Морето ни – най-евтино в Европа

Това показва германско изследване в страните с излаз на море
Обновена: 27 май 2011 07:03 | 27 май 2011 07:00,
258
Морето ни – най-евтино в Европа
Снимка: Булфото

Морето в България излиза най-евтино в сравнение с всички страни с плажове в Европа, включително и Турция.

Това съобщава в днешния си брой „24 часа“ като цитира изследване, поръчано от германския пътен съюз ADAC.

Експерти на организацията са обиколили по списък 50 курорта в десетте най-посещавани от туристи страни на Стария континент.

Те сравнявали цените на 34 продукта, свързани с допълнителни разходи, които обикновено възникват по време на отпуск на едно четиричленно семейство.

По повечето изследвани показатели България се оказала с най-ниски цени.

Бирата на плажа, сладоледът и спагетите, например, излизат най-изгодно у нас.

По цени на шезлонгите обаче отстъпваме на Хърватия, сочи проучването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
във БЪЛГАРИЯ е 100 пъти по хубаво от *** турция,колкото и да не им изнася на квадратните кратуни
231
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъдреците казват, че евтиното после ти излизало най-скъпо, а някой друг бе казал -не съм чак толкова богат та да си позволявам евтини неща.
230
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички евтини неща са с много добро качество.
229
1
 
10
 
! Отговори
да бе преди 12 години
остава и да повярваме на хотелиерските лъжи
228
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е така само на пръв поглед.Ама като отидеш там и се оказва...това се доплаща,онова се доплаща...А *** не се щегува с цените.Смешка отвсякъде.Била съм на море в чужбина ол инклузив-просто за нищо не ти се налага да харчиш,освен за някое сувенирче.Така по-скъпото излиза много по-евтино.
227
2
 
9
 
! Отговори
бгморе?!а, не мерси! преди 12 години
...и най- пълно с гомна от близкото хотелче, с ракия от син спирт, с пържоли от нокти и черва, с потни и *** "компаньонки" и куп други типично наши си екстри.... само срама ни е с пари по морето.
226
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отдавна не си давам парите за евтини ***. На тоя принцип мътнио и кален, селски язовир е още по евтин.
225
1
 
5
 
! Отговори
Баровец преди 12 години
Ти си написал първо: "в БГ се броят на пръсти хората пътували повече от мен" и веднага след това "пак казвам, голяма комплексарщина е да се обясняваш къв гъзар си".Досещаш ли се как сам си правиш сечено като плюеш по поведение, към което ти самия се придържаш? :-)Отделно от това нямаш друга причина да се заяждаш с мен освен това, че си сдухна, комплексиран и смачакан от сивото си ежедневие и кесиш тук като разгонен пубер, за да си го изкарваш на хорта.
224
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
,,Аз просто няма как да го купя тоя билет,иначе за Островите има пари''Хи-хи.Големи думи се изляха.Не се впрягай.Налей по едно готино питие.Живота е готин.И не забравяй,че си ,,бАРОВЕЦ''иМАШ бАР ИЛИ стиош под бара?Ни тъ ръзбира.хи-хи
223
2
 
2
 
! Отговори
Баровеца преди 12 години
хахаха е ти щото имаш много оригинален никнейм....чак се чудя колко акъл се изисква, че да го измислиш:-) не злобея, а просто ти се смея....Дали имам пари или нямам си е лично моя работа, но в БГ се броят на пръсти хората пътували повече от мен..пак казвам, голяма комплексарщина е да се обясняваш къв гъзар си, затова и не вярвам, че си такъв :-)
222
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно зарзни мутри са корумпиралили германския пътен съюз ADAC за да ни изкарат по евтини!
221
2
 
1
 
! Отговори
Баровец преди 12 години
223Толкова си глупав и ограничен, че даже собствен никнейм не можш да си измислиш. Между другото озлоблението ти показва, че си нископлатен работник, който го е яд на всеки, който не е затънал в същите ла*на, в които ти си затънал. Излишно е да злобееш към мен защото аз с нищо не съм те обиждал, нито пиша неверни неща. Ти просто се заяждаш защото те е яд, че и тази година нямаш достатъчно пари, за да отидеш на море и пак ще теглиш заем.
220
1
 
11
 
! Отговори
stefaniq99 преди 12 години
Да евтино е морето ни,но не за обикновенита хора,а за чужденците!!!
219
2
 
5
 
! Отговори
Баровеца преди 12 години
Имаш самолет ама на макет....хахахха ***. Толкоз ли си комплексиран да се обясняваш по форумите?!! Аз поне знам (така съм чувал), че големите бизнИсмени бачкат без да отделят внимание на нас простосмъртните....Ае бегай копай льольо....
218
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
,,Ами,просто самолетният билет е много скъп.''',,Ами,просто на ми допадат крайностите.''
217
3
 
11
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Истината е, че Черноморието беше хубаво и евтино, но сега Мутроморието е гадно, мръсно и скъпо
216
4
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
По-евтино било, ама един друг път. Аз от доста години спрях да ходя на Мутроморието и си обикалям насам-натам по света. Всичко, което на Мутроморието ме дразни, там го няма, а не бих казал, че ми излиза по-скъпо. Примерно, какво му е по-скъпото в Палма, на о-в Майорка, Испания, докъдето има пряк полет от София? Напротив, хем е по-евтино, хем ще се почувстваш човек - няма чалги, няма тъпканица на плажа, чисто и то много за разлика от Мутроморието.
215
1
 
5
 
! Отговори
Баровец преди 12 години
Бягай обратно във 2- ри клас да ти обяснят кога се пише "И" и кога "Й". Тогава ще схванеш разликата между "дестинации" и "дестинаций". Ако беше грамотен, щеше да имаш добре платена работа и нямаше да ти се струва скъп билета до о-в Мавриций. Аз лично предпочитам да почивам в Дубай и из Карибско море. Ти мен не ме мисли. Аз билети за самолет не купувам защото имам собствен такъв, а за теб и "Ауди" А4 е недостижима мечта и в мокрите си сънища си го представяш като бЕло комби с багажник пълен с буркани, марули и ракия.
214
7
 
5
 
! Отговори
Englishman преди 12 години
Ас обича цалга, бира и ефтините булгарски женщини и мужчини.
213
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами сметката е следната.Хотел за семейство с 2 деца и закуска е от 100 до 160 лева за апартамент с 2 стаи отделни и баня с тоалетна.Звезди не коментирам защото си знаеме как им ги дават.Значи за 10 дена между 1000 и 1600 лева са спане и закуска.За обяд между 30 и 50 лева.За вечеря 60-80 лева.Това прави общо около 2000 или 3000 лева.И пътя 150 за гориво и други забавления шезлонги и нещо да си купиш,абе 3500-4000 лева излиза на свободно без ол ин клузив и без много харчене но и без лишения.