Борисов прати министри спешно в Пернишко

"Няма страшно, това е ужасът на земетресението"
Обновена: 22 май 2012 08:53 | 22 май 2012 08:53,
200
Борисов прати министри спешно в Пернишко
Снимка: БТА

"Няма страшно, това е ужасът на земетресението", коментира пред Нова телевизия премиерът Бойко Борисов.

"Нека благодарим на Господ, че се отървахме, няма жертви", допълни той.

Той благодари на директора на Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН.

"Той създаде екип от неговите служители, които чрез всички медии да могат да обясняват на хората това, което ми докладва цяла нощ и на мен", каза Борисов.

На въпрос каква помощ ще получат пострадалите в Пернишко, премиерът отговори: "Аз се надявам, че има застраховки на сгради, което е нормално във всяка едно държава. Към този момент съм изпратил на място министрите си да ми докладват, да имам пълна увереност, че всичко е добре".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли поне един спокоен ден без да виждаме мутра на тиква. стига с този тормоз
141
6
 
18
 
! Отговори
ДО 160 преди 11 години
БОЙКО БОРИСОВ И ПАРТИЯТА МУ ОБРЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ НА ГЛАД И МИЗЕРИЯ!ГОСПОД БАВИ ,НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
140
3
 
12
 
! Отговори
земетръсний преди 11 години
Бойко Борисов...е в Уикилийкс, назначи калинки, чухме го на флашка, маже стени за Шенгеня, докара през Турция азерски газ (на куково лято), катарците па у шишета (термоси) че го доставят, *** е та се разбира с такива и т.н...
139
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак пиари, махай се мръсен банкянски ***!
138
29
 
21
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Бойко Борисов НЕ КРАДЕ;Бойко Борисов,вместо да КРАДЕ,с парите на данъкоплатците изгражда и възстановява инфраструктурата на България;Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР,който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби;Бойко Борисов е популист,но и милее за хората;При Бойко Борисов няма 6-5,няма ваши,наши,хванат ли те в крачка,няма прошка!;Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов,разбират,че са маргинали;Бойко Борисов превърна Доган в маргинал;При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди;Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма в Южното ни Черноморие;Бойко Борисов спря БелеНЕнай-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България;Бойко Борисов(с Плевнелиев) се бори да измъкне България от газовата монополна хватка,довела ни до най-високи цени в цяла Европа;И т.н...;Бойко Борисов,така,както го разбира и колкото може,РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЩИ КРАДЦИ!
137
2
 
11
 
! Отговори
земетръсний преди 11 години
Ама я викам ,дека така и така са у Перник министЪрете, па да 'земат кой мистрия. кой вар и ту'ули до'де сА опули и да действа адсекватно...
136
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Току що от пресцентъра на БСП съобщиха, че Станишко от страх направил голямо аки и сега на Позитано агента от ДС Гоцко му лее куршум против страх!
135
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще реагирате ли адекватно ако стане още по страшно земетресение в един малък град с около 15 села с пострадали-спешна помощ е само една линейка и един екип,ще понесете ли отговорност че не вдигате 120% заплатите на тези хора за да има екипи и да спасяват хората и не само при бедствия а всеки ден?Няма да забравя един клип при земетресението в Япония,без вода,и една жена изважда от разрушения и магазин ориз и вода и на една маса отвън,хората ранени,и без дом чакат на опашка и тя трябва да раздаде само по един пакет ориз и една вода на човек за да стигне за повече хора,и то го прави безплатно и благородно,и тази японка се покланяше на всеки един бедстващ човек с подаването на торбичката тя се покланяше и казваше : -Съжалявам за причиненото неудобство- за това че не може да им даде повече!!!това е за пример който има акъл да го разбере както ние така и политическите индивиди!!!!!
134
2
 
10
 
! Отговори
до 150...152 преди 11 години
Е понеже хер Флик реши, че парите за БАН са много, дежурствата са са намален състав...Викай Шимончо да ти пуска инфо...
133
0
 
7
 
! Отговори
до 150,151,152 преди 11 години
ами имаше статия,на 4 май,че БАН очаква трус от 7 степен...ама беше изтрита,и никакъв коментар-ЗАЩО ЛИ???
132
2
 
11
 
! Отговори
хахах преди 11 години
айде,платените наркоманчета сънуващи вожда си всяка нощ в розови сънища,се активизираха:))))
131
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези старчоци от БАН само харчат народна пара и за нищо не стават. Срамота!
130
2
 
8
 
! Отговори
Срамота преди 11 години
Това ли е адекватна реакция на БАН? 40 минути след земетресението ни вопъл ни стон от тях. Аз се информирах от интернет още на 10-тата минута от западни сайтове, бяха посочили точно мястото (на googleearth) силата и дълбочината на труса. Агенция focus-news беше отправила молба към читателите си за повече информация ?!!, щото никоя българска институция не можеше да даде нищо конкретно.
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хм БАН,а защо ли всички медии разбраха епицентъра и магнитуда от сайта на Геологическият топографски институт на САЩ(USGS),минути след като ни разтресе.Сайта на БАН дори и не работеше по това време.Първата медия която отрази труса беше сайта на CNN,а по босфорТВ даваха турски сериал.
128
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ
127
2
 
7
 
! Отговори
неизвестният преди 11 години
Бат Боико деистваи със земетресенията в Пенсиите вдигаи годинките оште докато народа е се тресе от ВИНКЕЛОВИТ ГРАД такмо нема да могат да пелтечат (ошашавени са оште)
126
1
 
7
 
! Отговори
земетръсний преди 11 години
145-ти, мно'о бръкаш бе акне.Нема 'а се разправям с теб...Я с пиян мо'а 'а се разбера коги изтрезнее, *** с *** не мо'ем, оти он е такОв цел живот...А за самите ора...Цел Перник беше по улиците и ората видеа и пожарните и линейките.К'во да му гледат на Тиквун?Па отгоре на това и те таА мУдра мисъл:"Нема стрешно, това е ужасът на земетресението..." Страшно нЕма бе, само ужас...
125
1
 
9
 
! Отговори
до 130 преди 11 години
И като отиде гласа ти за герб,кво от тва. Тъкмо такива промити мозъци ще са от губещите !!!
124
7
 
2
 
! Отговори
до земетръсний преди 11 години
Ти си тролът, който се подписва и като помнещ, да живей, въпрос и още няколко. И така *** ***, работата е че просто са били там. В такъв момент е достатъчно хората да знаят че не са сами, разбра ли *** ***, червен?
123
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно, когато се случи нещо и министрите отидат на мястото на събитието, както е и по света, отбор *** започват да крякат че кипял безмислен труд. И така тези *** нормални ли са? Слепи ли са? *** ли са? Или просто са червени драскачи, които усещат че иде края на партията майка? :)