Бездомни псета влачиха дете на година и половина

Зловещият инцидент е станал в антоновското село Любичево
Обновена: 12 апр 2012 11:36 | 12 апр 2012 11:36,
309
Бездомни псета влачиха дете на година и половина
Снимка: архив Булфото

Дете на година и половина е било влачено от бездомни кучета в антоновското село Любичево, съобщи за "Фокус" директорът на болницата в Търговище.

Детето е в добро състояние, няма опасност за живота му. Прието е по време на нощното дежурство.

Момченцето има охлузни рани по лицето, но не се е наложило да бъдат правени шевове.

Като превантивна мярка е оставено в болницата за наблюдение.

Поредният инцидент идва на фона на разразилата се полемика за агресивността на бездомните кучета и прибирането им в приюти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
0
 
0
 
! Отговори
hahah преди 11 години
Тази статия е долна лъжа,написана от някой,който иска новинката му да се коментира.Първо ако беше влачено, нямаше да е в добро състояние,после как инцидента става на обяд,а на лекар го водят чак вечерта.Всичко си противоречи и тази статия е една грозна и дебела измислица,написана от човек,който не е кадърен дори да съчини нещо правдоподобно и всяко изречение противоречи на предходното и на заглавието.Ограниченото човече е искало да привлече вниманието със заглавието,колкото и неадекватно да е ;)
243
4
 
3
 
! Отговори
Merk преди 12 години
Вземете проблема в собствени ръце !Знаете как !
242
1
 
11
 
! Отговори
??? преди 12 години
Като малки всички сме играли на улицата,но ни пускаха там едва тогава,когато вече можехме сами да отговаряме за себе си. И въпреки това, отвреме навреме се случваха инциденти.Относно случая в Любичево, не пропускаме ли най-важната причина за нещастието? Оставя ли се на улицата без контрол дете на година и половина, след като по тази улица свободно се движат кучета? На колко годинки са другите три деца? Майка им с какво е била заета,работи ли или лежи на социални помощи? Кой да й гледа чаветата?
241
0
 
2
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
До 299Май нещо бъркаш уважаеми гражданино.По принцип вие гражданчетата си хвърляте животинките на село.
240
0
 
12
 
! Отговори
Помисли,след това преди 12 години
Инцидентът е станал малко преди обяд на 11 април, когато малката Неврие и трите й сестри си играели на улицата, разказа кметът на Любичево Мелиха Мехмедова. Според нея децата са раздразнили кучето и то е реагирало, като с *** ударило детето през лицето.От удар с *** по лицето да влачене на дете има голяма разлика.И от преди обед до прием от нощната смяна май има бая голяма разлика.Всички медии сте едни долни лъжци и манипулатори.
239
3
 
24
 
! Отговори
ГЛУПАЦИ преди 12 години
НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ ,ЧЕ С ТЕЗИ КУЧЕШКИ ИСТОРИИ ВИ ГИ ХВЪРЛЯТ КАТО КОКАЛ ЗА ДЪВКАНЕ И ВИЕ СЕ НАПАДАТЕ ЕДИН ДРУГИ, ОСВИРЕПЕЛИ ОТ БЕЗРАБОТИЦА , БЕЗПАРИЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.И ВСИЧКО СЕ ПРАВИ САМО ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ОСНОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !!!
238
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Повечето писали тук са *** които като чуят думата "куче" полудяват без да се замислят какво е кучето, дали домашно и бездомно.Палят само при думата КУЧЕ, очите им кървясват от злоба и обвиняват всеки който обича животните в какви ли не грехове!помислете малко, ако *** да го убива направо и без това много се раждат.Ако е на село какво ви пука, там си ги гледат кучетата.Те да си му мислят!Но за селянин дошъл в София да си изхвърля кученцата трябва смърт.Животните не са виновни.А СЕЛЯНИТЕ!
237
9
 
10
 
! Отговори
jasemi преди 12 години
За българите е важно да се убие нещо,***,гей или куче няма значение!Последствията...?Ами те не са важни! После ще му мислят!
236
8
 
6
 
! Отговори
STOICHKOV преди 12 години
MAINATA NA POMIARSKATA BALGARIA
235
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vzemeto otrova za mishki i deistvaite - deistva i na kuchetata, drugoto e pitie ot antifriz
234
9
 
8
 
! Отговори
пръднята преди 12 години
плюя на всичко това,отвратен съм от всичко което се случва всеки ден в помиярската българия.*** долните институции,и *** управляващи.око за око зъб за зъб.ще разкъсват всекидневно деца и възрастни хора и *** ще си прехвърлят топката един на друг.***.евтаназия не ами масово избиван на кучетата трябва да има не екоравновесия,и не знам си там какви защитници на животните да диктуват правилата.
233
2
 
2
 
! Отговори
oxoxlele преди 12 години
Kakvo li ima normalno v stranata ? May esha si nyamame po sveta s tezi bezdomni kucheta. Sraaaaaaam, sram i pozor !!!
232
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено,проблемът е в тези,които все още вярват,че ще ги "оправят" за 800дни,2 мандата...Кучетата са по улиците от такива безмозъчни типове и са като ангелчета в сравнение с тези,които ни унищожават като нация и държава!
231
6
 
23
 
! Отговори
зрящ преди 12 години
Доливане на масло в огъня е тази поредна публикация.Гневи се,народе,срещу бездомните кучета,стреляй,ръси отрова и жлъч,мрази,убивай...Така ще забравиш,улисан безработицата,недоимъка,материална и духовна мизерия,която ни е натиснала.Това,че умират нещастни хора от недоимък,от поредната здравна "реформа",от сриналата се икономика,от лишаването на децата ни от бъдеще,от поредните властимеещи,които грабят като за последно,няма значение.Жална България!
230
0
 
1
 
! Отговори
бат'Жоро преди 12 години
Предишния коментар е от бат'Жоро,а не от анонимен.Извинявайте за грешкатабат'Жоро
229
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приятели за половин час получих 3+ и 2- за моето мнение.Почти фифти-фифти.Това значи,че охлювите които поставят живота на *** над живота на децата и родителите ни са колкото и нормално мислищите.Казват,че рибата се вмирива от главата.Вече не съм сигурен.Ами, точно тези ненормалници са си избрали и управниците и...после ги псуват.Това не е балкански синдром,това е синдрома на Даун.Тези ненормалници са дори по-опасни от бездомните ***.Псетата са само на улицата,а псевдокучкарите..????
228
9
 
3
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Колко си прав. Ама тия *** дажи не се замислят какви последствия може да има войната срещу кучатата. Един човек вече го простреляха заради стрелба срещу улични кучета. И защо медиите не ни информират какво е състоянието му? Явно жертвите на кучемразите не са от голямо значение за обществото ни.
227
5
 
7
 
! Отговори
Аман от провокации преди 12 години
За мен медиите трябва малко да престанат с този въпрос за бездомните, защото правят голям проблем и голяма беля ще стане. С тази саморазправа на ***, който трови, стреля и незнам по какъв начин се опитва сам да се справи с проблема, ще си отиде някое дете или клошар, а може и майката на детето да замине. Не ви ли стане ясно, прости народе, че всичко това е една манипулация и измиване на ръцете. До кога ще търпите това. Не се сещате за по-наболели проблеми, а кучетата ви пречат.
226
5
 
12
 
! Отговори
Друг източник преди 12 години
Инцидентът е станал малко преди обяд на 11 април, когато малката Неврие и трите й сестри си играели на улицата, разказа кметът на Любичево Мелиха Мехмедова. Според нея децата са раздразнили кучето и то е реагирало, като с *** ударило детето през лицето. От удар с *** по лицето да влачене на дете има голяма разлика.И от преди обед до прием от нощната смяна май има бая голяма разлика.Всички медии сте едни долни лъжци и манипулатори.
225
2
 
15
 
! Отговори
Стига лицемерие! преди 12 години
*** е, но и то е човек.Как е възможно да оставят това псе живо - да продължава да се мотае на свобода и само ще го наблюдават! Кучето никога нищо не забравя! Вече знае, че може да нахапе човек и да му се размине безнаказано.Аз съм кучелюбител, но съм наясно, че подобен пес е вече чудовище, а не приятел на човека. Той ще нападне пак! Стига путювско лицемерие! Посегнало ли е на човек - евтаназия! Само служебно обучените стражеви кучета могат да нападат и то при определени обстоятелства!