Морето ни върна боклуците

Бутилки, капачки и автомобилни гуми "красят" плажа в Аспарухово
Обновена: 17 фев 2012 14:51 | 17 фев 2012 07:04, Красимир Ангелов
109

Снимка: Булфото

Грозна гледка представлява плажът на варненския квартал Аспарухово след силните вълни и вълнението на морето в последната седмица.

Вълните са заливали цялата плажна ивица, която е сред най-широките във Варна, и са достигнали алеята.

След себе си те са оставили огромно количество битови отпадъци - пластмасови бутилки, чашки, капачки, клони и дори автомобилни гуми са разхвърляне на 100 метра от брега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
7
 
7
 
! Отговори
жалко преди 12 години
Морето се превръща във все по малко предпочитана почивка за мене взе си пясъка и върна *** вече не е хубавото море за което си спомняме и сме си мечтали маи ще потърся някой курорт с минерални басейни
75
6
 
9
 
! Отговори
andrei преди 12 години
Не се тревожете, *** ще си го изчисти плажа :)
74
1
 
18
 
! Отговори
zeus преди 12 години
Майката природа започва да си го връща !
73
1
 
5
 
! Отговори
,,,,,,,, преди 12 години
Ax морето.....
72
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** са си изхвърляли всичките *** в тяхното море, а сега си ги получават обратно. Ако имаше уста да проговори, сигурно щеше да ги изпъди всичките. Хвалят се с него, а не полагат и най-малка грижа. Затова и само пенсионери, ученици на лагер и социално слаби чужденци го посещават вече.
71
4
 
3
 
! Отговори
до 77 и 63: преди 12 години
... само преди 15-тина години: Нека да са поне 30, че да са още по-чисти и още по-спокойни. Не че няма да се съгласим и на 15, ама останаха в миналото и няма как да се върнат.
70
3
 
26
 
! Отговори
ДО 63 преди 12 години
Това в пълна сила важи и за Пловдив. Само преди 15-ина години колко чисто беше, и спокойно. Как си играехме по улицата зад блока и с часове не минаваше кола. Градинките, полянките и детските пясъчници бяха чисти. По земята около спирките и билетче не можеше да се види. А сега - ***. Новите "пловдивчани" от околните села и паланки вкараха модата да се хвърля *** от терасата за по-лесно (с какъвто проблем се срещате и вие в София), чалгата и простотията. Това проблеми и на всеки голям град.
69
3
 
9
 
! Отговори
Hitler преди 12 години
BG....
68
5
 
17
 
! Отговори
Наггли та нагли преди 12 години
Ей тия дето ни обират на плажа със задължителни чадъри и шезлонги и на които в кафенето сладоледа е 5 лв а вафлата три са за... То бива нахалство бива ама да решиш че твоите права са да прибираш печалби и наеми от заведения, а задълженията са на държавата да ти оправя белите направо кърти. Нищо чудно и някоя слуга от министерството наистина да им даде пари да си отстраняват "щенине". А морето както отнася пясъка така го и домъква, природата си знае. Самоче някой и от това ще направи кинти.
67
1
 
24
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
А колко по - лесно ще е просто някои хора да спрат да си изхвърлят *** където им падне! Иначе и всеки ден да се чисти - все тая...
66
1
 
6
 
! Отговори
и преди 12 години
Най добре е този от 7-*** снимка морето му докарало лодка.
65
2
 
49
 
! Отговори
Свестете се бе! преди 12 години
Всички дето са на социални помощи - да им се организират съботници за почистването на цялата природа в Бг, поне нещо полезно срещу издръжките които им плащаме. И за тях ще е полезно - малко да се поразкършат. Един ден седмично обществено-полезен труд, много е добре за морала на безработния, така няма да се чувстват ненужни на обществото.
64
2
 
5
 
! Отговори
до родения в София преди 12 години
Ей пич, искаш да кажеш че линейката е закарала *** /да е жива и здрава/ от селото да роди при акушерката в Сафия, така ли?
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ако можеше и разлятия по океаните петрол да ни го изсипе по главите.
62
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква София какви софианци. Такива няма от 15г. Всички емигрираха още 90-те. В момента в София има само ***, явно и от Созопол. И селския манталитет се вкара в София не обратното.Не съм чул някой от София да се е преместил да живее в провинцията в последните 20г.
61
2
 
12
 
! Отговори
КОНЦЕСИОНЕР преди 12 години
Къде е държавата да ни изчисти *** от плажа. Как ще работим лятно време, как ще дерем кожите и ще изкараме милионите на които сме свикнали. Държавата да ни засади и палми!
60
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на морето!!!
59
8
 
52
 
! Отговори
До родения в София преди 12 години
И аз съм родена в София, но израстнах в Созопол. До преди да се заселят разни столичани за постоянно, градът ни беше много чист и подреден.От както дойдоха софиянци да живеят тук, тротоарите ни са *** с кучешки ла*на. През две къщи от нас живее една професорка. Всеки ден си изхожда породистото псе пред вратите на къщите и то след като хората са мели преди това. По-мръсни и мързеливи от гражданите няма.
58
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Роден съм в София и много добре си спомням какъв чист и спокоен град беше. Откакто дойдоха "новите граждани" не се спазват абсолютно никакви норми на поведение. Старият софиянец ще го познаеш по това,че си хвърля дори и билетчето в кошче за отпадъци.
57
3
 
32
 
! Отговори
дади преди 12 години
Не разбирам защо се карате, кой откъде е и кой цапа. Всички сме такива. Това се вижда в цялата ни държава - цялата е в ***. Морето го замърсяваме също всички дружно.