВМ преди 13 години
Сигурен съм, че няма нищо общо с наближаващите избори.