Венчаха Бойко Борисов и Валентин Златев

Протести срещу финансовата система се проведоха в Бургас
Обновена: 24 юни 2011 18:34 | 24 юни 2011 17:22,
108

Протест срещу финансовата система в страната се проведе в Бургас. Снимка: Булфото

 

Плакат с шефа на Лукойл Валентин Златев и премиера Бойко Борисов, представени като младоженци и надпис „Сватбата между Лукойл и правителството: Горчиво на всички българи” издигнаха в Бургас протестиращи срещу финансовата система.

Организаторите на протеста – Националната асоциация на българския бизнес и "Организация за обществена самозащита – едно", в съобщение заявяват, че застават срещу натиска на банките и другите финансови дружества, действащи на територията на Република България, за едностранното увеличаване на лихвените проценти по отпуснатите кредити.

Протестът премина пред няколко банкови клона и офиса на частни съдия-изпълнители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
10
 
6
 
! Отговори
стоян преди 12 години
до 51,тази нашата интелигенция е с картончета за принадлежност към ДС,да ти го кажа направо ДОНОСНИЦИ,като Гоце,като Георги Марков,като Кеворкян,като още знайни и незнайни герой на Митко Гестапото,не ми се продължава,а ако някой иска да седне пред компа и да му просветне ЗАЩО сме на това дередже.
66
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честито.Горчиво.Дайте информация коя е булката?Ама то се знае кой може да е.На интервюто той си каза ,че женско бельо не можело да се намери в покоите му.
65
0
 
16
 
! Отговори
Ъпсурдистан преди 12 години
За това какво и мисли народа на булката,младоженеца и роднините-гледайте новото видео на Ъпсурт
64
5
 
1
 
! Отговори
ало, ало преди 12 години
То кой да е виновен....повече бачкане и повече спестяване - по-ниски лихви? Молим некой дето разбира, да ни светне. Тенкю
63
5
 
6
 
! Отговори
От Европа преди 12 години
Ето и лихвите по депозита в HSBC, където стандартните се движат като 2,5%, а префернциалните като 2,75%. Напомняш ми за нашенци, дето преди години идват в Европа, виждат реклами на мобилни телефони по 1 марка и после разправят на всички, че в Германия телефони раздавали без пари.
62
5
 
6
 
! Отговори
От Европа преди 12 години
Давали в Англия 2-3%.... Дават, ама и по депозит никой няма да ти даде 6,65% в Англия. Маржа на банките горе-долу еднаква из целия свят, или те трябва да работят на загуба? А вие хем искат кредит като в Англия, хем депозит като в България. В Германия също кредити са 2-3% може а се намери, ама депозити са по 1,5%-2% максимум. Ама българин иска хем да стисне - хем да печели.
61
3
 
1
 
! Отговори
s, sa s a dzy, ha ha преди 12 години
aloo alo be Burgas ,abe maini, tova plakati ot GeiNeralski pederaski miting w Sofia li e ili snimka ot svatbata na gusja Tikva e Gusin Petrol?Ha ha ha Bravolepie za kolaja. Zlatev ne mu puka, a Borisov sled kato si prizna 4e vece nemal damski kiloti iavno si e ostanal politi4eski *** ot semeistvo dolni levi mrsni ambriaji. a kakv pojarnikar bese? za 4udo i prikaz. I kakvi usi i pishki e raztruival-4erveni , komunisti4eski
60
0
 
8
 
! Отговори
new koz преди 12 години
До 58 много си жалък, като толкова разбираш от тези неща защо не провериш в Китай какви са лихвите адвокате на мафията лихва по кредит от 0.5%, както и по депозит 5%. В България банките взимат на 2.5 кредит от по големите си събратя и това е в най лошия случаи тоест имат и опции за взимане на кредити и без лихва а на колко го дават? В Англия жилищни кредити лихва е нормално 2-3%, провери преди да си даваш мнението в Англия колко % депозита.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 52- разбира се че сме страхливи сиви мишлета! Това е нац.философия и характер.Оттук са минали най-смелите племена, но и най-продажните.до 53- А ти какво очакваш, ДАНС тебе ли да пази? Служи на тези, в които са парите и властта.
58
7
 
3
 
! Отговори
От Европа преди 12 години
Не съм адвокат на никого, просто съм адекватен човек и казвам, че не може да имаш лихва по кредит от 3%, както е в Европа и по депозит 5-8%, както е в България. Не е задължително да си мутра да сложиш пари на депозит.
57
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
едно голям браво за хората които са го направили ,трябва да има още такива протести срещу мутренско-комунисткото управление
56
0
 
13
 
! Отговори
Winnetou преди 12 години
55 От Европа: Вие адвокат на Хампарцумян ли сте? Кой взима 5-8% от депозити? Тези милиарди в банките са на 3% от населението - Т Р И П Р О Ц Е Н Т А!!! Аман от платени драскачи на лихварите и партийките.
55
10
 
7
 
! Отговори
От Европа преди 12 години
Хайде пак, банките та банките. Наистина лихвите два пъти са по-високи, ама и по депозитете също! Българина хем иска да взима по 5-8% от Депозит, хем кредит от 3-4%. Няма как да стане, но все банките ще са виновни.
54
6
 
2
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Кога ядохте кюфтета мълчахте - сега трябва да ги плащате и ревете.
53
0
 
20
 
! Отговори
пипи за 51 преди 12 години
Предлагам ДАНС да издири сметките в чужбина, закупеното имущество в страната и чужбина на всеки, учавствувал в управлението на страната и не само през тия 25 години! Ако сторят това и извадят нещата, ще стане наистина - Демокрация! Ще видим кой какво е правил, къде е кътал, къде е купу3вал и продавал, какво е рушил и заграбвал? Това трябва да направят, ако искат уважение! Ако не го направят, ще си останат в нашите очи обслужваща силните на деня!
52
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Протест с 20 човека...Браво, 20 достойни българи! А вие всички зад компютрите сте страхливи мишки!!!
51
0
 
25
 
! Отговори
не искам преди 12 години
Хора, моля ви се, дайте да направим нещо, това вече не се търпи. Не искам да ги виждам повече, ни сини, ни червени, ни жълти, ни бембени, всичките са един дол дренки. Да ги натоварим на рейсове и да се махат, където искат да ходят. Нови хора трябват в управлението на тая държава. Толкова ли пък не могат да се намерят стотина умни и честни хора да поведат най-после нещата. Трябва някакво гражданско движение, което да ги издига. Ало, интелигенцията на тая държава, къде сте, направете нещо по въпро
50
0
 
14
 
! Отговори
Сион преди 12 години
Ами факта че петрола се срина по борсите , а у нас горивата са си още до небесата и никой не продумва и дума ясно говори , че тази венчавка е отдавна състояла се..Може би затова БиБи не е вече с Цветелина:) Многоженството е забранено в държавата:)
49
1
 
22
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Не вярвам за някого да е тайна кой всъщност е премиер в България, а именно Валентин Златев... Мафиотска работа.
48
0
 
11
 
! Отговори
ИСТИНИ 2011 преди 12 години
Премиер и кръг