Морето ни – най-евтино в Европа

Това показва германско изследване в страните с излаз на море
Обновена: 27 май 2011 07:03 | 27 май 2011 07:00,
258
Морето ни – най-евтино в Европа
Снимка: Булфото

Морето в България излиза най-евтино в сравнение с всички страни с плажове в Европа, включително и Турция.

Това съобщава в днешния си брой „24 часа“ като цитира изследване, поръчано от германския пътен съюз ADAC.

Експерти на организацията са обиколили по списък 50 курорта в десетте най-посещавани от туристи страни на Стария континент.

Те сравнявали цените на 34 продукта, свързани с допълнителни разходи, които обикновено възникват по време на отпуск на едно четиричленно семейство.

По повечето изследвани показатели България се оказала с най-ниски цени.

Бирата на плажа, сладоледът и спагетите, например, излизат най-изгодно у нас.

По цени на шезлонгите обаче отстъпваме на Хърватия, сочи проучването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
2
 
1
 
! Отговори
алоооо преди 12 години
Морето ни е хубаво, но след 1 км навътре от плажа. Останалото е помия, скъпотия, мизерия и ***. Не си давайте парите на българските мутри, не ги хранете.
251
3
 
3
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Както се пее в песента:"Евтини са ни парите,евтини са ни жените..."
250
2
 
0
 
! Отговори
do 252 преди 12 години
еми ходи си на илиянци брат.... като си толкова голям.. на море с шубата ли се ходи според теб?
249
5
 
2
 
! Отговори
v140 преди 12 години
студентски град и слънчев бряг са двете най-яки места на планетата
248
3
 
3
 
! Отговори
Верно ли??? преди 12 години
По-скоро бих летувал насред "Илиянци", отколкото да стъпя на Слънчев бряг, примерно. Между другото обстановката и на двете места е една и съща - ***, прашки, финтифлюшки, шум и гнус!
247
5
 
7
 
! Отговори
еее, стига вече де.. преди 12 години
Айде още една платена публикацийка...Не може никой да ме убеди,че нашето БГ море е по-евтино от морето в Гърция или Турция... На какво отгоре? На келнерите,които ти се мръщят и не им пука за тебе,а после чакат за тлъст бакшиш? На развалената студена храна и топлите напитки? На мръсното море с плаващи екскременти и плажа пълен с ***? Или на безбожната цена,граничеща с рекет за наем на 1 шезлонг на ден? Да продължавам ли?Ето защо хората ще предпочитат чужбинското море, а не нашето...
246
2
 
3
 
! Отговори
ivza преди 12 години
Абе докога ще ни правят на ***-естествено че с германските доходи ще е най -евтино.Крайно време е да ходим само в Турция и Гърция, дори и да е по-скъпо, но да принудим българските хотелиери да свалят цените за българи според доходите ни.Бойкот на големите вериги с посещение на семейните хотели и нещата ще си дойдат на мястото.А и то почивка ли е в тази лудница в големите курорти.Лудницата е и в София и големите градове, защо да плащаме за нея скъпо и прескъпо.
245
2
 
2
 
! Отговори
77777777777777777777 преди 12 години
i kakvo mu evtinoto v bg kato predlagat samo bokluci za sahtite pari v evropa ima mnogo po dobri uslovia
244
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе,стига бе селяни.За 60 лева 4 човека.Дай сайта на хотела и по възможност с видео.Дай кадри,доказателства.Като вземат да се занасят,ама сега ще взема да хълцам.Готин хотел,с ново обзавеждане,нови мазилки ,пълен лукс 4 звезди-60 лева.Ей,големи шарани.
243
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странно-хотел 4 звезди ,първа линия, по 64 лева на ден.Отново повтарям,че има разлика по света.4 звезди понякога е доста лускозно,а понякога леко..и ако това е пълен пакет цена просто е ала,бала.Няма световното ниво .
242
1
 
1
 
! Отговори
читател преди 12 години
Хич даже не най-ефтино, но за това пък е най-мръсно, най-гнусно, най-отблъскващо, най-гадни са хората там...
241
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само едно сте забравили да направите, да сложите знак, че това е платен репортаж с цел реклама на мутренски хотели.
240
3
 
7
 
! Отговори
traveler преди 12 години
Ей, Европа е наша! Ще си почиваме където си поискаме! Кеф ми на българското черноморие, кеф ми на френската ривиера, кеф ми в Халкидики. Навсякъде е хубаво - стига да имаш пари и свободно време. Бедните да ходят в Турция - тяхна си работа.
239
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моят колега току-що се върна от почивка в Гърция. Четири-звезден хотел на първа линия, на полу пансион в апартамент - 2 възрастни плюс 2 деца - общо по 37 евро на ден. Едва ли на Златните ще му излезе толкова добра сметката. Но пък не е зле да постегнем местната икономика.
238
4
 
3
 
! Отговори
до 237 преди 12 години
"освен другите странични примеси в бидоните и бутилките с фалшив алкохол е открита и урина." И какво излиза сега - нашенци ходят в Турция да пият пикнята на турците, е подправена с водка и бира, ама си е пикня. От анадолските азиатци европейци не става. Българските лапнишарани мислеха, че ще намерят рая, а то излезе че са налапали чучура на писора. Толкова за Анадолските курорти.
237
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ходят до Турция да си купуват прах за пране.Направо срам голям.Ходят за новог.нощ и то едни програми -в 1 часа в леглата.
236
3
 
13
 
! Отговори
Спаси българското преди 12 години
Спаси Черноморието - не си давай парите на мутрите там! Никакви мутренски хотели, мутренски чадъри на плажа или мутренски заведения. Спаси българското като летуваш извън България!
235
2
 
5
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Истината е, че върви голяма борба за привличане на туристи и всички средства са позволени. В тази борба гледам, че са се включили и нашите мутри, но като няма са какво да подлъжат туристите, твърдят, че цените в България били най-ниски. Това разбира се не е вярно, но по-важното е, че никой не ходи на най-евтиното, защото е най-евтино, знаейки много добре, че там не е за нормални хора. Гърция, Испания, Кипър, Малта, Франция, Турция - те са с по-добри условия от разореното от мутрите Черноморие.
234
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доста от бълг. туристи посещават Турция и то да не кажа редовно,поради факта ,че са били в чужбина,ей така да кажат...бях в 5 звезден хотел.Понеже сме посещавали в разл.страни хотели веднага казвам,че има огромна разлика между 4 звезди и 4 в други страни.Има на моменти огромна разлика.Ако ми е останало да избирам между Бг и Турция веднага съм за БГ.Какво да им гледам?!Турция е място за наши помаци и от селата с турски произход -такива там да припадат от хубости и красоти.
233
2
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
Турската полиция е иззела голямо количество фалшив алкохол, доставен в курортни хотели. Резултатите от експертизата са шокиращи, тъй като в състава на алкохола е установено съдържание дори на урина. Бидоните с фалшиво уиски и водка са конфискувани при операция, проведена в провинция Мугла, в района на Мармарис. Фалшивият алкохол е бил докарван от Измир и Мерсин и е бил доставян в хотели, барове и дискотеки в Мармарис, съобщава TourExpi.Четирима заподозрени за организиране на производството и продажбата на фалшивия алкохол са откарани в полицията, а иззетите количества са изпратени за експертиза. Установено е, че освен другите странични примеси в бидоните и бутилките с фалшив алкохол е открита и урина.