Малките общини на протест! Черешово топче "гръмна" срещу ГЕРБ

200 човека в Елхово искаха политика за малките населени места
Обновена: 16 апр 2011 15:05 | 16 апр 2011 15:05,
85
Малките общини на протест! Черешово топче "гръмна" срещу ГЕРБ
Символичното черешово топче гръмна срещу обещанията на ГЕРБ. Снимка: Dnes.bg

Около 200 човека от Югоизточна България се събраха в Елхово, за да участват  в националния протестен митинг „Другата наша България“, организиран от ВМРО-НИЕ.

Началото на протеста бе даден с гръм на черешово топче, с което символично се разбиха политическите програми и платформи на управляващите през последните 20 години, включително и ГЕРБ.

Земеделски производители, представители на малкия и среден бизнес от малките населени места и отдалечени общини се противопоставиха на високите цени на горивата, на монопола на електроразпределителните дружества, на липсата на държавна политика за тези райони от страната.

Според ораторите в малките градчета и села няма нищо друго освен проблеми и недоимък – липсващи пътища, липсващи медицински пунктове и лекари, училища, препитание. 

Те настояват за  изготвяне на  спешен план за спасяване на малките и по-бедни общини, малките градове и села, където живеят около 2 милиона българи.

Според председателя на ВМРО-НИЕ  Петко Атанасов промяна може да има само с целенасочена държавна политика.

Според него в момента единственият шанс за малките население места  е усвояването на европейските пари, но управляващите не се справят с основната задача, за която са избрани - да подобряват благосъстоянието на българския народ.

От партията на воеводите планират още няколко митинга в различни части от страната, а в края на май протеста ще се пренесе и в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: протестМалки общини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 13 години
герб е СОФИЙСКО КОМЕРСИАЛНО СДРУЖЕНИЕ ! софия не е БЪЛГАРИЯ !
81
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
Наричането на герб комунистическа партия е обида са истинските комунисти. Познавам много комунисти, които са наистина достойни хора. Лошото е че комунисти се писаха много *** и по този начин извратиха комунистическата идея.
80
0
 
5
 
! Отговори
Чоко преди 13 години
Сегашното управление не може да изведе държавата от все по-задълбочаващата се криза. Мизерията е подобна от управлението на Ж. Виденов. За да има спасение трябва промяна!
79
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** В ДЕЙСТВИЕ !!!!
78
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Елховци!Така трябва!С вас съм!
77
7
 
3
 
! Отговори
непознат преди 13 години
Пожелавам Ви отново БСП да е на власт, тогава кой ще ви е крив незнам. Вече показаха какво могат и ДОВОЛНИ ли бяхте. Ужасно но факт.
76
2
 
11
 
! Отговори
$ преди 13 години
Тези катили няма да чуят това топче! По-добре Цар Топ да докарат.
75
2
 
4
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 13 години
GOLEMI SME PEDE...SI KAT GLEDAM FORUMA
74
0
 
2
 
! Отговори
DO 69 преди 13 години
PRAV SI
73
2
 
6
 
! Отговори
do gerberastite преди 13 години
Dragi gerberasti,rimuva se s pe -sti,razbirate zashto, zashtoto ste lakei na nai-kradlivoto i strahlivo pravitelstvo do sega.I kakvo tursite komuneta tuk?Nema takiva ne razbrahte li!!Ima kraino nedovolni ot prostotiite na GERB Grajdansko Edinstvo za Razruha na Bulgaria. I razruhata e fakt.Masovo mladite napuskat, obrazovanieto e nula, zdraveopazvaneto sushto,cenite kato v Germania zaplatite kato v Africa.I nishto za ikonomikata.Za da vikate osanna znachi vzimate parichki.Idvat izbori i shut za G
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
VREME BE6E !!! MNOGO TARPELIV NAROD SME !! ILI PAK SME MNOGO PROSTI NEZNAM KOE E ???
71
2
 
5
 
! Отговори
до 70 преди 13 години
Борис 1-ви изкла няколко рода до девето коляно в името на християнската религия.Какво е това име? Да колиш цели семейства заради име ми звучи повече ислямско.. Ако голяма част от християните не бяха приели атеизма и те щяха да колят. Всмчки религии са злоупотреба с човешката наивност. вярата в бог и религиите се оказват много различни и несъвместими
70
3
 
18
 
! Отговори
6666 преди 13 години
Зпочна се.Давайте, пуцайте българи.Цялата политическа *** да изчезне.,,Свобода или смърт.,,
69
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А няколко века преди това Борис 1-ви изкла няколко рода до девето коляно в името на християнската религия.
68
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕЙ ЖАЛКИ *** КАК НЕ ВИ Е СРАМ ТОЧНО НА ТАЗИ ДАТА ДА СЕ ИЗСИРАТЕ С УСТИТЕ СИ БЕ....НА ТОЗИ ДЕН ПРЕДИ 86 ГОДИНИ БКП Е ИЗВЪРШИЛА НАЙ -ГОЛЕМИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ В БЪЛГАРИЯ - 130 УБИТИ И СТОТИЦИ РАНЕНИ В ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ".....НАВРЕТЕ СЕ НА МАЙКА СИ В ***....
67
18
 
6
 
! Отговори
.. преди 13 години
- Еййй, комунягиии, маймуни сте големии с червени ***, хе-хе-хе .....какви сте мазнички , като Станишката
66
21
 
10
 
! Отговори
.. преди 13 години
Мноого миришеее на бесепари, тук смърди, хайде сега слагайте минуси, наследници на Сталин и Ленин. Боже колко сте простииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!1
65
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Машината е задвижена, сега ГЕРБ е (поредния) враг на народа, давайте да го сваляме, щото сме зле. Ами после бе, аланкоолу, по-добре ли ще станем? Нали затова я докарахте, тая едноглава ламя селска, дето яде като триглава, щото бяхте зле при тройната коалиция. Преди това Царя беше манната небесна, изцеленитео на вся и вси, пръкна се отникъдето и ни закара пак там.
64
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УТРЕ всички с гуменки да ритаме мачле навън може да срещнем някои нов ББ и да ни уреди на служба в митниците
63
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
какви тежки родове, какви възрожденски градове ... преди години в Калофер *** не смееше да замръкне, сега *** разгледай какви тежки родове са се завъдили там. Пука му на някой за твоите възрожденски мечти.Ако искаш, и с багаините на Аспарух може да го плашиш Бойко, колкото на него, толкова и на мене ми пука.Много си зле, ако чакаш някакви "тежки родове" да те спасяват ... Ти си този дето трябва да накара герб да трепери