Венчаха Бойко Борисов и Валентин Златев

Протести срещу финансовата система се проведоха в Бургас
Обновена: 24 юни 2011 18:34 | 24 юни 2011 17:22,
108

Протест срещу финансовата система в страната се проведе в Бургас. Снимка: Булфото

 

Плакат с шефа на Лукойл Валентин Златев и премиера Бойко Борисов, представени като младоженци и надпис „Сватбата между Лукойл и правителството: Горчиво на всички българи” издигнаха в Бургас протестиращи срещу финансовата система.

Организаторите на протеста – Националната асоциация на българския бизнес и "Организация за обществена самозащита – едно", в съобщение заявяват, че застават срещу натиска на банките и другите финансови дружества, действащи на територията на Република България, за едностранното увеличаване на лихвените проценти по отпуснатите кредити.

Протестът премина пред няколко банкови клона и офиса на частни съдия-изпълнители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
17
 
! Отговори
БАКБ преди 12 години
Красимир Петров пък бе човекът, който подписа договора с фирмата на Борисов Ипон за охрана на петте петролни бази на ЛУКойл в страната и тръбопроводите до тях. Той го направи като съсобственик на фирма ЛУКома, която имаше договор за охрана на цялото имущество на ЛУКойл в България. Така Ипон се подсигури със стабилен доход от няколко десетки милиона лева годишно. Впоследствие, вече като главен секретар на МВР, Борисов върна Красимир Петров в системата на МВР.
46
1
 
13
 
! Отговори
БАКБ преди 12 години
Тя е бивша синдикалистка от КНСБ, а сега президент на пиар-компанията Ди енд Ди, която обслужва медийно всичко, свързано със семейство Златеви, а напоследък и с премиера. Последният член на Хелиос е адвокат Тодор Батков, чийто вестник Стандарт е официоз на властта.
45
1
 
16
 
! Отговори
БАКБ преди 12 години
Само за последната седмица Бойко Борисов се отчете пред него с цели три възлови назначения и едно гръмко уволнение. Кръгът носи името си от хотел Хелиос бей в Обзор, официално собственост на някогашния кмет на Правец от времената на Тодор Живков Васил Златев. Неофициално обаче се знае, че е строен с парите на сина му Валентин, който е милиардер и същевременно - президент на ЛУКойл България. Четвъртият член на кръга е дясната ръка на Златев - Диана Дамянова.
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на бургазлии!
43
1
 
15
 
! Отговори
БАКБ преди 12 години
След всяка нощувка в едноименния хотел групировката около Бойко Борисов се сдобива с нов свой човек по високите етажи. Новият приятелски кръг Хелиос около поредния премиер на България вече активно заема мястото си в управлението на държавата. Само за последната седмица Бойко Борисов се отчете пред него с цели три възлови назначения и едно гръмко уволнение.Новият приятелски кръг Хелиос около поредния премиер на България вече активно заема мястото си в управлението на държавата.
42
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ааааа... Бойко ше побеснее, като го види тоя плакат! :))))
41
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сватбата на Тиквите. :)
40
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав си Боко..: ))))))))) Един Златев , например , ще им покаже- как се "формира" цената на бензина , ТИ- как се "ревизира" бирена фабрика , а танов - как се правят "митничарски " селища.. Руските другари ще покажат -как и за КОЛКО се строи стар руски самовар -АЕЦ- 2-ро поколение !!??.. ) А как се лепят лепенки и се 'охранява" това-онова -ще бъдеш първи експерт- имаш опит - Ипон ,СИК , пашата и т.н.... А за футбола, филиите с мас и "правилното" държане на пожарникарския маркуч- да не говорим.. Ще бъдеш ЕДИНСТВЕНИЯТ експерт между ВСИЧКИ министър председатели на държавите в ЕС ..!!: ...
39
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОКО, не съзнаваш ли, че тези същите ти създадоха имидж и те направиха това, което си днес? Същите тези ако решат могат да те закопаят или отрежат главата докато се перчиш като паун и надуваш като макак. Това, поради своето тщестлавие и самолюбие никога няма да го разбереш, докато обикновените хора го съзнават и ти се подиграват!
38
0
 
7
 
! Отговори
пипи за 33 преди 12 години
Не бе? Ние не обвиняваме банките в нещо, но често се среща промяната на лихвенните проценти по договорите, сключени между банката ик редитоискателя? Кредитора еднолично променяд оговорката и с това променя и политиката на кредитоискателя. затова има и не един кредитоискател който е претърпял несъстоятелност да си погаси кредита. Планираш нещо, въз основан а уговорката с банката, а след известно време се налага да плащаш повече? Това вече си е рекет.
37
0
 
9
 
! Отговори
уа преди 12 години
таз година булка,догодина две !!!
36
0
 
8
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
коя банка ти дава лихва 6,7 че и 8% бе тарикат???нормална банкова сметка с такива лихви няма!
35
0
 
12
 
! Отговори
Адрес 4000 преди 12 години
Ама какви сте лоши,бе!Тя булката е ***,ама след изборите ако не е на власт ще има бърз развод.Тя на младоженеца родата му е руска и ще искат бързо пак да го оженят за някое друго политическо ***,че парата не чака...
34
0
 
10
 
! Отговори
пипи преди 12 години
не ев ъпроса в Златев или Борисов. въпроса е, защо финансовите дружества вдигат лихвенният процен тпо отпуснатите заеми? Това е рекет? нали Борисов щеше да смазва рекета? Да започне от банките и търговските къщи! така ще докаже, че правителството не търпи финансовите лостове като рекет към народа и държавата! Вдигането на лихвен процент се обуславя само от покачването БВП, БНП, намалянето на бета-коефицента, т.е. намаляне на финансовият риск пред икономиката нас траната. Банкери ли ни управляват
33
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия *** бая са изперкали... у нас лихвите по кредити са по-високи защото самите влогове са с най-високите лихви в ЕС... в Германия влоговете са с до 3% а у нас всяка банка предлага 5-6%. За големи суми даже 7-8%... така че е нормално кредитите да са с високи лихви и така е по-добре за населението!
32
0
 
19
 
! Отговори
new koz преди 12 години
До 28, ясното е че масови протести няма да има. Аз навиждам накъде по зле може да бъде но протести няма, а ситуацията си е за гражданска воина и то не от вчера а от поне 10-ина годинки.
31
0
 
21
 
! Отговори
new koz преди 12 години
До 24 за какво не харесване говориш тоя ББ е кукла на мафията и ни се подиграва, които го харесва или не е в час или има изгода. които не скача е червен вече е в историята.
30
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази година булка, догодина - предсрочни избори.
29
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добро попадение,но ми се струва,че на Първанов повече му отива да е булка Златев.На Борисов не му върви тази роля.
28
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно е ясно за България. Масовите протести няма да започнат от интернет форумите.