Морето ни върна боклуците

Бутилки, капачки и автомобилни гуми "красят" плажа в Аспарухово
Обновена: 17 фев 2012 14:51 | 17 фев 2012 07:04, Красимир Ангелов
109

Снимка: Булфото

Грозна гледка представлява плажът на варненския квартал Аспарухово след силните вълни и вълнението на морето в последната седмица.

Вълните са заливали цялата плажна ивица, която е сред най-широките във Варна, и са достигнали алеята.

След себе си те са оставили огромно количество битови отпадъци - пластмасови бутилки, чашки, капачки, клони и дори автомобилни гуми са разхвърляне на 100 метра от брега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
4
 
! Отговори
do 57 преди 12 години
Iskre zapovqdai da 4isti6.az ne iskam turisti.po-dobre da posedi taka nqkolko godini dokato se otkajete da idvate
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za plaj po-dobre na Fi4oza i Veteran sled Galata.V Asparuhovo nqma hoteli i pak e palno s navleci.
54
0
 
31
 
! Отговори
яна преди 12 години
отвратителни сме,вината е обща!никой не бива да си изхвърля *** в природата
53
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Израстнал съм по черноморието.Истина е,че хората по него обичат морето си,повечето са свързали по някакъв начин живота с него.Те не го цапат за сведение на гостуващите през лятото.Въпрос на възпитание ,а не на произход и местоживеене.И на "новите"варненци,бургазлии ще им трябва време да забравят селските и оборните си навици и след време може би ще почустват морето клато свое.
52
5
 
4
 
! Отговори
искра преди 12 години
хайде сега местното население да запрята ръкави!както правим пролетта по другите градове
51
2
 
11
 
! Отговори
До 50 преди 12 години
във Варна най-малко варненци ходят на плаж :) Иначе за присъствието на такива селяни съм съгласен, че е пълно. Града се напълни с всякаква ***, а и политиката на държавата е такава - да се оставят *** да властват в селата, а селяните в големите градове. Резултата е видим.
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оня ден реваха , че нямали дърва за огрев.Я, колко дървен материал изхвърля морето по плажа, само да има кой да го събира.Ама къде българин и труд- магаре и космос!
49
0
 
33
 
! Отговори
го-го преди 12 години
това е нищо-ще минат неколко пъти с тракторите и ще изчистят.въпроса е как ще се чистят бетонните ***,изсрани по цялото ни китно черноморие?1 къмпинг читав не остана, да не говорим, че никъде нема канализация и плажуващите се къпят в собствените си ***.2 пъти водих детето и 2 пъти - стомашно чревни вируси, въпреки че ходим най- на юг, от 3 години не съм стъпил и няма и да стъпя. за мръсната клоака съни бийч ( съни-съни,ама бийч-***) требе цяла отделна тема
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жал ми е за Варна, защото в следствие на споразумение между Б.Б. и *** няма изгледи нещо да не се съсипе тук. Новия стар кмет Кирил Йорданов, който искаше да се изнася да харчи откраднатото, но беше натиснат от *** за още един мандат и подкрепен от Б.Б.Кирил Йорданов съсипа плажа на Варна, там където още дядо ми ме водеше и даде на *** да налеят кубици бетон. Рибарския плаж е напълно заличен като водата буквално бие в бетонена стена на дискотека. Гуцанов от БСП пък застрои над Аспаруховския пл
47
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обиколил съм цяла Европа, източна и западна. Никъде няма такава селяние като нашата. Никъде хората не си хвърлят цигарите, *** и пластмасите по земята и във водата както нашите Бай-***. За съжаление. Трябва да има глоби, хвърлен фас на земята сто лева. Хвърлен *** по земята сто лева глоба. Само така ще станат нещата. Българина разбира само от сила и от глоби. С пожелания и стискане на палци нещата не стават.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
46 taka e navlecite pravqt ko4inata
45
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варненските са най-големите лицемери на света. Цяло лято охкат и пъшкат колко туристи имало и каква мръсотия правели "еле па шопити", ама грам не се замислят, че *** и пикаят дирекшън в морето, а сега се оказва, че го ползват и за боклукчийска кофа. Сигурно в тъмни доби се редуват да си изхвърлят скъсаните *** и спуканите гуми
44
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Много е забавно как мижитурките злобеят. Всички хора с мръсно съзнание са виновни за замърсяването на природата. Наскоро имаше класация и най - мръсния плаж на земята се оказа на Хаваите. Е боли ме патката, че няква *** ходила на плаж на Младивите.... че и името си написала ще кажеш, че ще тръгна да я търся в гугъл да я видя и да кажа "евала" хеахеахе смешни сте, смешни ще си и умрете с тая злоба и простотия, вместо да бъдем единни, да направим заедно нещо добро, се перчат шушумигите...
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без чистене няма да стане. Едно време в онзи строй се чистеше и изхвърляше ***, но капитализма не иска да плаща.
42
7
 
4
 
! Отговори
g3nata преди 12 години
супер сега да си му ги върнат обратно
41
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде сега сами хвалещите се варненци да почват да обвиняват "шопите" за ***. Нали моренцето било ваше и сте си го били пазили, само дето лятото идват тъпите шопи
40
3
 
15
 
! Отговори
Миков преди 12 години
Морето изхвърли доста ***, но специално на първата снимка част от *** е от онези гнусове- рибарите, които са се самонастанили на плажа, все едно им е бащиния.
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
aide sa puk turistite bili vinovni ?! na varnenskiq plaj e vinagi mursotiq, turisti ima i na slun4ec brqg puk ne e takava ko4ina!!!
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
42 nqma da stane.da si gi 4istqt turistite
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами вместо да седите и да се чудите, сега му е времето да запретнете ръкави и да позичистите. Съберете си *** и не ги хвърляйте отново в морето.