Почти няма надежда за живота на малкия Мартин от Варна

Детето беше прието в болница в тежко състояние през декември
Обновена: 5 яну 2012 21:28 | 5 яну 2012 21:21,
59
Почти няма надежда за живота на малкия Мартин от Варна
Снимка: архив, Булфото

Шансовете на 3-годишния Мартин от Варна да оживее са нулеви. Детето продължава да е в кома, а промяна в състоянието му няма, информираха лекарите, които се грижат за него.

Мартин постъпи в болница на 21 декември м.г. и докторите се съмняваха, че върху него е упражнено домашно насилие. Полицията задържа 19-годишната майка на детето, нейния приятел и още двама души. По-късно обаче всички бяха освободени. Пред полицията майката Лили разказала, че през нощта Мартин се събудил, поискал да яде, паднал и се задавил.

Момченцето е в клинична смърт, без мозъчна дейност и на изкуствено дишане. Въпреки усилията на докторите университетската боница „Света Марина” Мартин няма шанс да оцелее.

Районната прокуратура във Варна продължава да работи по случая. Все още не е ясно дали детето е било жертва на домашно насилие или множеството наранявания по тялото му са в резултат от опитите на майка му да го спаси, след като се е задавило.

Още по темата

Пребито ли е детето или думите на жената, която го е родила са истина, ще стане ясно от съдебно-медицинската експертиза, която трябва да бъде готова до няколко дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
14
 
44
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Направо не ми се мисли колко пари от НАШИТЕ здравни вноски са похарчили вече за това същество !!!! В същото време навсякъде из Интернет виждаме линкове към дарителски сметки за спасяването на болни дечица - ама те нали са някакви си там българчета, за тях пари НЯМА !!!!А че това нямало мозъчна дейност - не е чудно - никой *** няма мозъчна дейност, *** са по-долу и от животните !!!! Докторите незабавно да му откачат системите, да престанат да ни пилеят парите !!!
37
8
 
52
 
! Отговори
с. преди 12 години
Утре това ***,което толкова жалите ще ви обере в трамвая или на улицата!С данъците,които плащате издържате и родителите му и него,а те през целия си живот нямат един ден трудов стаж!Всичките медицински манипулации сега ги плащаме пак ние защото да ви кажа ли колко здравни осигуровки са платили тия!И на финала общината ще плати погребението защото нали са социално слаби!Как може да ги жалите тия направо не знам!*** сте!
36
5
 
60
 
! Отговори
кая преди 12 години
Има значение дали е българче или ***- и то голямо!От *** като порасне освен да краде и да се плоди за помощи,защото те само за това раждат,друго неможеш да очакваш.А и на родната му майка не и пука за него пък камо ли на някой друг.Затова само кастрация за ***.
35
0
 
43
 
! Отговори
ей така преди 12 години
никаква хуманност и толерантност не трябва да има към такива донори - на яйцеклетка и на сперматозоиди, защото те не могат да бъдат наречени родители...
34
5
 
53
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
за тия дето апелират за хуманизъм и възвеличават човешкия живот - аз не мразя ***, но вие с вашите напъни за интеграция ще направите така, че до 20 години вашите кафеви любимци ще бъдат толкова силно мразени от всички хора, че много вероятно ще бъдат избити до крак. точно както кучефилите с тъпотията си сеят омраза към любимите им кучета.
33
7
 
38
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
кво сте се затръшкали бе, ше си направят друго. на 19 лесно се прави дете, не е като на 40
32
4
 
48
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
На който не му харесва в държавата да ходи в Англия или Франция да мие *** след ***.Забелязал съм че недоволни от България са предимно мързеливи и неуспели нещастници.Затова марш в кенефите на Албиона
31
1
 
37
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Измисли нещо по-оргинално бе пъпчасал със потни ръкоблудни ръчички гном.
30
3
 
35
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Измисли нещо по-оргинално бе пъпчасал със потни ръкоблудни ръчички гном.
29
5
 
40
 
! Отговори
Бургъз преди 12 години
ато чета някои мангустофилни коментари, направо ме е срам че живея във такава държава!Някои са такива ***, че сигурно по света няма такива като тях.Злобна и *** ***.Майцепродавска!!
28
11
 
39
 
! Отговори
бургас преди 12 години
Като чета някои злобни коментари, направо ме е срам че живея във такава държава!Някои са такива ***, че сигурно по света няма такива като тях.Злобна и *** ***.
27
1
 
48
 
! Отговори
Бай оня преди 12 години
Хахах ех балъци, "толкова ли е трудно да се направи медицинска експертиза" - да, толкова е трудно, да ви е* майката разбираща от всичко. Проблема не е просто, че е трудно, проблема е, че няма вече патоанатоми, които да си разбират от работата ('щот образованието ни и то е одавна в кома) ...
26
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоу аут,***....
25
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tova tete ste vleze v raia no vie koito pisahte za teteto ne cuvani mrasni tumi ste gorite v ada 100 procenta
24
9
 
70
 
! Отговори
Дани преди 12 години
Има ли значение дали е българче или ***,нали е дете?Или човешкия живот не струва нищо?Ама то каквато държавата,такива и хората-БОЛНИ!!!
23
11
 
53
 
! Отговори
Louis Logic преди 12 години
Не знам какви са тия лекари и как експертизата толкова време не са я изготвили , но в нормална държава тия *** ще лежат до живот , това е 3 годишно бебе ...зомбираните булгаристански *** , които не правят разлика между дете и възрастен , в случая говорим дори за бебе , едва ли има по-чиста и невинна душа от тази на едно бебе , просто няма да ви коментирам , вие сте жалки нещастници , които не заслужават да живеят.
22
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do nomer 19 molia gospot ot sarce i dusa taz godina dae posledna za tep dano goris v ada
21
2
 
62
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
А ши***аната ***, дето по документи му се води майка, вероятно вече е бременна със следващото, че да не изтърве социалните помощи.... Хитлер или Сталин ни трябват... Или в краен случай Пиночет... Европейските ценности не трябва да се прилагат върху животни...
20
11
 
41
 
! Отговори
@ 19 преди 12 години
Единственото животно тук си ти , ти си отвратително *** и ще страдаш много за думите си.
19
0
 
58
 
! Отговори
st преди 12 години
Искам да кажа , че в първата статия пишеше, че детето е със счупени ребра, а пък сега няма линк към нея. Баси опитите за спасяване- кома. А за 19 - по-добре 3-*** *** в затвора отколкото макото да си отиде и тия тримата да са пак на улицата. Щот втория вариант поне ще вкара малко респект.