Едногодишно дете почина от глад и пневмония

Момиченцето е било откарано в критично състояние в болница
Обновена: 12 фев 2012 14:42 | 12 фев 2012 14:42, Елка Василева
129
Едногодишно дете почина от глад и пневмония
Снимка: архив, Булфото

Момиченце на една година почина във великотърновската болница от системно недохранване и пневмония, съобщиха от пресслужбата на областната дирекция на МВР.

Детето от с.Петко Каравелово, община Полски Тръмбеш, е било докарано в събота около 17.45 часа в критично състояние в болницата и въпреки усилията на лекарите около 18 часа починало.

В хода на разследването полицаите са установили, че детето е от ромска фамилия на безработни. Момиченцето имало още пет братя и сестри, които заедно с безработните си родители живеели в крайна мизерия в една стая без ток и отопление и възможност за осигуряване на храна.

За случая е уведомена Агенцията за закрила на детето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: Велико Търново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
5
 
! Отговори
Absolutism преди 12 години
затвор и кастрация за такива "родители", всъщност като се замисля кастрация и за всички ***... Защо кастрираме бездомните кучета, а *** не?!? от кучето поне полза има....
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един циглак по-малко , но като не могат да ги гледат що ги правят ,крайно време е държавата да ограничи развъждането на тия ***
90
1
 
5
 
! Отговори
mangusto преди 12 години
добре дошли в мангустан
89
0
 
8
 
! Отговори
до 125 преди 12 години
Тия се множат в геометрична прогресия.
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 122 наистина рева от срам, защото знам какво е аритметична прогресия
87
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до123. Прочетох и двата коментара. Тъпият си ти. Речникът ти не е на зрял индивид.С обиди няма да се наложиш.
86
4
 
9
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До 113 Българин: Доста си ***, пич! Плитките ти умозаключения биха подхождали на индивид с интелект на второкласник. Тук става въпрос за това, че едно невинно и беззащитно същество е загинало от глад, а ти ми коментираш кой какви думи нямал в езика си и поради това нямал морал и не бил човек. Сам ли го измисли или някой ти помогна, както се казва. Такава простотия скоро не бях чел. Кажи Бог да прости детенцето (не че има нещо да му прощава) какво ръсиш акъл като и без това ти е кът. ***!
85
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За кой пореден път... Егати, това е жестоко :( Да, "българи", радвайте се че едно бебе е починало, браво големи мъже сте! В Африка умират деца от глад, умират и в България. Европа, човешки права, интеграция, какво? Какво се прави за решаване на този проблем? Ако бяхте хора бихте заревали от срам, вместо да се радвате ама не, уви...
84
0
 
18
 
! Отговори
Законът е калпав преди 12 години
Редно е соц.помощи да се дават само на онзи,на когото държавата не може да предложи работа,която той е годен да върши.С мотика може да работи и неграмотният.Над три милиона декара държавна земеделска земя пустее,а ние хем внасяме скъпи и невкусни зеленчуци от чужбина,хем хрантутим стотици хиляди здрави и прови ***.Откъде накъде от *** ще зависи дали да приеме да обработва такава земя или ще предпочете да кара на соц.помощи? Да му се предлага да работи земя, а откаже ли - няма помощи!
83
2
 
3
 
! Отговори
dnes.bg преди 12 години
Статистиката сочи, че днес псувните са много по малко.Забележка: днес не е публикувано нито едно героично действие или мисъл на премиера.
82
0
 
18
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Е при такива новини ми идва да стрелям.... Няма по-невинна душа от детската, ***!
81
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие, ***, сте убийци на собствените си деца! Като не можете да ги отглеждате не ги правете! Жалко за детето, но на вас *** никога няма да ви дойде акъла в главата.
80
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за детенцето.В крайна сметка едногодишното малко човече не е виновно че е родено в едно семейство в което правенето на деца е бизнес спонсориран от държавата.
79
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** не могат да живеят в общия организъм на държавата, защото те не участват в него! Те не произвеждат абсолютно никакви блага, а само консумират и рушат! Когато част от тялото е заразено и не може да се лекува (факт!) и заразата се разпространява, за да остане тялото живо е необходима ампутация! Без рязане и чистене организма загива! Простичко и ясно!
78
0
 
3
 
! Отговори
До 106 Робин преди 12 години
Крайно време ти е да порастнеш!
77
3
 
21
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Впрочем кратка справка с българо-хъхряшкият речник показва, че *** нямат дума за "отговорност" в гнусният си примитивен "език" !!! Нямат също думи за съвест, благодарност, честност, справедливост, достойнство, образование, възпитание... хайде кажете ми на какво основание тогава да ги смятаме за човешки същества ?? Липсата на тези думи доказва, че *** са напълно лишени от морал - защото тези термини означават най-основните морални категории... а същества без морал не могат да са хора.
76
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
111 - не става дума само за позволяване и непозволяване - става дума, че *** са безотговорни *** !!! Как може да живееш в пълна мизерия и да не можеш за себе си да се грижиш, а да направиш 6 чаавета ?!? Хората защо първо мислят как ще се грижат за деца, а после ги създават ?!? Държавата не може да стои на пост в кревата на всеки, човек трябва да има и чувство за отговорност в края на краищата... но *** са *** !!!
75
6
 
14
 
! Отговори
мак преди 12 години
Жалко за детенцето, каква вина има то, за да злорадствате/някои от вас/? Сега социалните трябва да вземат мерки, за да спасят останалите деца. А това, че раждането на деца е начин на живот на *** сте прави, но държавата им го позволява - не ги санкционира за това, че не пращат децата на училище, няма начини да ги накара да си плащат тока например.И стана така, че те само имат претенции и искат и искат.
74
3
 
20
 
! Отговори
Българин преди 12 години
106 - както четеш тук, кой от пишещите е неграмотен?На тия, дето ги защитаваш, ние, Българите, наливаме по над ТРИ МИЛИАРДА на година в мръсните гърла, само от помощи - отделно дето търпим кражбите им !!! Всяко работещо Българско семейство плаща по над 2 000 лева на година, за да храни твари, които не желаят нито да работят, нито да спазват законите... какво искаш, да ги ОБИЧАМЕ ли ?!? Впрочем какво да обяснявам на човек, сложил си за никнейм име на КРАДЕЦ ?!? То затова защитаваш ***...
73
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го бяха пратила на Ани Салич , само с кравешкият си поглед щеше да го нахрани.