Малкият Мартин все още е с опасност за живота

Детето беше прието в болница в клинична смърт
Обновена: 27 дек 2011 14:45 | 27 дек 2011 14:44,
46
Малкият Мартин все още е с опасност за живота
Снимка: архив, Булфото

Животът на 3-годишния Мартин Лилиев все още е в опасност, съобщиха от болница "Света Марина" във Варна.

Днес ще му бъде направена електроенцефалограма, за да се установи дали има наличие на мозъчна дейност.

Момченцето, което беше прието в здравното заведение в клинична смърт, е в изключително тежко състояние.

То постъпи там на 21 декември и според докторите върху него е упражнено домашно насилие.

Още по темата

Полицията задържа 19-годишната майка на детето, нейния приятел и още двама души. Впоследствие всички бяха освободени.

Със случая се занимават полицията и прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
utre bagasa mi i adiyos amigo na balgaria to ne ostanolo covestina v dusitevi sabodedese e hora taka dase otnasiate s 3 godisno tetence oste angelce cista dusica balgaria bez gospot
44
2
 
1
 
! Отговори
SHE преди 12 години
Дано коментара ти е някаква шега. Ако ли не просто не заслужаваш да се наречеш родител.
43
1
 
6
 
! Отговори
до 10 никито преди 12 години
Ти нормален ли си?Какво значи да го осинови някое добро семейство дете ,родено от *** и алкохолик-побойник? Какво ще излезе с такъв генетичен материал Чувал ли си нещо за наследственост и гени? Като си толкова състрадателен,осинови го ти,бе! Нека като отрасне да те те краде и бие до кръв за да не даваш "умни съвети"
42
0
 
3
 
! Отговори
сетра от реанимация преди 12 години
Съжалявам, но електроенцефалограмата показала, че детето няма мозъчна дейност - това си е мозъчна смърт, въпрос на решение е сигурно кога ще го изключат от системите...Кавзват, че по Коледа стават Чудеса, сега видяхме , че по Коледа стават и страхотни престъпления..Дай Боже шанс на детенцето...ако е възможно...
41
1
 
11
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Сторилите това не могат да се нарекат човешки същества и трябва да получат отношение като към бесни кучета.А какво се прави с побесняло псе,всички знаем.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дори сред животните го няма това да осакатяват рожбите си.Всички в семейството трябва да бъдат съдени, кой за причиняване на тежка телесна повреда, кой за укривателтво.Крайно време е разследващите да започнат да си вършат работата, за която получават залата+привилегии.
39
0
 
21
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
Да знам имам "удоволствието" ....работата ми е свързата с тях.Знам;че и нарочно ги удрят в главите заради инвалидна пенсия и това го знаят и полицаите......*** понеже са неграмотни са над законите така излиза.
38
6
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Весела - що не си осиновиш това "малко и невинно дете" ?!?Мнозина са си мислели като тебе, осиновили са някое *** още като бебе, но напук на всичките им усилия, от него е порастнал *** !!! Гени, Весела - ГЕНИ - на никого не прощават !!! Все едно да отглеждаш и дресираш плъх от малък с надеждата от него да стане котка.
37
6
 
16
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Може и да си българин, но явно ти е трудно да проумееш, че *** си е ***, без значение на каква възраст е.*** нямат думи за "благодарност" и "човещина" в нисшият си "език" - знаеш ли това?
36
4
 
18
 
! Отговори
Весела преди 12 години
това е малко и невинно дете,няма значение от какъв етнос и религия е!нека да се оправи,а виновниците да бъдат съдени!
35
2
 
18
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
И аз съм българин ....но не мога да нарека 3 г дете изчадие.....
34
14
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
В момента стотици болни Български дечица се нуждаят от лечение, а "държавата" не пряви нищо по въпроса, защото "няма пари". В това време всички медии дни наред ни занимават с някакво гнусно ***, претрепано от ***, дето са го направили, за което докторята харчат парите от здравните ни вноски - направо съм отвратен !!!Когато *** се трепят помежду си, не трябва въобще да се занимаваме - като са пуснали ***, трябвало да ги накарат да си приберат и изчадието.
33
7
 
1
 
! Отговори
Маке преди 12 години
Татарите са биле винаги робе!!!Сега са на гюпците!!!!
32
9
 
17
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Значи ако някое Българско детенце има нужда от скъпо лечение, защото е БОЛНО, родителите, макар и здравноосигурени, трябва като просяци да събират пари за лечението му или да се правят кампании от рода на Българската Коледа. Но когато някое *** *** бива претрепано от собствените си "родители", лекуват го безплатно, за наша сметка, колкото и да е скъпо - нищо че *** стотинка осигуровки не са платили !!! И някои пишещи тук още малко със сълзи ще ревнат за нисшата твар !!!
31
7
 
11
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
При дегенератите *** няма такова понятие като "детенце". Има млад *** и дърт ***. Това ако оцелее, ще ходи да проси, понеже такива като теб като видят сакати и изпадат в умиление и дават пари, а вечерта като се прибере, дъртия ***, дето го е осакатил ще прибира изпросеното през деня и ще си купува ракия. Отделно точно ТИ ще му плащаш инвалидната пенсия със данъците си.
30
8
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
*** принципно нямат мозъчна дейност - всяка детска учителка може да го потвърди.И това "детенце" което ожалвате, ако оживее ще съществува на ваш гръб и вие ще бъдете принудени да го храните, късайки от залъка на вашето дете. И знайте още нещо - дори и най-невинното чаавенце, като порастне става *** - крадлив, нагъл, мръсен. Човек няма да стане.
29
3
 
6
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 27: А аз не искам да издържам с данъците си нито теб, нито потомството ти. Не желая нито стотинка от здравноосигурителните ми вноски да отива за никого от твоята фамилия. Обаче някой пита ли ме? Не. И двамата сме в едно и също положение. За съжаление.
28
6
 
20
 
! Отговори
майка преди 12 години
Едва на 3 години е това детенце. Не може да се нарече "***" толкова малко човече. На тази възраст то не разбира защо нещата се случват. Сърцето ме свива и плача всеки път като си помисля каква болка е изпитвало това невинно създание, докато тези *** са нанасяли ударите си.
27
3
 
3
 
! Отговори
eybah преди 12 години
do:23 ti si edin dolen bilhar,a nesi bilgarin:smotan nasis
26
16
 
7
 
! Отговори
Циганофоб преди 12 години
Тия дето му пожелават оздравяване да се подготвят да му плащат с данъците си направо инвалидната му пенсия до живот. Аз не искам с моите да го издържам.