Сливен осъмна с плакати срещу ЕРП-та и парно

"Докога ще мълчим?", питат недоволни граждани
Обновена: 5 юли 2011 11:27 | 5 юли 2011 09:56,
50
Сливен осъмна с плакати срещу ЕРП-та и парно
Снимка: Надя Иванова

Със стотици плакати срещу електроразпределителните дружества и парното осъмна тази сутрин Сливен.

През нощта неизвестна засега група е разлепила плакати с въпроса „Докога ще мълчим?“ из целия град .

Авторите на протестната акция посочват, че цената на подаваната електроенергия от АЕЦ към НЕК е 4,8 ст. квтч с ДДС, от НЕК към ЕРП – 7,2 ст. квтч с ДДС, а от ЕРП към потребителите – 17,32 ст. квтч с ДДС.

Според анонимните противници на монополите за подгряване на 1 куб. м вода се изразходват под 3,6 лв. с ДДС, а потребителите плащат между 6–12 лева.

"Докога ще мълчим, спрете да източвате държавата, призовават протестиращите срещу монополите в Сливен чрез среднощната акция“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
39
 
! Отговори
sp преди 12 години
Днес в Сливен срещу ЕРП-тата,утре във Враца срещу ромите,вдругиден в София срещу управниците.Дай Боже.
29
0
 
19
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Каква заплата на какви работници след като нек са решили да съкращават ремонтните групи, а и постепенно да ги премахнат използвайки частни фирми. Отрязали са им всякакви средства за резервни части, консумативи, гориво и т.н.?
28
36
 
1
 
! Отговори
Xelian преди 12 години
Съгласен съм че сигурно има монополизъм, но не забравяйте, че в тази цена на тока влизат още редица неща като - печалба на дружеството, заплата за работниците, поддръжка на електропреносната мрежа и др. Съмнявам се че някаква си Сливенска група има достъп до данните на ЕРП-тата за да може правилно да направи сметките. Това е поредната предизборна кампания.
27
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както е казал великият ни съгражданин Чинтулов:Стани, стани, юнак балканскиот сън дълбок се събуди...Време е да надигнем глава и да не позволяваме повече да ни мачкат монополисти, политици, мутри и т.н.Ако гледаме пасивно нищо няма да се промени, време е за действия!
26
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво! Браво на вас сливенци! Е това е!
25
0
 
34
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Народе, ония горе/демек управляващите/ докато могат/т.е. докато им позволяваме/ винаги ще ни стрижат на всеки три-четири месеца с по-високи цени. Това е самата истина, колкото и кофти да е тя.
24
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде бе, сливенски воеводи, дайте от вас да започне, че то не остана какво друго да чакаме да ни се случи, освен ново робство, нови тегла!
23
0
 
22
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
До Един БългаринНСБОП ловят малдежи зад компютрите им... имата си по-важна работа демек...
22
0
 
29
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
можем да произведем,да го пренесем,а не можем да съберем парите... вън 4уждите експлоататори.да се вдигнем вси4ки и да ги изгоним.
21
1
 
12
 
! Отговори
Васо преди 12 години
"Става дума за три тръби които минават праз моя апартамент и за които трябва да плащам 21лв всеки месец!!!!!"При мен минават повече тръби защото така е проектирана инсталацията по времето на соца и трябва да плащам повече от теб. И около мен не ползва никой парно и топла вода, но заради други, искат нас, неползващите да скубят. Ако ме осъдят, развивам тапите и поставям едни пластмасови накрайници през прозорците да не могат наесен да запълнят системата. И биткатата започва вътре в блока.
20
1
 
27
 
! Отговори
ДО ВЕСЕЛИН преди 12 години
Точно така!35 от най-хубавите ми години ги отдадох на енергетиката!Студ,мраз,кал,пек,поледици,посред нощите-бегом по авариите, сакън да не оставим хората без ток!Една от най-добрите енергетики в Европа и света!И сега чужди компании смучат от това, ,което ние създадохме!
19
2
 
22
 
! Отговори
до всички преди 12 години
ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ БЪЛГАРИТЕ ЗАДА СЕ УПРАВИМ СТРАНАТА КАКТО ГЪРЦИТЕ ПРЕДИ ДА СМЕ ВЛЕЗЛИ ВЪВ ШЕНГЕН ТОГАВА ЩЕ Е КАСНО ХОРА МИСЛЕТИ
18
1
 
30
 
! Отговори
добрич преди 12 години
Бравооооо Сливен!!!!!!!
17
1
 
35
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
На масов протест, да изметем ЕРП-тата и пълна национализация на енергодружествата, чиято инфраструктура е построена от нашите майки и бащи (баби и дядовци) ,а сега на готово се грухат на наш гръб чужди компаниики някой от коити и държавни!
16
4
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Аз никога досега несъм гледала смитка на ток но като погледнах се ужасих, че имам 220 кв дневна и 140 нощтна и с другите Токси КОЙТО НАЧИСЛЯВАТ ПЛАЩТАМ 58 ЛВ ток каде утива това ДДС бизнесмените и шефовите Теглат ДДС и вземат нашите пари
15
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"До кога ще мълчим?"Докато управлява ГЕРБ!ЗАТОВА ПО- БЪРЗО ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ!
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 11 кефиш да работят за тази страна щот се събра много гръцки манталитет от българите а вижда м почна и партизанската война на бсп мамак им шумкари
13
0
 
5
 
! Отговори
Маги преди 12 години
Ей сега ще излезна да ги видя ;д
12
0
 
18
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
ДКЕВР е за разследване от НСБОП!!!
11
5
 
5
 
! Отговори
do anonimna преди 12 години
namiri si rabota be pacha tapa