Почина 6-месечното бебе, прието в болница заради недохранване

Семейството е от исперихско село, имат общо 7 деца
Обновена: 24 яну 2012 11:34 | 24 яну 2012 10:13,
56
Почина 6-месечното бебе, прието в болница заради недохранване
Снимка: архив, Булфото

Почина шестмесечното бебе, което беше прието в разградската болница заради недохранване. Това съобщиха от полицията в Разград.

Бебето беше настанено в болницата по спешност и беше с опасност за живота вследствие на недохранване и системно неполагане на грижи.

Лекарите обясниха, че малкият Умут е приет в здравното заведение в критично състояние. Детето тежало едва три килограма при минимум за възрастта му около шест килограма.

Майката е 35-годишна жена от село Печеница, община Исперих, като бебето е седмото поред дете. Семейството е от ромски произход.

Още по темата
Oт отдел "Закрила на детето" в Исперих заявиха, че другите деца на семейството са здрави, а по-големите ходят на училище. Най-голямото е на 13 години. Кметът на селото Илхан Исак съобщи, че родителите на детето са безработни.

По думите на кмета бащата работи каквото намери, а през повечето време е по-затворите заради кражби. Основно се издържат с детските добавки, заяви вчера Илхан Исак.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е българската реалност, за съжаление и бъдещето на страната. Как за толкова години не се намери един политик, който да защити интереса на българите и да предложи адекватно разрешение на проблема. За 1300 години сме се справили с какво ли не, сега се самоубиваме!
7
3
 
17
 
! Отговори
до модераторите преди 12 години
моля проследете *** и го баннете по IP завинаги - то е ясно че е някой *** плод на кръвосмешение, но е е необходимо да му четем душевната пропадналост и грозотабаннете го!
6
1
 
47
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
Ох, малката душичка, дошла на този свят живяла 6 месеца в адски мъки и си отишла. Сега родителите трябва да си понесат отговорността, да им се спре всякакава държавна издръжка, другите деца да бъдат настанени в приемни семейства, а тези да ги кастрират и в затвора. Какво същество трябва да си да родиш и измъчваш едно дете по такъв жесток начин? Защо в БГ няма химическа кастрация за такива доказани - анти човеци? Харесва ли ни деца да се раждат и умират по такъв начин? Ние в кой век живеем?
5
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-гнусни и от животните. Горкото детенце.
4
0
 
36
 
! Отговори
Gevich преди 12 години
Лошо че е починало това детенце, мир на праха му. Ама, на тези *** няма ли кой да им сложи тапата на ........... Те се множат като ***. За тях поне има РАЙТ, за тези хора няма ли начин да бъдат спрени. Вярно че демографския проблем е много важен, ама защо ще си увеличаваме населението с ***.
3
21
 
4
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Няма лошо. Да си почива детето. До кога родителите сме длъжни да храним децата. Негов проблем си е на Умут.
2
0
 
46
 
! Отговори
пиер преди 12 години
*** им работа,после да сме ги интегрирали!
1
0
 
45
 
! Отговори
тина преди 12 години
ето какво правят ромите!да ги тикнат в затвора сега!!!!