Нов булевард връзва "Дружба" и "Младост"

Правят нова пътна връзка, която ще следва метрото
Обновена: 5 окт 2011 21:23 | 5 окт 2011 21:23, Красимир Ангелов
115
Нов булевард връзва "Дружба" и "Младост"
Снимка: Булфото

Нова пътна връзка между бул. "Ал. Малинов" и "Младост 3", която ще следва пътя на метрото, ще бъде изградена през 2012 година.

Върху новия път освен пътни платна, ще има и трамвайна линия, започваща от съществуващото трасе в кв. "Дружба 2", съобщи кметицата на София Йорданка Фандъкова.

Тя отбеляза, че през следващата година предстои основен ремонт на четирите мостови съоръжения по бул. "Цариградско шосе" от Четвърти километър до Интер експо център.

Фандъкова обяви това, докато проверяваше хода на ремонта на мостовите съоръжения при пл. "Сточна гара". Ремонтът започна в началото на седмицата и по думите на Фандъкова трябва да приключи до началото на декември.

За ремонта на мостовете на Сточна гара общината е осигурила 480 хиляди лева.

Фандъкова предупреди, че за два дни ще се наложи затваряне на движението по ремонтираните съоръжения, за да се положи асфалтовата настилка.

Тя припомни, че вече са ремонтирани 40 мостови съоръжения, предстои ремонтът на още 15, между които е и Александровският мост в кв. Княжево – един от най-старите в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: бул Цариградско шосе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
8
 
! Отговори
ЦВЕТАН преди 12 години
ураааааааааааааааааааааааааааааааа.нов булевард,НОВ ГРЕБЕН КАНАЛ
68
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, какво мрънкат всички, не мога да разбера!София е столица.Бизнес център.Културен центъл.Убийствено динамичен град.Да, има булеварди, коли, задръствания.Но, така е- който се опаква от напрежениетоо, да си стои във В.Търново.Всеки има право на своя избор.Ако беше обратното, щяхте да ревете, че София не се развива, няма работа, нищо не се прави и пр.
67
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Нов булевард връзва "Дружба" и "Младост""Да питам,Стенли ли ще го строи??Онзи с двата шамара от Боко и 50-те милиона евро кредит от СИБанк.......
66
19
 
36
 
! Отговори
ER преди 12 години
Браво на Фандъкова!!!Платените hate-ъри да го дух.т!!
65
7
 
16
 
! Отговори
защо!!!!! преди 12 години
Да не забравяме и заменките на Тиквата! Като се вдигна после гюрултията и народа каза УУУУУУУ - 150 подписа били фалшиви?!?! къде беше Борисов като соф. гр. съвет одобряваше подписа му! Другите мафиоти от герб защо го разписаха? И техните подписи ли са фалшиви? Защо всичко това потъна в тайна? Защо няма разследване и съд? Защо Фандъкова замита следите?
64
6
 
22
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Градът си е хубав, но се управлява лошо и прекалено се краде! Не мисля, че в Брюксел, Москва или Чикаго не се краде, но вероятно е по-малко. Борисов твърдеше, че понеже управлява добре, а правителството зле, София се препълва! Не виждам сега да се изпразва, а напротив! Очевидно той управлява държавата зле и молбите на Цв.Цв. хората да си стоят в П.Тръмбеш са напразни! Там дори и магистрала не минава та да ядат асфалт.
63
9
 
22
 
! Отговори
Завод за боклук преди 12 години
Фъндъчке къде е завода от десет години го строите с Тиквата. Истината е че мафията ви дава пари за да няма завод и да могат да крадат през общината. Същото е с бездомните кучета.
62
10
 
22
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
Баце 1,4 милиарда лева бюджет на Сифия къде потъват??? Кучета, мръсотия неуредици на всяка крачка. Истината е че се краде като за световно а данъците се увеличават ежегодно. Ако не се крадеше София щеше да е поне като Прага а сега е конкуренция на Тирана.
61
9
 
23
 
! Отговори
що преди 12 години
Защо сте такиха злобни крокодили?Мен не ме вълнува кой ще ме управлява но сега е факт че от толкова години нещо се прави!Не си кривете черните душици!
60
6
 
2
 
! Отговори
besen преди 12 години
oshte neshto u toq smurdelia grad nema li da postroite vashta semka!!!!! s moite provincialnite danuci !!!! mislim da emigriram u gurciq a qze mnoooo mrazim gurci
59
10
 
11
 
! Отговори
Тони преди 12 години
абе с тези булеварди - булеварди, кучета, задръствания и мръсотия - това оставя като усещане София. Аз съм от Търново и се преместих в София преди 3 години, че да взимам повече пари. Е вярно взимам 3 бона заплата - това добре, ама толкова е гаден този град София, че грам не си заслужава. Уж се опитват да го направят - метро и не знам какво си - но все тая. И като продължават да идват такива гладни като мене от провинцията май все по-гадно ще е в столицата.
58
4
 
10
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Ремонта на части е допустим защото затварянето изцяло е лошо за пътуващите от там! Надявам се някога да довършат и другата посока. Лошо ще е, ако е скъпо, като ремонта на бул.Брюксел! Ремонтиран за 6 год. три пъти и глътна около 18 млн.лв., дали от глупост или от кражби няма значение, а е само няколко километра. Не се учудвам, че на Люлин цената бе надвишена значително. Ако ремонтират цялото Цариградско, както искаше Борисов докато беше кмет, сигурно ще изхарчат 50 млн.лв., а дали ще е на вълни?
57
13
 
9
 
! Отговори
До номер 59 преди 12 години
другарю комунист а другите какво направиха за всичките тези години ? та сега правиш разчет на бат ти Бойко
56
5
 
7
 
! Отговори
ДГД преди 12 години
Само мостовете да не ги ремонтират,като моста Чавдар.Ремонтирали го в посока към Подуене,а в другата не са.Да им имам и ремонтите.
55
4
 
22
 
! Отговори
belalov преди 12 години
11.Като кмет Б.Борисов се жалваше, че държавата взимала парите на София-сега ги намали; 12.Щеше да има видеонаблюдение в училищата свързано с МВР-някъде камери има, МВР няма; 13.Щеше да строи 4 спортни зали-довърши само тази на Станишев, голяма и скъпа; 14.Щеше да има електронна община-за 4.5 млн.лв. има само сайт наследен от Софиянски; 15.Зелена София-продължава застрояването на междублоковите пространства, Южен парк, Парк на свободата, Западен парк, Северен! Активно се изсичаше, мудно се сади!
54
12
 
12
 
! Отговори
Провинцията преди 12 години
В дугите градове има безработица и западат, и никви пари не се наливат, а всичко в София. Стига с тая софия! Оправете междуградските пътища и Железопътния транспорт! В Западна Европа говорят за скорости от 300 км/ч средна скорост при влаковете, а тука с горост след много големи инвестиции за 160 км/ч между София и Пловдив.
53
7
 
5
 
! Отговори
До 52 преди 12 години
Да направим станишеф кмет и да ги довърши,пък после ако ще той да им реже лентите.Ама надали...станишвили не може да си свари яице,ама ако трябва да краде-ще щипне жълтъка,без белтъка да разбере и без да чупи черупката.Факти,***,факти.Говорете кой какво е направил,а не кой какво е копнал.И аз мога да копна с мотиката веднъж градинката,пък после да викам,че съм я изорал.
52
3
 
5
 
! Отговори
За Витков! преди 12 години
ИЕ бейбе!!!! На изток младост и дружба на запад надежда и свобода! Познато ли ви е !? Ха шоу на колела!
51
2
 
14
 
! Отговори
трамвай преди 12 години
Да направят трамвай София-Пловдив, после ще го махнем.Ал.Малинов е най-идиотския резултат в София на архитекти, обичащи да чертаят тесни красиви улички, мутри и общинари запушващи заради рушвети и най-малката възможност Младост да има нормален път.
50
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
най-накрая два съседни квартала, а няма свестен транспорт между тях