"Царица" Костадинка: Взели са ни пералнята и килимите!

Издадени са 9 заповеди за премахване на постройки на Рашкови
Обновена: 10 ное 2011 22:37 | 10 ное 2011 22:15,
104
"Царица" Костадинка: Взели са ни пералнята и килимите!
Полицаи претърсват една от къщите на Рашкови на 9 ноември. Снимка: Булфото

„Срамота, всичко е разграбено, няма ни я новата пералня, взели са ни и килимите”, разказа тя пред Dnes.bg.

Съпругата на Цар Киро установила липсите по време на огледа на къщите си.

Допреди дни, когато адвокатът на фамилията посетил имота заедно с „царицата” и сина ѝ „принц” Ангел, покъщнината била на мястото си, но сега я няма. Липсвали и дрехи на Рашкови.

„Някой ги е взел, ще се оплачем в полицията”, категорична е Костадинка Рашкова.

В същото време стана ясно, че РДНСК-Пловдив е издала девет заповеди за премахване на различни незаконни постройки на Рашкови в Катуница.

Още по темата
„За тези имоти няма представени документи да са законни нито от представители на фамилията, нито от архива на Община Садово”, категорична е Мария Дончева, директор на РДНСК за Южен централен район.

Според нея дори при евентуално обжалване на заповедите от страна на Рашкови деветте постройки ще бъдат съборени рано или късно.

„Нека държавата купи имотите на фамилията или намери купувач, за да се изнесат от селото, тъй като в момента тя е абдикирала и дискриминира клиентите ми”, заяви адвокатът на Рашкови – Васил Марков.

Според него полицията не е осигурила сигурността на семейството.

В четвъртък следобед на закрито заседание Районният съд в Пловдив е дал разрешение да се отворят банковите сметки на ромската фамилия от Катуница. Причината е искане на Окръжната прокуратура, която води досъдебно производство за укрити данъци от страна на Цар Киро.

През втория ден на претърсването на имотите на Рашкови с металотърсачи злато не беше открито. Копаенето за благородни метали продължава и в петък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
ха стига изборите минаха
87
0
 
1
 
! Отговори
Предлагам да се преди 12 години
прецени дали къщите на Рашкови отговарят на изискванията за безопасност,каквито се предвиждат по закон.Ако отговарят на тези изисквания, да се конфискуват /нали са незаконни/ и в тях да бъдат настанени хора,на които жилищната мафия с измама е отнела домовете.Това, че *** говори глупости, едва ли учудва някого. Трябваше да не ги допускат изобщо да влизат в тези сгради или поне да ги претърсват, когато са излизали оттам. Ако е имало ценности, *** са ги изнесли в пазвите и в гащите си!
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Prosta dargava: gotovi postroiki da se sabarjat !!!??????Tezi gotovi i masivni sgradi da se zaseljat sas stari bolni hora i s onkobolmi deza !!!!Ima i drugi idei: uchilishta, sanatoriumi, malki bolnizi !!!
85
0
 
4
 
! Отговори
ЧУДО преди 12 години
ЗА КАКВО Е ДЪРЖАВАТА,АМИ НАЛИ ЦАРИЦА КОСТАДИНКА ИЗПОЛЗВАЛА ВАГИНИТЕ СИ В ПАРИЖ ДА КРИЕ ЗЛАТНИТЕ НАКИИТЕ КОИТО ОКРАЛА,САМОТО ПРАВОСЪДИЕ ТРАБВА ДА СИ ПОНЕСЕ ВИНА,А КОСТАДИНКА Е МЕДИЙНА ЗВАЗДА,А НЕ ЗАТВОРНИЧКА,КОЛКО ОЩЕ ЩЕ БЪДАТ ЖЕРТВИТЕ НА ЦАР КИРО,ДЪРЖАВАТА АБДЕКИРАЛА КАЗВА АДВОКАТА ИМ,ПРАВЕЛНО СМЪРТ НА ВСЕКИ КОЙТО СЕ НАДИГА СРЕЩУ ЦАРЯ,СВОБОДА ЗА ЦАРИЦИТЕ И ЦАРЧЕТАТА!
84
0
 
5
 
! Отговори
до Херцогинята преди 12 години
...с благодарност за пикантните подробности от "дворцовия" живот на България. :)
83
0
 
24
 
! Отговори
Херцогинята преди 12 години
Толкова не обявени новини значи,защо не сте отбелязали,че Лорд *** от долно нанагорнище,е обран от неизвестни,задигната му е почти нова печка "чудо",а пък на Дукът Шефкет от с."Палипръцково" му свили 3 кг пчелен рядък акациев мед...също така шейха на с."Дълбокгъз" Асан Великолепни,бил малтретиран,от съселянина си,виконт Рамаданко,повод била една кокошка ,която всеки ден унищожавала екзотичен род пипер...нещастие сполетяло и Маркиз Шошко,простил се с дойлен апарат,внос от Австрия...
82
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Eeeee cariceeeeeee,aide na okolovrastnoto da izkarash za peralnja i kilimi.
81
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"В същото време стана ясно, че РДНСК-Пловдив е издала девет заповеди за премахване на различни незаконни постройки на Рашкови в Катуница."И трябваше да убият момчето, за да се сетите. Не само убииците са виновни, ами и тези които са ги оставили толкова време да правят каквото си искат. В това число и всеки, който се прави на хуманист и защитава ***.
80
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да влизат багерите и всичко до основи.
79
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубава работа, ама ***. Още в нощта на палежите журналистите влизали в къщата се чудеха, защо са така празни, сякаш някой предварително се е изнесъл оттам. А ако нещо друго им липсва да си го търсят във вигвамите от околията. Българи от *** не крадат.
78
0
 
16
 
! Отговори
малей преди 12 години
че кой им е взел килимите, нали полицията пазеше отвън през цялото време ? то пералнята да е носна кърпичка, да я скриеш в джоба си ?моята къща е обирана точно 7 пъти, и все от неизвестни извършители, сигурно и там същата банда е влизала..
77
0
 
22
 
! Отговори
Кратун преди 12 години
"Държавата да купи имотите и да ги продаде"?!?! Първо: защо държавата да купува нещо, което няма право да съществува, де юре - няма го!Второ: Кой ще е този ***, дето ще купи къщите на Киро ***? Нали още на първия ден вечерта ще го посетят едни мургавци с брадви, самурайски мечове и неподписан договор за дарение в ръце? (Конфискуваните имоти на Митьо Очите май още стоят непродадени....защо ли?)
76
0
 
22
 
! Отговори
Веселина преди 12 години
Айде стига сте ги царосвали тези джебчии и простаци! Жена, която може да клекне и да се изсере на летището, защото са я спрели за минтическа проверка, каква царица е?! Царица... Казвайте и името на жената, то колко известни Костадинки има, те да не са като Златките хахаха :-)
75
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за какво са ви тия работи ,,Царице,,.нали сте ***,айде бегайте в землянките.
74
1
 
4
 
! Отговори
milata преди 12 години
az predlagam kato sa tolkova platejosposobni da izplatyt van6niy dalg..........................
73
0
 
34
 
! Отговори
ВАСИЛ КУНЧЕВ преди 12 години
АБЕ ДА ВИ *** МАЙКАТА И СМОТАНИТЕ РЕДАКТОРИ.ЗА КАКВО ПО ЦЯЛ ДЕН МИ ПИШЕТЕ ЗА ТАЯ МИРИЗЛИВА *** И ЗА ОНЗИ ИЗГНИЛ ***.ЦАРИЦАТА ВЗЕЛИ И МЕСОТО СЕГА ПЪК КИЛИМИТЕ.МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ ? ВЕЧЕ СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО. ЖИВИ *** СТЕ СЕ САБРАЛИ В ТОЗИ САЙТ. КАКВА ЦАРИЦА Е ТАЗИ ГУРЛИВА ***? ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ТОГАВА СИ ПИШЕТЕ СТАТИЙТЕ !!!!
72
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде стига с тези цар, царица, принц и пр. Това са просто едни мръсни цигъни!
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
81 ама не живеем в коптори и не се раждаме, цъфтим и умираме в бунище
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
той нашия цар Симеон излезе по голям *** от *** К. Рашков
69
25
 
1
 
! Отговори
Циганин преди 12 години
Че са царе, царе са. Пък вие сте мърлячи. Даже и цар си нямате.